Sem v dilemi, pomoč prosim :)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 12. Dec. 2009 0:52

Fant je bil očitno s svojo punco v krizi in potreboval malo popestritve... To je našel pri tebi.
Kako gre dalje, pa že veš. Zagotovo pa tale tip ni pošten in ga ni potrebno v tej smeri zagovarjati...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 12. Dec. 2009 1:35

emanuela napisal/-a:
underdogy napisal/-a:Res nevem zakaj je treba njo napdat. V koncni fazi ona ni nima veze z punco, je ne pozna in ji ne rabi bit zvesta. Je definitivno je faktap ce si prevarana, ampak punca pac nima nic s tem.

To je pa resnično neumna izjava...to da je ne pozna še ne pomeni da se lahko dol daje z njim...Kakor hitro je vedela da ima punco bi ga morala pustiti na miru.Ker pa ni, pa si pač-vsaj iz moje strani-niti ne zasluži da bi bila s tem tipom v neki vzporedni resničnosti srečna.

Ej sori, ampak ce pricakujes kakrsnokoli obliko zenske solidarnosti v resnicnem zivljenju si pac optimistka. In ja, ce se da on dol z njo je to izkljucno njegov problem in gre na njegovo vest. Mislim to je tak kod da nebi pobrala kovanca na cesti ker kao pripada nekomu..
Nevem kaj je z vami, jaz za mojga vem da se lahko kera koli vlaci po njem pa jo bo odslovi, ce pa ti to nemors in se pol spravlas na x folk kr si mislis da mogoce bo pa naslednic tvojga.. mah.. bolano.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Dec. 2009 2:42

^Sophie^ napisal/-a:Glede njegovih obljub in potem tiste spremembe sem zelo presenečena, ker je zelo pošten fant in ne bi govoril tega, če ne bi tak čutil.

pošten? ... če nekdo naklada in ti govori tisto, kar želiš slišati, še ne pomeni, da je pošten.

Hkrati pa se raje osredotoči na njegova dejanja, ki govorijo veliko več kot njegove besede... namreč, če nekdo tako grdo govori o punci s katero je in jo hkrati vara, kako lahko potem takem, tako osebo sploh označiš za pošteno?
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 12. Dec. 2009 7:48

Sam kok ste ene ženske naivne peesda...Kaj narest?Ja kaj le!!Vedno je blo tko in vedno bo...Če ma punco,se ne vmešavi pa tud če ti nevem kok jamra,da je njune zveze skor konec in bla bla bla....Pa te bo položu in se bo vrnu k njej...Če pa že ni tko,ga boš pa ti dobila,ampak se zavedi,da če je to njej naredu,lahko tud teb nardi in verjetno bo!!Res nevem zakaj pol jokate,da vs je izkoristu :? Kva mi gre to na živce :evil:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Dec. 2009 11:14

underdogy napisal/-a:In ja, ce se da on dol z njo je to izkljucno njegov problem in gre na njegovo vest.

Sej se razume, da je tip glavni prasec. Ampak meni osebno vest ne bi pustila, da prispevam k slabi presoji nekoga drugega s tem, ko sodelujem pri prevari. Vseeno mi je, če bi se s tipom nato namesto mene zgonla sosedova Mojca ali Maja, js se pač, zaradi mirne vesti, ne bi.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Dec. 2009 13:53

^Sophie^ napisal/-a:ker je zelo pošten fant
HOHOHOHO kake vice pokaš.

Če bi imela kej samokontrole ne bi bila s tipom, ki je v zvezi.
Če bi imela kej samospoštovanja ne bi bila s tipom, ki tako ravna s svojo partnerico, da govori okoli kako mu k***c dol visi za njo.
Če bi imela kej pameti bi vedela, da se on od nje ne bo odlepu in da si samo popestritev (ker če bi mel jajca za to, bi to naredu še preden je govoru o tem okol kok jo ma sam zato, da ni sam --- kako to ni logično?). Videla bi ga za ščurka kakršen je.

Lol in pol govoriš o neki ljubezni in kaj ti čutiš. Normalni ljudje imamo en filter, ki se mu reče možgani med svojimi čustvi in dejanji. Ti pa očitno vakum.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 12. Dec. 2009 14:57

Exactly, čeprav je tisto o vakumu zelo grdo rečeno. Se zgodi vsakemu kdaj, mogoče tudi Mahagoniju :D

Sicer pa ja. Če se že zapleteš s tipom, ki je v zvezi, ne računaj na nič, dokler punce dejansko ne pusti. Vse ostalo (ali se sploh zaplest s tipom v zvezi in ali mu ostat občasna popestritev) je pa nekaj, kar moraš razrešit ti sama s sabo.

Dejstvo ostaja da so tipi (pa tudi punce), ki so v vezi in grejo okol ga srat z drugimi, ponavadi ljudje, ki imajo radi, da so stvari 'zihr'. On ne bo pustil punce, dokler ne spozna ene, za katero je prepričan, da je boljša izbira, in ti očitno to nisi. Žal.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 12. Dec. 2009 15:10

Ona je naivna, tip pa je kreten. Sej ni ona varala, glavni krivec je on. Če bi moj mene prevaral, bi bila na njega jezna, ne na eno punco k je bila ravno pr rok. Ona je pač glupa, nimaš kej. Vse se vrača, vse se plača :twisted:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 12. Dec. 2009 15:18

Seyfullah napisal/-a:Sam kok ste ene ženske naivne peesda...Kaj narest?Ja kaj le!!Vedno je blo tko in vedno bo...Če ma punco,se ne vmešavi pa tud če ti nevem kok jamra,da je njune zveze skor konec in bla bla bla....Pa te bo položu in se bo vrnu k njej...Če pa že ni tko,ga boš pa ti dobila,ampak se zavedi,da če je to njej naredu,lahko tud teb nardi in verjetno bo!!Res nevem zakaj pol jokate,da vs je izkoristu :? Kva mi gre to na živce :evil:

Uf prov čutim tvojo jezo v tem postu hehe :D Ampak se popolnoma strinjam s tem kar si napisala.
Uporabniški avatar
Bellezza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellezza » 13. Dec. 2009 8:44

haley napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Sam kok ste ene ženske naivne peesda...Kaj narest?Ja kaj le!!Vedno je blo tko in vedno bo...Če ma punco,se ne vmešavi pa tud če ti nevem kok jamra,da je njune zveze skor konec in bla bla bla....Pa te bo položu in se bo vrnu k njej...Če pa že ni tko,ga boš pa ti dobila,ampak se zavedi,da če je to njej naredu,lahko tud teb nardi in verjetno bo!!Res nevem zakaj pol jokate,da vs je izkoristu :? Kva mi gre to na živce :evil:

Uf prov čutim tvojo jezo v tem postu hehe :D Ampak se popolnoma strinjam s tem kar si napisala.

Jaz tudi :) bolj resnično ne bi mogla napisat :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Dec. 2009 10:22

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 13. Dec. 2009 20:47

Če prov razumem..... tip te je pecu....dubu....pofuku.....drug dan odjebu. In kakšen nasvet bi rada? Očito je, da te je po uporabi zavrgu. Drugič bodi bolj previdna al pa boljša v postelji. Življenje je kruto :(
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Dec. 2009 23:33

Ne krivim samo nje da je pač vedela da ima punco, ampak v veliko večji meri tudi fanta.Tiste, ki pa bi rade imele tipa, ki že ima punco in v bistvu hoče samo eno, zraven pa govori da bo pustil punco-to me asociira na probleme v odraslosti, torej zakon, ljubica, pustil jo bom.Tako da pač o njej nimam nekega pozitivnega mnenja, pač obična naivnica.
The world is as you are.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Dec. 2009 13:23

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 14. Dec. 2009 15:25

Move on. Če o svoji punci govori kakšna je (by the way - a punca ve kaj o tem, kaj se o njej govori), kaj bo lahko šele o teb govoril, ko bosta skupaj.
Tip je hotel zabavo/sprostitev/neobvezen sex in ti si mu nasedla.
Če bi imel poštene namene s tabo, bi najprej razčistil s punco, potem šele osvajal tebe.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov