Sem zahtevala preveč?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 10. Apr. 2010 11:45

neflvos napisal/-a:
Horus napisal/-a:V bistvu je ona na slabsem, glede na to kok se sekira. On je itak izbral tisto, kar ima rajsi :P

ja zej trenutno je, ampak k bo pa mal čas minil pa bo on že čist na dnu pa nbo mel benga , k bi mu pomagal, bo pa ona na boljšem :)
Tole je pa totalno pretiravanje..

Sicer pa: kaj pa če je kadil zarad njenega utrujanja in bo zdej, ko sta narazen, zmanjšal in mogoče celo nehal? :)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 10. Apr. 2010 23:44

purple_rain napisal/-a:
ReadyToRise napisal/-a:Ne purple, niso/niste vsi, ki so/ste kdaj kadili travo đankiji......to so le tisti, ki izberejo za način življenja vsakodnevno iskanje prave doze in ne vidijo življenja brez tega...in tisti, ki se s pomočjo tega skrivajo pred realnostjo...
Lepo, da ločiš - ker sicer je iz tvojega pisanja vidt, kot da so zate vsi isti, pa če skadijo enega na leto ali pa 20 na dan.

Pa zakaj je sploh važno, če so zanjo vsi uživalci - redni, občasni ali nekdanji - isti? A ni vseeno, no? Fak, čist v vsaki debati zadnje čase se eni in isti prepucavate, pa totalno brez veze je, ker gre pač za osebna mnenja in prepričevat prepričane je Sizifovo delo :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 11. Apr. 2010 7:55

Tamala_mrha napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:Posledice očitno so, sicer ne vem, če pri vseh in kako hitro, ampak večina tistih za katere vem, da kadijo trave so vedno bolj psihično propadli in zanemarjeni kot osebnost. Edina skrb jim je trava, vse ostalo jim ni dosti pomembno. Izogibajo se dela, odgovornosti, urejenosti, resnosti, postajajo nasilni,... in jasno ne priznajo, da sploh kadijo.

Če ti poznaš same take, še ne pomeni, da so vsi, ki kadijo travo (sploh tisti, ki je ne kadijo pogosto) isti.
Zadnji stavek je pa sploh posploševanje da glava boli. Moj (in še par drugih, ki kadijo občasno, stari pa so vsi okoli 30 let) se ne izogiba delu, kvečjemu bi rekla, da je deloholik, ne deluje neresen, zanemarjen, kar pa se tiče nasilnosti... :eek: A se ti zavedaš, da alkohol povzroči v večini primerov veliko večje probleme kot trava, ki jih lahko da sploh ne, če jo uporabljaš z glavo? (jaz je sicer ne, poznam pa ljudi, ki ne pretiravajo z uporabo, pa tudi na prvi pogled sem prepričana, da ne bi pomislila, da kadijo) Nisem še videla ali slišala za primer, da bi človek po travi postal agresiven, če pa že obstajajo, so to res izjeme. :wink:

Ne poznam jaz samih takšnih in nisem rekla, da so vsi takšni. Pozna pa jih sestra od mojega, ki dela z odvisniki. In tale stavek, če poznaš ti še ne pomeni je že neko splošno pravilo na tem forumu. Tudi, če ti ne poznaš takšnih, še ne pomeni, da jih ni. In povsem logično se mi zdi, da to niso tisti, ki bodo travo kadili 2x na leto, ampak tisti, ki to počnejo stalni. In ni to nasilje, ki bi ga vsi prepoznal, to je nasilje, ki izbruhne na dan predvsem takrat, ko je tako daleč, da jim to kdo očita, oni pa skrivajo, ali takrat, ko se gre za prenehanje,... Ni to kar nasilje na ulici, ampak bolj za štirimi stenami.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 11. Apr. 2010 14:22

Nisi zahtevala preveč. Jaz bi ravnala enako. Dala si mu možnost, ki jo ni izkoristil Zaslužiš si boljšega, zato držim pesti zate, da čimprej pozabiš vse skupaj in spoznaš fanta s katerim boš srečna in ob katerem ne boš hujšala brez potrebe.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Apr. 2010 14:30

:tot:
joj sm se fino nasmejala na račun zadnjih par strani.. ubogi zadetkarji, z svojim samodestruktivnim vedenjem.. verjetno ima vsak izmed nas, vsaj eno navado, ki je samodestruktivna (btw sem po definiciji spada tudi grizenje nohtov).. in zdej svojega partnerja z ljubeznijo obvarovat vseh slabih navad, ki jih ima, izključno zato, ker motijo predvsem tebe je brezveze.
Kar se pa tiče, tega, da poznaš same "travarske propalice" je pa tut brezveze govort.. tut js poznam kakšnega, pa ne vem, če bi naredu kej s sebe, tut če trave ne bi kadil.. toseprav, kokr je že blo povedano.. v prvi vrsti ima veze človek sam.. trava ni tista, ki ti odvzame ambicije ali voljo da bi jih dosegel.. :roll:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 11. Apr. 2010 14:32

^^ Žal je. Je pa res, da pri tistih, ki volje za delo že tako ali tako nimajo, se to pač ne da opazit :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Apr. 2010 16:12

mateja79 napisal/-a:^^ Žal je. Je pa res, da pri tistih, ki volje za delo že tako ali tako nimajo, se to pač ne da opazit :)

Res? In po čem to sklepaš?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 11. Apr. 2010 22:19

Te razumem, da tega nisi mogla sprejeti. In glede na to kako te to muči je prav, da si končala vezo, če ne boš uničila samo sebe.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 13. Apr. 2010 11:05

jullia_ napisal/-a:Če hočete pretežno laično psihološko razlago, problem je v tem, da mu starši nikoli niso privzgojili občutka odgovornosti, zato ostaja na stopnji, ko se ne zna odpovedat trenutnemu užitku, čeprav bi mu bilo dolgoročno to v korist.
Trava je simptom, ne pa vzrok. Če ne bi pohal, bi pa mogoče cele dneve računalniške igrice špilal. Ali pa pil. Bluzil okrog s kolegi. Divjal z motorjem.

Podpis.

Ženske pa še vedno mislimo, da smo svetnice in da se bo zaradi nas spremenil. V kakšni zmoti živimo...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov