Sem v dilemi, pomoč prosim :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jah, ženska je res neumna da mu je verjela vse kar ji je povadal, ne vem sicer sophie koliko si stara, ampak očitno nimaš še izkušenj glede tega kaj in kdaj komu verjeti on jo je izkoristil, dobil kar je hotel in šel nazaj k svoji punci v varno zavetje. Kaj pa če njegova punca ni tolk slaba kot sam pravi, le njo je hotel prerpičatz v nasprotno da bi bila z njim? meni se zdi to čist možno. Tut jz upam da se bo avtorica teme vsaj kej naučila iz tega. In ja, zaseden moški je prepovedan! Pa ne me zdej takoj obtožit da me je strah da bi naslednjič bila z mojim fantom, ker me tega niti najmanj ni strah, ker vem kakega fanta imam... Kriv je on ker je varal, ona je pa sodelovala, torej sokrivka po moji teoriji. Če bi res prekinil z svojo punco in začel z njo, kako bi lahko bila prepričana da ne bo tut njo enkrat prevaral, jz se res sprašujem kje imajo določene punce pamet, ampak vsakmu svoje, dobro se vrne dobr, slabo pa slabim
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
hja. komentarje sem le preletela. in ja- kaj pa, če slabo sexaš?
da si šla spat z zasedenim tipom veliko pove o tebi. slaba/dobra zveza gor ali dol. ne mi rečt, da bi on bil s to punco, če mu res ne bi bilo.
a si celo omenila da je pošten? HEHE.
da bi pa počakala, da jo pusti ti pa ni padlo na pamet? ja fajn. pa imaš. prav ti je. in želim ti, da bi bila sama prevarana na enak način. trapa!
da si šla spat z zasedenim tipom veliko pove o tebi. slaba/dobra zveza gor ali dol. ne mi rečt, da bi on bil s to punco, če mu res ne bi bilo.
a si celo omenila da je pošten? HEHE.
da bi pa počakala, da jo pusti ti pa ni padlo na pamet? ja fajn. pa imaš. prav ti je. in želim ti, da bi bila sama prevarana na enak način. trapa!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
underdogy napisal/-a:Res nevem zakaj je treba njo napdat. V koncni fazi ona ni nima veze z punco, je ne pozna in ji ne rabi bit zvesta. Je definitivno je faktap ce si prevarana, ampak punca pac nima nic s tem.
Mene bol zmoti naivnost. Jao punca, glej kaj lahko pricakujes od tipa ki je 1.v vezi z eno ki je nima rad 2.dela bedaka iz nje ker to vsem razlaga in 3.nima tolk jajc da jo pusti
Dejansko je tip preprost luzer, ki ni sposobn stat za tem kaj dela in s kom je. Pac podn.
Kaj pa nam to o tebi pove, da pades na "ti si tok boljsa od MOJE punce, in zarad tebe jo bom pustil?" Mislim da na to ne rabim odgovorit.
In moj nasvet: pridobi malo na samozavesti, potem ti tud taksni kreteni ne bodo vec potrebni, in ne, ni se ti treba primerjat z nekimi x zenskami, ki jih niti ne poznas. Si pac ti, kakrsna koli pac si. Se pred tem pa tipa posli v rodni kraj. Pa nehaj bit cheap, ceprav sama sebe prepricujes da si hard to get - kar nisi, kr te je mel kreten z punco v manj kot mesecu ob tedenskih srecanjih in pihanjih na duso v posli (s cim vbistvu nic ni narobe, narobe je da si se "po dolgem casu" -yeah right- zaljubila).
Tako resničen komentar...
Horus kar nekaj posplošuješ :S
-
Selinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
- Kraj: Štajerska
Sram te je lahko!
Tok morš v glavi met pošlihtan, da ne skačeš drugi v zelje. Kaj, če bi kdo to tebi naredo halo?! To je pri meni zlato pravilo - nikoli in nikdar. Tolk se morš cenit.
Ta tip, ki pa že to punco vara, misliš da tebe ne bo?
Vglavnem, nimam besed. Kolk malo se ene ženske cenite!
Tok morš v glavi met pošlihtan, da ne skačeš drugi v zelje. Kaj, če bi kdo to tebi naredo halo?! To je pri meni zlato pravilo - nikoli in nikdar. Tolk se morš cenit.
Ta tip, ki pa že to punco vara, misliš da tebe ne bo?
Vglavnem, nimam besed. Kolk malo se ene ženske cenite!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov