Sem zahtevala preveč?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2010 18:38

ReadyToRise napisal/-a:...in da vsakega človeka boli, ko vidi, da si ljubljena oseba škoduje...in zato skuša to na vsak način preprečiti.

S tem se strinjam, ampak samo do določene meje. Ti namreč očitno ljubezen pojmuješ zelo materinsko in hočeš s svojim partnerjem delat kot z nebogljenim piščančkom, ki ga je treba ščitit in pazit nanj, da se mu ne bo kaj zgodilo.
Keep in mind, da gre za odraslo osebo, ki sama sprejema svoje odločitve. Ti lahko zgolj poveš svoje mnenje in če ga ne upošteva, se sprijazniš ali umakneš. Nimaš pa nobene pravice človeku najedat in poskušat na vsak način uveljavit svojo voljo.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 18:49

Jullia, načeloma ti dam popolnoma prav...ampak tako je bilo le zadnjega pol leta, ko sem pač mislila, da moram razmišljat trezno za oba... Popolnoma se zavedam, da je odrasel človek...in da, sprejema svoje odločitve...in ker so te slabe, sem šla... Tudi jaz nočem biti mama in punca obenem - oziroma ne eni in isti osebi! ;) Hudo mi je predvsem iz razloga, da to niso bile odločitve, ki bi bile slabe le zame, ampak za oba...
Kar se pa tiče najedanja...imaš prav - nima smisla in ne vodi nikamor.
Every saint has a past...and every sinner has a future...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Apr. 2010 19:18

nanamiša napisal/-a:Se popolnoma strinjam!
Isti drek je ali imaš starša ki kadi ali ki pije. Nič ni vredo. In Ja še kako lahko uničiš na takšen način svojega otroka. Ali bo šel tudi sam na to pot ali bo pa zaradi tega slabše gledal na starše.

ma dai. moja mati je v vojih mladih letih probala še kej drugega kot travo. tega pred nami nikoli ni skrivala in še zdaj s svojimi frendi kakega pokadi.
celo za joint mi je zadnjič dala.

drugače je ženska z magisterijem, spoštovana v poklicu, ki ga opravlja. sposobna, inetligentna in odgovorna ženka, ki je vzgojila dva čudovita otroka, ki zaradi njenih razvad nikoli nista imela nobenih travm.

sama sem redna uživalka trave. ko tu berem...sem že na meji z junkijem in zablužencem. faks sem končala v rednih rokih, s povprečjem 8.6 (ne enega od titisih brezveznih), čaka me še diploma, nameravam se vpisat na doktorat. delam. preživljam se sama. imam prijatelje, ok. tipa več nimam, ampak to je bla moja lastna izbira, sem socializirana, možgani mi normalno delajo. upam si trdit, da celo bolje kot večini uporabnic kozmoforuma.

tako, da ne govorit gluposti.

glede dečka pa. če ne bi trave kadil bi se pa zapil. al pa karkoli drugega. mogoče se je spremenil, ker mu ti preveč moriš.
js bi tudi ob takem človeku, kot si ti, postala depresivna in introvertirana.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2010 19:20

^^ :respekt:

Super napisano :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Apr. 2010 19:21

floribunda, :flehan:

Sori, ampak:
*mala* napisal/-a:It's a boy :D
Slika
(jaja, vem kako je sicer to mišljeno, ampak na prvi uč je hilarious)

Ampak Cousin It(t) ima po svoje prav, ane ..
Horus napisal/-a:Ce bi ga resnicno ljubila, bi ga sprejela z vsemi napakami vred.

(Ista logika kot, ce bi me imel res rad bi nehal :P)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 19:47

floribunda napisal/-a:celo za joint mi je zadnjič dala.

No ja...bi me bilo sram da bi moja mama naredila kaj takšnega. In v takšnem primeru je nebi mogla spoštovat.

Ampak teb itak to paše ker očitno delaš iste stvari kot ona. In najverjetneje si to pobrala od nje :wink:

In še zadnjič, kdor kadi naj kadi men dol visi na kakšen način si vi uničujete življenje :wink: Da pa je men trava nagravžna in da nočem imet v bližini ljudi ki kadijo to sranje je pa spet moje mnenje in moji pogledi. Pa če prav so za vas gluposti. :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2010 19:53

Saj ni nič narobe s tem, da ne toleriraš trave. Narobe je to, da nočeš videt odtenkov in ljudi neutemeljeno proglašaš za propalice.

edit: Če bi bila jaz tip, bi za punco raje imela enega takega malega zadetkota, kot je floribunda, kot pa zategnjeno moralistko, ki bi vsako moje popito pivo pospremila s pridigo, da uničujem življenje sebi in njej.
edit2: Obe s sestro kelnariva in si občasno izmenjujeva anekdote o tipih, ki pridejo v lokal z ženo, potem pa letajo za šank na "takratke", medtem ko gre ona na wc. Tak odnos ustvariš, če buzeriraš človeka za brezveze.
Zadnjič spremenil jullia_, dne 09. Apr. 2010 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 19:54

floribunda napisal/-a:glede dečka pa. če ne bi trave kadil bi se pa zapil. al pa karkoli drugega. mogoče se je spremenil, ker mu ti preveč moriš.
js bi tudi ob takem človeku, kot si ti, postala depresivna in introvertirana.

Vsak človek ki ni dovolj močen lahko začne kadit, pit... In to je meni sramotno. Da misliš da rešiš probleme na takšen način si ena navadna ničla.
In nevem kaj dela ona tok groznega da bi ti postala depresivna?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 19:58

jullia_ napisal/-a:Saj ni nič narobe s tem, da ne toleriraš trave. Narobe je to, da nočeš videt odtenkov in ljudi neutemeljeno proglašaš za propalice.

Jaz v tem ne vidim nič dobrega, pa čeprav pokadiš samo tm pa tm kerga ( zakaj ti je pol sploh treba ? ) In ja prej ko slej lahko takšni ljudje postanejo nič drugega kot navadne propalice. Ne poznam človeka, ki bi bi kadil travo in bil "normalen", naredil kaj iz sebe...
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 19:58

Floribunda...očitno si se spustila v podrobno analizo moje osebnosti ker natančno veš kakšna sem in lahko sodiš, da sem za njegovo bežanje pred realnostjo in strah za prevzemanje odgovornosti kriva jaz...
In ne, nisi me impresionirala s svojim "življenjepisom" in poudarjanjem svoje veličastnosti, ki si jo dosegla kljub temu, da si redna uživalka trave. Poleg tega, zame tvoja mati ni normalna mati...pa mi je prav vseeno, če me zaradi te izjave pribiješ na križ.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2010 20:01

nanamiša napisal/-a:Jaz v tem ne vidim nič dobrega, pa čeprav pokadiš samo tm pa tm kerga ( zakaj ti je pol sploh treba ? ) In ja prej ko slej lahko takšni ljudje postanejo nič drugega kot navadne propalice. Ne poznam človeka, ki bi bi kadil travo in bil "normalen", naredil kaj iz sebe...

A to, da postaneš predsednik ZDA, priznavaš kot "narediti nekaj iz sebe"?
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 20:03

Jaz ne...ker zadnjih 20 let USandA niso imele normalnega predsednika! :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 20:04

In kakšno povezavo ima to? Seveda narediš nekaj iz sebe.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2010 20:05

Obstaja kar precej seznamov slavnih uporabnikov trave :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 20:05

Očitno bo razkrito, da je eden izmed predsednikov (ali kar vsi) junkie! :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]