Sem zahtevala preveč?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 12:04

Sem mogoče rekla da se morate strinjati z menoj? :D jooj no :lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Apr. 2010 12:04

^^ hja napisala si v smislu, da nima veze količina, v vsakem primeru se družina uniči. (torej to ne more veljati le za eno substanco- trava, ampak za vse take substance. ali pa imaš dvojna merila.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 09. Apr. 2010 12:10

haley napisal/-a:
puma napisal/-a:saj ni problem v travi ... tip, na katerega se ne da zanest je v osnovi tak in ni tak ker ga je trava takšnega naredila :D

in te drama scene s strani ReadyToRise ... ajme ... da shujšaš 10 kg ker tip kadi travo :respekt: ... čemu takšna dramatičnost ?

Verjetno je težko razumet, da nekatere ljudi to očitno ful moti?

Puma, ne dojamem, kaj je toliko smešno? Shujšala je, ker se je toliko sekirala in živci delajo svoje.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 12:11

Sem napisala jasno da ne glede na to kako pogosto kadiš travo to nima pozitivnega učinka na družino :wink: In nevem zakaj mešaš druge stvari sem, saj je govora o travi?

Drugače pa normlano da bo tudi vsak alkoholih uničil tudi družino. Te meje kdaj si alkoholik, kadilec, zadetek si pa sama postavila ne jst :wink:

Je tako težko razumeti?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 09. Apr. 2010 12:18

puma napisal/-a:
haley napisal/-a:Verjetno je težko razumet, da nekatere ljudi to očitno ful moti?

saj te noben ne sili, da kadiš, noben te ne prepričuje, da moraš to početi ... ampak potem tud ti druge ne sili, da ne počnejo nečesa samo zato ker tebe to moti?

:respekt:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Apr. 2010 12:22

nanamiša napisal/-a:Drugače pa normlano da bo tudi vsak alkoholih uničil tudi družino. Te meje kdaj si alkoholik, kadilec, zadetek si pa sama postavila ne jst :wink:

Je tako težko razumeti?

ja ja. ampak bedarija je, da govoriš kot da ni pomembno koliko kdo kadi. valda da je. itak meje vsak sam postavi. ampak metati vse v isti koš ni meja.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 12:26

Sovražim travo in ljudi, ki kadijo nimam razvrščene po skupinah glede na to kolikokrat na teden kadijo. Ti pač delaš pri tem neke meje, kje je to še normalno kje je pa že kriza. Mava različne poglede na to.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Apr. 2010 12:30

^^ saj tega ne obsojam. obsojam dvojna merila. (alkohol, cigareti, kava, kakršnakoli odvisnost).
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Apr. 2010 12:30

Jaz pa ne razumem, zakaj si sploh karkoli začela z njim, saj si verjetno že od začetka vedela, da je trava njegova najboljša prijateljica, ali ne? :? Ne moreš nekoga spreminjati, če ni sam pripravljen nekaj narediti v tej smeri. Je pač takšen kot je, očitno se zate ne misli spreminjati, ker noče imeti punce v vlogi mame. :wink: Moj tudi občasno kadi, ampak mi je povedal že na začetku (slej ko prej bi itak videla, ker kadi pred mano doma, s prijatelji pa ravno ne, je pa star isto kot tvoj). Jaz sem pač takšna oseba, da me to kaj preveč ne moti oz. prej toleriram tu pa tam travo (čeprav je sama ne konzumiram) kot alkohol v prekomernih količinah. Njega kvečjemu pripravi do tega, da je še bolj produktiven (ima tako službo, da ne sedi v pisarni - je glasbenik), in če mu to v določenih trenutkih pomaga, tudi mene ne moti. Če ti tega nisi pripravljena sprejeti v paketu z njim, potem je še edina možnost ta, da se umakneš iz njegovega življenja. Sama si delaš zmedo, ko na en kup vržeš to, da te to zelo moti, obenem pa si še vedno z njim in mu daješ vedno znova nove šanse. On se tega predobro zaveda in se ne bo spremenil, ker ve, da boš vedno znova popustila.

Sama si krojač svojega življenja, in če tega ne preneseš, ne vem zakaj si še z njim skupaj. Trenutno se ti zdi, da je samo on in nihče drug v tvojem življenju, a če ga boš pustila v svoji preteklosti in ga pozabila, si boš našla nekoga, ki ne bo imel take slabe lastnosti, katere v nobebem primeru ne bi mogla sprejeti.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 12:33

claire napisal/-a:^^ saj tega ne obsojam. obsojam dvojna merila. (alkohol, cigareti, kava, kakršnakoli odvisnost).

Pa kaj je narobe s teboj? kakšna dvojna merila? A sem lepo povedala da trava ni edina stvar ki uničuje. Đizs kako eni težko razumete :eek: :lol:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Apr. 2010 12:45

nanamiša napisal/-a:
claire napisal/-a:^^ saj tega ne obsojam. obsojam dvojna merila. (alkohol, cigareti, kava, kakršnakoli odvisnost).

Pa kaj je narobe s teboj? kakšna dvojna merila? A sem lepo povedala da trava ni edina stvar ki uničuje. Đizs kako eni težko razumete :eek: :lol:

ja no. alkohol ob posebnih priložnostih ne uniči družine. tudi trava tu pa tam ne.
ti pa trdiš, da trava nujno uniči družino v kakšnihkoli količinah. torej jo tudi alkohol. samo to je srž. ne zdaj besnet, če imaš ti čudna merila in prepričanje v trava- smrt in groza. še nikoli nisem slišala, da bi kdo pretepel žensko zaradi trave. kvečjemu je sproščen. pri alkoholu pa ravno obratno. tudi sama nisem zagovornik kajenja trave v družini (ali prekomernega kajenja trave), ampak takšno prepričanje kot ga imaš ti, kaže na tvojo nesposobnost realno razmišljati. ali pa nisi nikoli kadila trave.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Apr. 2010 12:45

Ena stvar je ziher. Človek, ki ima tako odklonilno mnenje o travi, da je ne tolerira v nikakršni količini, naj si za božjo voljo ne izbere partnerja, ki poha.
Vse ostalo - očitanje, da je nima dovolj rad, ker zaradi nje ni nehal, iluzije, da prej ali slej bo nehal, zgražanje, kako se je spremenil,... nima smisla. Take it or leave it.

In to ne velja samo za travo. Ženske se pogosto slepimo, da se bo tip spremenil zaradi nas. Samo da temu rečemo, da se bo zresnil. Saj nekoliko se bo, ampak tu govorimo o par procentih, ne pa o popolnem obratu.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 09. Apr. 2010 13:12

claire napisal/-a:ja no. alkohol ob posebnih priložnostih ne uniči družine. tudi trava tu pa tam ne.
ti pa trdiš, da trava nujno uniči družino v kakšnihkoli količinah. torej jo tudi alkohol. samo to je srž. ne zdaj besnet, če imaš ti čudna merila in prepričanje v trava- smrt in groza. še nikoli nisem slišala, da bi kdo pretepel žensko zaradi trave. kvečjemu je sproščen. pri alkoholu pa ravno obratno. tudi sama nisem zagovornik kajenja trave v družini (ali prekomernega kajenja trave), ampak takšno prepričanje kot ga imaš ti, kaže na tvojo nesposobnost realno razmišljati. ali pa nisi nikoli kadila trave.

Jo lahko uniči. sem kje napisala da ne? Ne vem zakaj bi sploh moral delati eno ali drugo v zmernih količinah?
Lej nočem imeti sproščenega kadilca trave okej? :lol: Kako težko je razumeti da sem proti travi ( in proti vsem drugim da ne boš spet besede obračala :wink: ). Kar je še vedno moje prepričanje. In ne nisem kadila trave in je nikoli ne bom.

Zdaj se pa malo ohladi, pusti raje moje poste na miru in si že pridi gor da meni tudi trava v zmernih količinah ni vredo in da to mnenje ne vsiljujem nobenemu!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Apr. 2010 13:34

Ne, nisi zahtevala preveč. Jaz bi isto naredila, če bi bila na tvojem mestu, oziroma jaz že začela ne bi s takšnim fantom, ker me trava moti.
Pričakovati od nekoga, da se bo spremenil pa je nesmisel, ker spremeni se tisti, ki sam to hoče, ne tisti za katerega drugi hočemo, da se bo. On se očitno noče, ker njemu paše kadit travo. In dokler sam ne pride do spoznanja, da to ni vredu, ne bo napredka. Žal ne. Kako nekomu ubit to v glavo žal ne vem. Posledice očitno so, sicer ne vem, če pri vseh in kako hitro, ampak večina tistih za katere vem, da kadijo trave so vedno bolj psihično propadli in zanemarjeni kot osebnost. Edina skrb jim je trava, vse ostalo jim ni dosti pomembno. Izogibajo se dela, odgovornosti, urejenosti, resnosti, postajajo nasilni,... in jasno ne priznajo, da sploh kadijo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Apr. 2010 13:58

sanjaanja napisal/-a:Posledice očitno so, sicer ne vem, če pri vseh in kako hitro, ampak večina tistih za katere vem, da kadijo trave so vedno bolj psihično propadli in zanemarjeni kot osebnost. Edina skrb jim je trava, vse ostalo jim ni dosti pomembno. Izogibajo se dela, odgovornosti, urejenosti, resnosti, postajajo nasilni,... in jasno ne priznajo, da sploh kadijo.

Če ti poznaš same take, še ne pomeni, da so vsi, ki kadijo travo (sploh tisti, ki je ne kadijo pogosto) isti.
Zadnji stavek je pa sploh posploševanje da glava boli. Moj (in še par drugih, ki kadijo občasno, stari pa so vsi okoli 30 let) se ne izogiba delu, kvečjemu bi rekla, da je deloholik, ne deluje neresen, zanemarjen, kar pa se tiče nasilnosti... :eek: A se ti zavedaš, da alkohol povzroči v večini primerov veliko večje probleme kot trava, ki jih lahko da sploh ne, če jo uporabljaš z glavo? (jaz je sicer ne, poznam pa ljudi, ki ne pretiravajo z uporabo, pa tudi na prvi pogled sem prepričana, da ne bi pomislila, da kadijo) Nisem še videla ali slišala za primer, da bi človek po travi postal agresiven, če pa že obstajajo, so to res izjeme. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov