Sem zahtevala preveč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Fay napisal/-a:Kaj pa alkohol nanamis? Si ze videla ljudi, kako se obnasajo po njem?
Ej prav neumno se počutim ko moram ene in iste stvari 1394586x ponavljati Pa še en komentar pred tem sem ravno o tem pisala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- ReadyToRise
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Hmm......poleg tega, da je najprej težki frajer, sekundo zatem pa paranoičen, v totalnem badu, živčen, žalosten, tečen, nihče ga ne razume, govori, da ga je strah smrti in strah odraslega življenja, izgine za celo noč od doma in se nikomur ne javi, spi v avtu na nabrežju (tudi pri -10 stopinjah), zadirčen in gre drugi dan običajno na bolniško, če ne gre pa ima probleme s službenimi psi.......ni z njim nič narobe!
S tem, da se pred njegovimi podvigi z njim ni niti slučajno dogajalo kaj podobnega....
S tem, da se pred njegovimi podvigi z njim ni niti slučajno dogajalo kaj podobnega....
Every saint has a past...and every sinner has a future...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
nanamiša napisal/-a:Lej a pa ti veš, da je meni vseeno al se obnaša kretensko al mejčken bol kretensko. Al skadiš travo al piješ nisi v normalnem stanju, torej se ne moreš obnašati povsem normalno. In mene oboje moti
Zgolj radovednost... potem takem nikoli ne žuraš?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Verjetno res ne, je pa zabavna popestritev.nanamiša napisal/-a:Ali je za žur potreben alkohol ali trava?
- ReadyToRise
- Sramežljivka
Fay, najbrž res...tehtala pa nisem!
Na te zadeve se ne spoznam, sem pa enkrat "slišala", da je za 3 dni porabil 20 evrov...meni to ne pomeni nič in ne vem koliko "robe" za to dobiš...mogoče ve kdo od vas...
Na te zadeve se ne spoznam, sem pa enkrat "slišala", da je za 3 dni porabil 20 evrov...meni to ne pomeni nič in ne vem koliko "robe" za to dobiš...mogoče ve kdo od vas...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ točno tako.
Osebno mi grejo na živce ljudje, ki grejo z nami ven in ne pijejo in nekadijo (čike ali trave) hkrati pa te grdo gledajo in zavijajo z očmi. Sej, če ti ne paše, itak te ne bo noben silil, svaka ti čast alora, samo ne stoj mi potem utrujat.
Osebno mi grejo na živce ljudje, ki grejo z nami ven in ne pijejo in nekadijo (čike ali trave) hkrati pa te grdo gledajo in zavijajo z očmi. Sej, če ti ne paše, itak te ne bo noben silil, svaka ti čast alora, samo ne stoj mi potem utrujat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- ReadyToRise
- Sramežljivka
Vedno kadi sam...kot mi je povedal, je to bilo tako že prej, v mladosti...in zdaj ostaja enako.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ReadyToRise napisal/-a:Floribunda...očitno si se spustila v podrobno analizo moje osebnosti ker natančno veš kakšna sem in lahko sodiš, da sem za njegovo bežanje pred realnostjo in strah za prevzemanje odgovornosti kriva jaz...
In ne, nisi me impresionirala s svojim "življenjepisom" in poudarjanjem svoje veličastnosti, ki si jo dosegla kljub temu, da si redna uživalka trave. Poleg tega, zame tvoja mati ni normalna mati...pa mi je prav vseeno, če me zaradi te izjave pribiješ na križ.
u fuck with my momma. i fuck with you, biatch.
- ReadyToRise
- Sramežljivka
floribunda...bring chocolate!
Zadnjič spremenil ReadyToRise, dne 09. Apr. 2010 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov