Sem zahtevala preveč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Lej tle govorim o ljudeh, ki ji poznam. Jst slavnih zvezd ne poznam in itak ne moreš nikoli vedeti kaj je v rumenem tisku res in kaj ne.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- ReadyToRise
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Da, kar vidim Busha, kako sredi Oval rooma vrže noge na mizo in reče: "Laura, daj mi zmotaj enega"...ko bom končal pa pokliči našga ministra za obrambo in bomo malo napadli Irak!
Every saint has a past...and every sinner has a future...
-
nanamiša - Cosmofrik
jullia_ napisal/-a:Bill Clinton je na faksu kadil travo.
Baje sicer ni inhaliral, ampak jaz mu ne verjamem, ker je itak splošno znano, da narkomani lažejo kot pes teče.
Se ne ukvarjam s takšnimi stvarmi, tko da ne bi vedela. In kaj imajo zdej zvezdniki/politiki tle zraven.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- ReadyToRise
- Sramežljivka
In minilo je mnogo let med obdobjem, ko je Billy kadil travo...in obdobjem, ko je fural USA. Čeprav so Američani "poseben narod", vseeno dvomim, da bi ga izvolili, če bi se zadeval on a daily basis.
...in če bi se zadeval takrat, ko je kandidiral.
...in če bi se zadeval takrat, ko je kandidiral.
-
nanamiša - Cosmofrik
Saj sem povedala da predsednik naredi nekaj iz sebe Ampak glede na to se mi zdi sramotno da je lahko takšen predsednik...
Rekla sem pa da tiste ki poznam niso naredili kaj iz sebe. ( predsednika ne poznam)
Rekla sem pa da tiste ki poznam niso naredili kaj iz sebe. ( predsednika ne poznam)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Itak, vsi ki s(m)o kdaj pohcal, s(m)o pa kar takoj đankiji. Bravo.ReadyToRise napisal/-a:Očitno bo razkrito, da je eden izmed predsednikov (ali kar vsi) junkie!
A ni Obama tud?jullia_ napisal/-a:nanamiša napisal/-a:In kakšno povezavo ima to? Seveda narediš nekaj iz sebe.
Bill Clinton je na faksu kadil travo.
Ne, on je pa pijanc. DUI, pa to.ReadyToRise napisal/-a:Da, kar vidim Busha, kako sredi Oval rooma vrže noge na mizo in reče: "Laura, daj mi zmotaj enega"...ko bom končal pa pokliči našga ministra za obrambo in bomo malo napadli Irak!
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Meni osebno trava niti priblizno ne moti. Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo. Razn pac kaksen dan, ko se ga zakadis do konca in so smehi. Drugace pa je en pop kot 3 piva. In po kanonu ti je fajn, po piru pa se obnasas neumno... In sama ne kadim, nikoli nisem poskusila, ampak sem redno v druzbi samih kadilcev.
Pac ce nekomu to na pase, je proti temu, pac naj se izogiba ljudem ki kadijo travo. Ce je to tvoj fant, ga pac pusti. Jaz nikoli nebom fantu rekla, da more zaradi mene nekaj nehat. Ce on to zeli, naj dela, ampak meni to ne pase, torej jaz nebom z njim.
Floribunda tvoja mama je zakon
Pac ce nekomu to na pase, je proti temu, pac naj se izogiba ljudem ki kadijo travo. Ce je to tvoj fant, ga pac pusti. Jaz nikoli nebom fantu rekla, da more zaradi mene nekaj nehat. Ce on to zeli, naj dela, ampak meni to ne pase, torej jaz nebom z njim.
Floribunda tvoja mama je zakon
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kot da se nekdo na višjem položaju ne more napohat, obenem pa normalno funkcionirat. Neverjetno, kaj vse ne izveš na tem forumu.
Bi si upala trditi, da nas je potem takem velika večina đankijev, ker smo kdaj kakšnega skadili (ali pa tudi če so nekateri konstantno pohal). Al kako?
Bi si upala trditi, da nas je potem takem velika večina đankijev, ker smo kdaj kakšnega skadili (ali pa tudi če so nekateri konstantno pohal). Al kako?
-
nanamiša - Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:Bi si upala trditi, da nas je potem takem velika večina đankijev, ker smo kdaj kakšnega skadili (ali pa tudi če so nekateri konstantno pohal). Al kako?
Ma kakšne bedarije trosiš...
- ReadyToRise
- Sramežljivka
Ne purple, niso/niste vsi, ki so/ste kdaj kadili travo đankiji......to so le tisti, ki izberejo za način življenja vsakodnevno iskanje prave doze in ne vidijo življenja brez tega...in tisti, ki se s pomočjo tega skrivajo pred realnostjo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima