Sem zahtevala preveč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Sem bila enkrat (in zadnjič), in so se mi vsi po vrsti gabili. In ne pomnim da bi se kdo skulirano obnašal.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lepo, da ločiš - ker sicer je iz tvojega pisanja vidt, kot da so zate vsi isti, pa če skadijo enega na leto ali pa 20 na dan.ReadyToRise napisal/-a:Ne purple, niso/niste vsi, ki so/ste kdaj kadili travo đankiji......to so le tisti, ki izberejo za način življenja vsakodnevno iskanje prave doze in ne vidijo življenja brez tega...in tisti, ki se s pomočjo tega skrivajo pred realnostjo...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
nanamiša napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Bi si upala trditi, da nas je potem takem velika večina đankijev, ker smo kdaj kakšnega skadili (ali pa tudi če so nekateri konstantno pohal). Al kako?
Ma kakšne bedarije trosiš...
A res? Si prepričana? Nekatere "poznavalke" ste tiste, ki ste mnenja, da so tisti, ki so na travci, đankiji. Ni to na mojem zeljniku zraslo, malo morgen.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Ojoj punca. In kaj potem naredis ko fant spije pivo na dan? Kaj naredis, ce pojes celo cokolado? Kaj pravis kadilcem cigaret? In ce nekomu to pase, se ne pomeni da si je pa zaradi tega zavozil celo zivljenje... Uf se zdalec ne. Travo kadi vec ljudi, kot si ti sploh mislis oz si mores misliti. In dosti ljudi je na visjih polozajih kot mi. In vecina jih dobro razmislja. In to kljub temu, da kadi TRAVO
Nana: Potem pa nevem v kaksnem krogu se gibljes. Lahko prides enkrat v moj krog prijateljev, ampak seveda ti v naprej enbom povedala, ali so ze kadili ali ne. In verjemi, da je z vsemi imeti normalno debato. Tudi jaz, ki ne kadim!
Nana: Potem pa nevem v kaksnem krogu se gibljes. Lahko prides enkrat v moj krog prijateljev, ampak seveda ti v naprej enbom povedala, ali so ze kadili ali ne. In verjemi, da je z vsemi imeti normalno debato. Tudi jaz, ki ne kadim!
Zadnjič spremenil Fay, dne 09. Apr. 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
nanamiša napisal/-a:Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Sem bila enkrat (in zadnjič), in so se mi vsi po vrsti gabili. In ne pomnim da bi se kdo skulirano obnašal.
Ti, a veš, da se v alkoholiziranem stanju večina folka obnaša bolj kretensko kot če si skadi en joint?
- ReadyToRise
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Lucky them!
Every saint has a past...and every sinner has a future...
-
nanamiša - Cosmofrik
Fay napisal/-a:Nana: Potem pa nevem v kaksnem krogu se gibljes. Lahko prides enkrat v moj krog prijateljev, ampak seveda ti v naprej enbom povedala, ali so ze kadili ali ne. In verjemi, da je z vsemi imeti normalno debato. Tudi jaz, ki ne kadim!
Gibljem se v krogu prijateljev, ki so zelo proti travi in podobnim stvarem.
Hvala, je bilo enkrat dovolj
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ReadyToRise- če si tako proti drogi, a te ni motilo že ob začetku veze, da je bil tvoj fant nekoč redni uživalec trave?
Če bi bla js tak na splošno proti travi bi me že ta misel motila. Ali si pač upala, da ga tvoja neizmerno prijetna bližina ne bo pripravila več k misli na travo?
Če bi bla js tak na splošno proti travi bi me že ta misel motila. Ali si pač upala, da ga tvoja neizmerno prijetna bližina ne bo pripravila več k misli na travo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Fay napisal/-a:
Same here. Te, ki jih jaz poznam in si občasno kakšnega skadijo, so bolj normalni za pogovarjat kot nekateri "clean" in trezni. Očitno pač ona pozna take primerke, ki niso iz sebe naredili nič, jaz take družbe nimam in je niti ne bi želela imeti.
-
nanamiša - Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:nanamiša napisal/-a:Fay napisal/-a:Ce ste ze slucajno kdaj bili z ljudmi, ki kadijo, se ponavadi kar skulirano obnasajo.
Ti, a veš, da se v alkoholiziranem stanju večina folka obnaša bolj kretensko kot če si skadi en joint?
Lej a pa ti veš, da je meni vseeno al se obnaša kretensko al mejčken bol kretensko. Al skadiš travo al piješ nisi v normalnem stanju, torej se ne moreš obnašati povsem normalno. In mene oboje moti
- ReadyToRise
- Sramežljivka
*mala*, like I already said...I didn't know!
And yes, my presence makes miracles!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ReadyToRise napisal/-a:*mala*, like I already said...I didn't know!
1 leto in pol nisi vedela da je včasih kadil travo? Wow.
To pa je zveza, ni kej...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Yup, it converts ex-smokers to junkies.ReadyToRise napisal/-a:And yes, my presence makes miracles!
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Kaj pa alkohol nanamis? Si ze videla ljudi, kako se obnasajo po njem? Si ze slisala, koliko ljudi je zaradi alkohola naredilo nesreco? Priznaj, da poznas primerke, ki vozijo pod vplivom alkohola... In alkohol te ne moti?
In ne mislim te prepricat da je trava dobra in da tisti, ki jo kadijo, so vsi ok... Ne tudi se najde kaksno budalo, ki jo izkorisca, ki se neumno obnasa. Ampak jaz poznam vec primerkov takih, ki se po alkoholu obnasajo neumno, kot po enem kanonu...
Morda ti zelim le povedati, da niso vsi isti. Da ni vsak, ki skadi enga na 2 dni, jonkie ipd...
In ne mislim te prepricat da je trava dobra in da tisti, ki jo kadijo, so vsi ok... Ne tudi se najde kaksno budalo, ki jo izkorisca, ki se neumno obnasa. Ampak jaz poznam vec primerkov takih, ki se po alkoholu obnasajo neumno, kot po enem kanonu...
Morda ti zelim le povedati, da niso vsi isti. Da ni vsak, ki skadi enga na 2 dni, jonkie ipd...
- ReadyToRise
- Sramežljivka
Jaw....na začetku nisem vedla al kaj....povedal mi je kasneje, ko sva že bila skupaj...in ne takrat me ni pretirano motilo, ker sem vidla, da je čist in nima zaradi tega nobenih problemov. In (surprise!!!), ne, ni me motilo vse dokler se ni začela zgodba ponavljat...
Mater, se je tle nabralo malo preveč estrogena....
Mater, se je tle nabralo malo preveč estrogena....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov