Sem zahtevala preveč?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Apr. 2010 13:59

jullia_ napisal/-a:Ena stvar je ziher. Človek, ki ima tako odklonilno mnenje o travi, da je ne tolerira v nikakršni količini, naj si za božjo voljo ne izbere partnerja, ki poha.
Vse ostalo - očitanje, da je nima dovolj rad, ker zaradi nje ni nehal, iluzije, da prej ali slej bo nehal, zgražanje, kako se je spremenil,... nima smisla. Take it or leave it.

In to ne velja samo za travo. Ženske se pogosto slepimo, da se bo tip spremenil zaradi nas. Samo da temu rečemo, da se bo zresnil. Saj nekoliko se bo, ampak tu govorimo o par procentih, ne pa o popolnem obratu.

Se strinjam s tem postom, še posebi z odebeljenim delom.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 14:18

Še enkrat ponavljam, da si nisem izbrala partnerja, ki deha, kajti leto in pol o travi ni bilo niti sledu. Do tega je prišlo kasneje...
In namen mojega pisanja ni bil v tem, da bi se tukaj kregale o smislu, bistvu, definiciji ali namenu kajenja trave... Želela sem le vaše mnenje o celotni situaciji in pretežno me je zanimalo, če mislite, da bi morala narediti več oziroma kaj drugega... Zato je tudi naslov teme tak kot je...
Stvar je kakršna je...preteklosti ne morem spremeniti in časa vrteti nazaj...če bi ga lahko bi že pol leta nazaj odreagirala drugače....a nisem (zato razmišljanje "zakaj nisi takrat naredila tega ali onega" ne pomaga prav nič"). Stvar je tako ali tako zaključena, preživela bom tudi to - mogoče ne danes ali jutri, pojutrišnjem pa zagotovo! ;)
Če sem slučajno s katerimkoli postom koga užalila, se opravičujem...in poudarjam, da namen zdaleč ni bil tak...
Every saint has a past...and every sinner has a future...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Apr. 2010 14:21

Ja saj smo povedali svoje mnenje. Saj menda nisi pričakovala, da bomo vsi istega mišljenja ali da te bomo trepljali po rami, da se bo enkrat že spremenil? Na tebi je, kaj boš storila, ampak če boš ostala z njim ne pričakuj, da se bo spremenil.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Apr. 2010 14:22

Tamala_mrha napisal/-a:Ja saj smo povedali svoje mnenje. Saj menda nisi pričakovala, da bomo vsi istega mišljenja ali da te bomo trepljali po rami, da se bo enkrat že spremenil? Na tebi je, kaj boš storila, ampak če boš ostala z njim ne pričakuj, da se bo spremenil.

Ona se je že razšla z njim.. :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Apr. 2010 14:24

ReadyToRise, ne preveč osebno jemat kako se je debata razvijala; valda, več kot je sogovornikov, več bo različnih mnenj in zavijanj s poti..

Se nas pa večina strinja, da si prav storila, ko si odšla in se nehala ukvarjat s tem, ker če bi ostala, bi te še naprej samo obremenjevalo preveč kar pa pač ne more pomenit dobre zveze.
Obstajajo tudi boljši tipi, tega pa pusti naj sam enkrat ugotovi kaj je počel in zakaj je izgubil prijetno punco.

Mi je pa zanimivo, morm oment, kolk različnih izrazov za kajenje trave tud sama poznaš.. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2010 14:27

ReadyToRise napisal/-a:Še enkrat ponavljam, da si nisem izbrala partnerja, ki deha, kajti leto in pol o travi ni bilo niti sledu. Do tega je prišlo kasneje...

V bistvu ta take it or leave it velja tudi za kasnejše spremembe. Z nekom začneš pri 20ih in zelo verjetno kot oseba skozi leta še precej spremeni (Če se ne, je to zelo slabo :) ). Če se z nekom spreminjaš v isto smer, je to super. Če gresta pa vsak v svojo smer, je pa sčasoma razhod neizbežen.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 14:31

Purple rain... :D ...naj samo poudarim, da to znanje ni posledica lastnih eksperimentov, ampak se zato lahko zahvalim dragemu. :) A veš kako je, ko se dosti pogovarjaš o neki stvari, spoznaš terminologijo... ;) S tem sem na tekočem ravno toliko, kot s celotno osebno in skupno oborožitvijo slovenske vojske in še s parimi drugimi stvarmi...ampak za te sem mu dejansko zelo hvaležna! :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Apr. 2010 14:37

Sem šele zdaj videla, da sem par pomembnejših postov v tej temi spregledala. Jaz bi se na tvojem mestu odločila isto, če bi me to tako zelo motilo (kot je mene recimo pri bivšem to, da sem bila vedno šele nekje na tretjem mestu, takoj za fuzbalom in njegovimi kolegi, včasih je vmes še zrinil družino, tako da sem bila jaz praktično na zadnjem mestu).
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Apr. 2010 18:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Apr. 2010 18:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 09. Apr. 2010 18:16

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 09. Apr. 2010 18:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 18:23

horus, tvoja izjava je tako izkrivljena, da me je sram, da si jo sploh lahko izustila - napisala.
Tvoja logika torej je, da če nekoga ljubiš, ga lahko mirno gledaš kako si škoduje (na kakršenkoli način, pa naj gre za droge, alkohol, zasvojenost s stavami, vožnjo z motorjem pri 200km/h brez čelade ali katerokoli drugo banalno zadevo) in mu ploskaš zraven...ker tebe se to pač ne tiče....ti ga samo ljubiš..no matter what..z vsemi napakami vred! Daj no...get real! Mislim, da je že v matrici vsakega psihično uravnovešenega človega, da ga skrbi za ljudi, ki jih ima rad in ne želi, da se jim zgodi kaj slabega...in da vsakega človeka boli, ko vidi, da si ljubljena oseba škoduje...in zato skuša to na vsak način preprečiti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2010 18:25

NAPISAL

It's a boy :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ReadyToRise
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ReadyToRise » 09. Apr. 2010 18:30

Uhh, pardon...horus...pol je pa itak vse jasno! :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]