selitev kot resitev..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 27. Jun. 2009 19:20

Sploh ne razumem zakaj bi bil primer, da se zadeva zalomi in se moraš vrnit nazaj domov, nekaj tako strašnega.
si vsaj probal.

drugače pa, moja največja trenutna želja je it nekam v evropo, delat oziroma študirat.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Jun. 2009 19:29

floribunda napisal/-a:Sploh ne razumem zakaj bi bil primer, da se zadeva zalomi in se moraš vrnit nazaj domov, nekaj tako strašnega.
si vsaj probal.

My thoughts exactly. Tut če se je na koncu neki zalomil, ne pomeni to, da pa tistih parih let, ko si pa bil nekje zuni, nisi maksimalno izkoristu, doživel miljon super stvari, dobu marsiktero izkušnjo in prišel nazaj vsaj z lepimi spomini, če pač ne s kupi denarja in super možem/ženo, al karkoli.
Če gre narobe, gre narobe, ampak če ne probaš pa ne boš nikol vedu, kam bi stvari lahko peljale. :)

Je pa tut moja želja vsaj kako leto preživet kje v tujini. Če ne clo kaka bolj long-term selitev. Sej naša ljubka mala Slovenija je čist kul, ampak je pa še tok sveta za izkusit, da se men zdi škoda cel življenje bit na enem mestu. Bi vsaj še kako varianto sprobala. Če bo ratal oz. kaj bo iz tega ratal, bomo pa vidli.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 28. Jun. 2009 8:50

Jz imam včasih vsega tako poln kufer, da bi se v trenutku pobrala. Sva z mojim že gledala cene nepremičnin na havajih :D Nekako se mi zdi da bi mogoče selitev pomagala k temu, da bi pozabla tudi na svojo bolezen in nekako začela normalno živet. Čeprav bi full poglrešala svojo družino in prijatelje ni 2x za rečt, da se bo to tudi enkrat zgodilo.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov