Sem zahtevala preveč?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- ReadyToRise
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Jah, pa a nisem najmanj 5x napisala, da ni srečen?? To ga ne osrečuje...god dammit!
Da...in nisem prenesla in sem šla stran...in mi je bil bad..in sem se vsedla za računalnik in na Cosmov forum pod rubriko Čustva napisala post, kjer sem vprašala za mnenje, če bi se po vašem mnenju morala trudit še naprej ali sem naredila dovolj...god dammit again!
In oprosti, zadevanja na dnevnem redu ne gre enačiti s tem, da gre nekdo v službo...tudi, če je ta nekdo nemočna, šibka, zaščite potrebna ženska. Hoditi v službo je...hmm...normalno....zloraba drog pa to ni.
Da...in nisem prenesla in sem šla stran...in mi je bil bad..in sem se vsedla za računalnik in na Cosmov forum pod rubriko Čustva napisala post, kjer sem vprašala za mnenje, če bi se po vašem mnenju morala trudit še naprej ali sem naredila dovolj...god dammit again!
In oprosti, zadevanja na dnevnem redu ne gre enačiti s tem, da gre nekdo v službo...tudi, če je ta nekdo nemočna, šibka, zaščite potrebna ženska. Hoditi v službo je...hmm...normalno....zloraba drog pa to ni.
Every saint has a past...and every sinner has a future...
- Horus
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- neflvos
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2010
Horus napisal/-a:V bistvu je ona na slabsem, glede na to kok se sekira. On je itak izbral tisto, kar ima rajsi
ja zej trenutno je, ampak k bo pa mal čas minil pa bo on že čist na dnu pa nbo mel benga , k bi mu pomagal, bo pa ona na boljšem
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Nihče ne more pomagat tistim, ki si v osnovi sami sebi nočejo pomagat. ReadyToRise, ti si lahko svojemu fantu samo podpora pri reševanju njegovih problemov, ne pa vodilna sila.
Vem kako se počutiš; jaz sem imel že ogromno primerov, ko sem hotel določenim osebam pomagat iz avtodestruktivnega vedenja, vendar brez da oni naredijo prvi korak, se nima smisla trudit.
Vem kako se počutiš; jaz sem imel že ogromno primerov, ko sem hotel določenim osebam pomagat iz avtodestruktivnega vedenja, vendar brez da oni naredijo prvi korak, se nima smisla trudit.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nanamiša napisal/-a:ne nisem kadila trave in je nikoli ne bom.
zato pa govoriš takšne neumnosti. zdaj si sama sebi dokazala, da obsojaš nekaj, o čemer nimaš blage veze. tako deluje recimo tudi naša politika in vidiš v kakšnem k**** je. tako da se malo zamisli.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]