Seksualne šale

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Feb. 2012 11:35

Tema je lepo sčiščena, mirno in uspešno debatiranje vam želim. :P
It was forever..but it didnt last long..
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 15. Feb. 2012 18:57

Mene motijo take 'šale' takrat, ko so to dejansko le na malo manj direkten način povedani sterotipi in se še marsikakšen neprijeten predsodek skriva za takimi šalami. :/ Ni mi pač na nikakršen način duhovito potegovat ene 'smešne' generalizacije o gejih, o ženskah, o prostitutkah, o ljudeh, ki imajo kakšnekoli drugačne preference ali o komerkoli že. To mi deluje skrajno neinteligentno in nezrelo, in se takim družbam, v katerih se to pretežno pojavlja, izogibam. Ni mi pa nič narobe s kakšno odprto in dejansko duhovito spolno šalo, le da te niso pogoste. Tudi z enim premišljenim pogovorom o spolnosti mi ni nič narobe. To tudi dosti spodbujam kot komponento prijateljstev, ker se mi zdi, da se iz enega odprtega, premišljenega pogovora s prijateljem da dosti naučiti, posebej ker nas družba ne uči imeti en iskren, lep odnos do spolnosti in spolnih identitet, posebej v primeru žensk, gejev in podobnih, ki so kar se tega tiče dosti pogosteje popredalčkani in obsojani.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Feb. 2012 12:29

V bistvu se zadnje čase zavedam, da ko sem v moški družbi, o seksu skoraj nič ne debatiramo.

Vsi imamo punce in o seksu s svojo punco se drugim pač ne razlaga. Tudi če ima kakšen samo redno f-frendico, je ponavadi do nje toliko uvideven, da ne razlaga takih stvari. Vsaj v mojih krogih.

Če pa je kakšen samski in si privošči kakšno zanimivo avanturo, pa se načeloma izve vse, vključno s podrobnostmi. Tako da, punce, izogibajte se avantur in ONS-jev, če nočete bit zvezdnice moških pogovorov. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov