Sem edina, ki tako razmišlja, čeprav imam fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jun. 2009 10:49

...bz sploh kej pisat.
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 22. Jun. 2009 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 22. Jun. 2009 11:21

chiqqa, pa koga imaš za norca, ko pišeš, da sta si s tvojim tipom usojena in da sta drugim za vzgled? :lol:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 22. Jun. 2009 11:33

:lol: :lol: :lol: popoln par ja, kjer je tip nasiln že po 2 kozarčkih :rofl:

visoko se nosiš če misliš da sta za druge vzgled
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jun. 2009 11:35

če odmislmo te pijane scene, pol ja. usi pravjo, da to tko more bit, da morva bit skp, da drugač si ne predstavlajo in stalno povezujejo, da bi radi da majo tko mi2...to je to..pač folk ne ve za pijane scene, ostalo use štima..kaj bi ti zdej rada?? res bz sploh kej kam pisat k sam napadate (nima zdj to veze z unim drugim topicom).
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 22. Jun. 2009 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jun. 2009 11:36

[vanessa] napisal/-a::lol: :lol: :lol: popoln par ja, kjer je tip nasiln že po 2 kozarčkih :rofl:

visoko se nosiš če misliš da sta za druge vzgled

če bi prebrala cele poste bi vidla da ne. on loh spije 5 pirou pa nevem še kva pa mu bo dogajal in use, če bo pa pršu trenutk oz. bo spiu nevem kaj use ga bo pa obrnil v trenutku in bor atu nasiln ja. tko da po 2 kozarčkih njega še prime ne tko da ne govor bedarij.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Jun. 2009 11:36

ja če pa vsi pravjo,da morta bit skupej pol pa res ja
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Jun. 2009 11:37

chiqqa vidva sta popoln par mogoce tistim ki vajo samo poznajo, ne pa vajine zveze take kakrsna je v resnici. na zunaj mogoce vse zgleda lepo in vama recejo oh kako sta lepa in se lepo razumeta in blabla, in ti skor zivis pr njih in use je super 1A. tut js nevem kaka je vajina zveza v resnici ampak glede na vse kar si o vama ze pisala na tem forumu...bi rekla da sta dalec od popolne zveze. samo to bos ugotovila ko vec ne bos z njim in bos dobila fanta kot si ga zelis - ki bo imel vse dobre lastnosti ki jih ima tvoj zdajsnji fant, brez vseg negativnih ki jih ima. potem bos ugotovila kaj si zdaj imela in ne bos razumela zakaj si se vztrajala...
in mislim da se ne gre sam za pijanost, sej si sama rekla da se kr neki dere na tebe ko ne skuhas vredu - al kaj je ze blo...plus tega da tut s tvoje strani custva vec niso to kar so bla vcasih (to si pa sama napisala v zbrisanem postu)
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 22. Jun. 2009 11:38

chiqqa napisal/-a:če odmislmo te pijane scene, pol ja. usi rpavjo, da to tko more bit, da morva bit skp, da drugač si ne rpedstavlajo in stalno pvoezujejo, da bir adi da majo tko mi2...to je to..pač folk ne ve za pijane scene, sotalo use štima..kaj bi ti zdej rada. res bz sploh kej kam pisat k sam napadate (nima zdj to veze z unim drugim topicom).

Ljubica, pijanih scen ne moreš odmisliti, če izgledajo tako kot vajine.
In seveda vaju drugi dojemajo kot popolna, če za scene ne vejo.

In nihče te ne napada. Samo smešno je, če govoriš takšne neumnosti in v eni temi opisuješ hardcore pijanske scene prežete z ljubosumjem, nasiljem in posesivnostjo, v drugi pa opevaš svojo ljubezensko zgodbo in jo drugim postavljaš za vzgled.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jun. 2009 11:54

red_rose napisal/-a:plus tega da tut s tvoje strani custva vec niso to kar so bla vcasih (to si pa sama napisala v zbrisanem postu)

Nekako tko ja, sej če rečem, še sama nevem točno kaj bi rada in to se mi dogaja že kšne 2 tedna. Prej sm bla zmeri ga ful vesela, piskala od zalublenosti, ga prec napadla in skočila u objem, zdej sm pa tko ravnodušna in to sam zato ker mi po glavi hodi un tip k se noče zbrisat iz mojga lajfa, k me dobesedno napali in pol nekak spet ohladi in začaran krog, da nevem kaj se mu podi po glavi, tko da sm usa zmedena. Pač neki bo treba ukrent, zdj grem sicer na morje u sredo do konc tedna in ja, odvisn kok bova douh na morju je baje kr od mene (ker sm kao gobc in učas baje tako prbijm, kar se men ne zdi nč slabga, če je člouk veseu pa sproščen, that's just me jebiga)če slučajn ne bom kr popokala z vlakom nazaj, če mi misl take uvajat..temu bi se pa najraj u naročje vrgla, sam ker nevem pr čem sm. Mah, tale tedn zdle me trga, preveč, po en stran bi sam žurala in sm usa excited in me trgaaa in skačm do lufta haha pol po drug stran pa k pomislm na svojga ratam žiučna pa jezna nase ker delam take scene,k si jih ne zasluž, kje je moj Bubujčk :/ se večkrat uprašam, k se je spremenu, al ga pa jz gledam na drugačn način...in ta klik mam v glavi šele kšn tedn, k ste mi odprle oči (še iz tiste teme), ker vrjetn da to s pijančevanjem res ni normalno in enkrat mu bo sam počl, jz pa ne mislm čakat na to, ker mi psihira že k pomislm da mi bo letos tut take scene delu in to na morju, sama mam jajca it (s kolegicam),sam nočm delat zdrahe ker mu jih že tko preveč,k hodmo vn same pa žuramo na polno, amapk nč druzga ne rabm takrt, nobenih tipou in to njemu ne gre v glavo grrr. A po en stran mi je tko dobr bit z njem, res najbolš, zmer je zabavn,veselo, klapava ful, najbolš si znava narest, družba je zakon, skos si mava kej za povedat, njegova družina se z mojo ful šteka, moji majo njega radi, njegovi mene k da sm njihova...mah..k***c, sj sploh nevem zakaj to pišem pa kaj hočm povedat, mogla bom sama rešt.
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 22. Jun. 2009 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 22. Jun. 2009 12:00

Fak no chiqqa, kej maš 5 let da uzameš vskao napisano številko dobesedno? :roll:
Ni blo bistvo v številki, ma v dejstvu da tip nima kej bit nasiln do lastne punce (!) ne glede na to kolko spije oz. v kašnem stanju je. In močno dvomim da vas kdorkoli (tudi tisti k vas poznajo in hkrati vejo kko zlati in pozorn zna bit do tebe v pijanem stanju) jemlje za "popoln par, vreden zgleda"
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 22. Jun. 2009 12:11

Avtorici teme,

Dobrodošla med mnoge, ki se nam dogaja podobno :D

Sama se boš morala odločit, a boš pot nadaljevala sama ali ne. Jaz mislim, da je dolgoročno v zvezi pomembno da se štekata, na več al manj vseh področjih....In to vidva se.
Tvoj problem je pa enak mojemu, tip ti je enostavno postal POPOLNOMA samoumeven, ker te ima rad in tako naprej, te spoštuje, itd itd itd....Vse je popolno. In tebi je dolgčas, ker imaš vse. Razvajena si. Zelo. Imaš super zvezo, ki je ne znaš cenit. Veliko tipov srečavaš, za katere si želiš, da bi bili tvoji fantje namesto tvojega trenutnega fanta. Belive me, it happens all the time...
Če bi te tip zdajle začel mal ignorirat, bit nesramen do tebe, bi mu ne blo mar, bi pa hitro zastrigla z ušesi in bla cela v zraku, da kaj je pa zdaj to. Mislim, ko berem take reči si rečem, da resnično velja tisti "Lepa dekleta ljubijo barabe" - večji prasec je do tebe, bolj te tepe, zaničuje, vara - rajš ga maš! (ponavad je tko). Bolj si zaljubjena in...krneki! Ni ti dolgčas v zvezi in tip se ti popolnoma ne prepusti - zato imaš nek izziv.

Tukaj pa ti je resnično dolgčas...Fant je 1A, ti bi pa šla s prvim,ki pride mimo in je lep in zabaven in vse. Se dogaja tudi meni. V glavi si ves čas ponavljam, da sem razvajena prasica in da naj cenim tisto kar imam. Deluje...
Dolgoročno moraš gledat da se dobro zastopita, da si zadovoljna z njegovo finančno situacijo, njegovim karakterjem, odnosom do tebe, njegovim razmišljanjem o prihodnosti, da mu ni vseeno zate, te spoštuje, ima rad...
Dolgoročno videz in seks ne igrata najpomembnejše vloge. Razumem, da 95% parov na koncu razvije prijateljski odnos. In OK je tako.

Tudi jaz se ogromnokrat zalotim da se ne počutim vezana, fanta ne pogrešam preveč - itak je tu, nikoli ne reče ne, vedno pravi da me pogreša, vedno pride, nikoli ne reče da me noče videti, ali da se mu ne da dobiti...In ko to pišem se sama sebi zdim velika budala. Ampak enostavno ga ne cenim. In jasno mi je, da ne bi cenila niti nekoga drugega, ki bi bil recimo bolj privlačen, še boljši...Tudi tak bi mi ratal samoumeven. Cenila bi samo nekoga, ki bi z mano delal kot s cunjo. In to je žalostno.
Mislim da imaš enak problem - fanta ne ceniš, in tudi drugega, boljšega...ne boš.
Zato rajše delaj na sebi in se nauči ceniti tisto kar maš....Pol boš pa lahko imela harmonično zvezo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 22. Jun. 2009 12:21

ko odlično ni dovolj :? nekateri bi pa ubijali za to :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 22. Jun. 2009 12:35

kaj pa druge punce - izkusnje? je res tako kot pravi smetka_?
meni se zdi da se vsebolj strinjam s tem...sicer sm se premal casa v zvezi da bi se mi zacelo to dogajat ampak moj fant je tocno tak kot je opisala smetka - pac super fant, za porocit. upam da se mi ne bo zacelo to dogajat da tega vec ne bom cenila - bom poskusala preventivno to preprecit :D zaenkrat me ne mika nihce drug ker se dobro zavedam vsega kar imam...

hmm...je to res TO? the Ljubezen? recept za ''ostati skupaj do konca svojih dni'' ?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Jun. 2009 12:40

@ smetka_ : dobr si tole napisala :) In res je tko.

Če bi te tip zdajle začel mal ignorirat, bit nesramen do tebe, bi mu ne blo mar, bi pa hitro zastrigla z ušesi in bla cela v zraku, da kaj je pa zdaj to. Mislim, ko berem take reči si rečem, da resnično velja tisti "Lepa dekleta ljubijo barabe" - večji prasec je do tebe, bolj te tepe, zaničuje, vara - rajš ga maš! (ponavad je tko). Bolj si zaljubjena in...krneki! Ni ti dolgčas v zvezi in tip se ti popolnoma ne prepusti - zato imaš nek izziv.

;) žou je tko ja in pol prtečš nazaj (se spomnm lani, k sm jz svojga nekak ignorirala oz. nism mela potrebe se slišat, pa posebi zanalačš zato ker sva mela pavzo, nism ga tok pogrešala, klicala, fajn mi je blo on je pa vrjetn trpel ker je mogu poslušat kje use ga žuram, kok smo pijani itd.-potem se je situacija kr naenkrt obrnla,ni meu več tok cajta pa je njemu začel dogajat, mene je pa razjedal kaj je zdej to, da mene pa ja nemore kr na stranski tir dajat, ni biu več tko pozorn do mene in valda, me je spet povlekl k njemu)... začaran krog, če bi loh cajt zavrtela nazaj bi se ga tkrat ufurala s tem tipom in bi mi blo do zdej use jasn kako pa kej, tko pa...
Pr tipih je pa isto,čim začne ženska ignorirat, bl bo biu tip zapaljen, amapk to res samo če je kemija res taprava, čene mu bo pasal da ma končno mir lol.

@red_rose - pr men je blo tko do pred lani, pol se je pa začel, k se je navadu name in jz nanjga in si upava rečt drug drugmu karkoli, še bedarije strelat k sploh nimajo podlage, ampak pač, navadiš se kr čez noč in rečš kar ti pade na pamet. Jz sm tut misnla, da me noben ne more zamedt, je šlo mim mene povn enih hudih tipou, če bi hotla bi loh kej blo, pa sm jih pozabila še v tisti sekundi..res,sploh mi ni blo do nobenih drugih tipou in šezmer mi ni do drugih, razn On, k je u mojmu lajfu že od 1.letnika (pač na videz iz SŠ konc hud) in je biu edini poleg Mojga da sm sploh razmišlala o njem..in k sm dobila prložnost, tko se je vse začel in zdej je vse en drek...če ne bi blo njega, sm stoposto, da mi noben neb padu v oči, tko pa ker ga poznam že od skos, pač neuresničena ljubezen al neki (lol)...in da bi on biu rad z mano, ON, mister perfect :D ahh
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 22. Jun. 2009 14:21

Jaz sem šla v temo "on in alkohol" prav prebrat chiqq-uino zgodbo in je samo potrdila tisto kar sem napisala.
v njeni zvezi se stalno neki dogaja, zaradi tipa zgublja živce, jasno je (sorry chiqqa, samo sama globoko v sebi to veš) da to ni neka harmonična ljubezenska zveza, pač pa maltretiranje, in zveza, v kateri lepi in popolni trenutki postajajo redkost - pravzaprav jih boš počasi mogla začet iskat z lučko. Naraščajo pa tisti, v katerih je fant "budala" in se neprimerno vede do tebe....Imaš ga rada - in to verjamem, pravzaprav ga imaš ZELO rada. Problem je da v taki zvezi uničuješ sebe, svoje živce in si krajšaš življenje.
Kaj je bi bilo lepše imeti zvezo, kjer ti ni treba za nič skrbeti, kjer ni treba jokat, se sekirat kje je tip in kaj počne in kdaj bo spet nabasan...Aja, to je dolgčas.
Kot je blo že v temi "nizka samozavest zaradi majhnih jošk" - al kako že - napisano, če maš velike bi rad male, če maš male hočeš velike...če maš pegice uporabljaš pudr, če jih nimaš bi jih imel, podobno s skodranimi lasmi, ravnimi, in še milijon je teh stvari...

red_rose, mogoče imaš pa srečo in se v tvoji zvezi ne bo nič spremenilo in ne bo nič postalo samoumevno! Uživaj pa ne preveč razmišljat o tem, po moje je odvisno od tega kakšna oseba si...
Recimo, kriteriji za partnerja se z leti močno zmanjšajo, ženska pri 40 ne bo več postavljala kriterijev kot, mora biti lep in privlačen, pač pa "mora me spoštovati,imeti rad, me finančno vzdrževat (recimo no, da se ne bo katera na to zadnje preveč obesila, nisem mislila v smislu da bi bil to glavni razlog - sigurno pa ima vsaka ženska raje nekoga s solidnim življenjskim standardom)"....pa da me ne tepe pa vara.

Verjetno je razvajenost povezana tudi z načinom življenja, kakšna punca, ki je v lajfu že izkusila pomanjkanje, bo mogoče tudi v zvezi precej manj razvajena in bo videla stvari v popolnoma drugačni luči kot kakšna druga...Takšna, ki ji je bilo v lajfu z rožicami postlano pa verjetno gleda drugače na vse skupaj...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]