Seksualne šale
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tema je lepo sčiščena, mirno in uspešno debatiranje vam želim.
It was forever..but it didnt last long..
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Mene motijo take 'šale' takrat, ko so to dejansko le na malo manj direkten način povedani sterotipi in se še marsikakšen neprijeten predsodek skriva za takimi šalami. Ni mi pač na nikakršen način duhovito potegovat ene 'smešne' generalizacije o gejih, o ženskah, o prostitutkah, o ljudeh, ki imajo kakšnekoli drugačne preference ali o komerkoli že. To mi deluje skrajno neinteligentno in nezrelo, in se takim družbam, v katerih se to pretežno pojavlja, izogibam. Ni mi pa nič narobe s kakšno odprto in dejansko duhovito spolno šalo, le da te niso pogoste. Tudi z enim premišljenim pogovorom o spolnosti mi ni nič narobe. To tudi dosti spodbujam kot komponento prijateljstev, ker se mi zdi, da se iz enega odprtega, premišljenega pogovora s prijateljem da dosti naučiti, posebej ker nas družba ne uči imeti en iskren, lep odnos do spolnosti in spolnih identitet, posebej v primeru žensk, gejev in podobnih, ki so kar se tega tiče dosti pogosteje popredalčkani in obsojani.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
V bistvu se zadnje čase zavedam, da ko sem v moški družbi, o seksu skoraj nič ne debatiramo.
Vsi imamo punce in o seksu s svojo punco se drugim pač ne razlaga. Tudi če ima kakšen samo redno f-frendico, je ponavadi do nje toliko uvideven, da ne razlaga takih stvari. Vsaj v mojih krogih.
Če pa je kakšen samski in si privošči kakšno zanimivo avanturo, pa se načeloma izve vse, vključno s podrobnostmi. Tako da, punce, izogibajte se avantur in ONS-jev, če nočete bit zvezdnice moških pogovorov.
Vsi imamo punce in o seksu s svojo punco se drugim pač ne razlaga. Tudi če ima kakšen samo redno f-frendico, je ponavadi do nje toliko uvideven, da ne razlaga takih stvari. Vsaj v mojih krogih.
Če pa je kakšen samski in si privošči kakšno zanimivo avanturo, pa se načeloma izve vse, vključno s podrobnostmi. Tako da, punce, izogibajte se avantur in ONS-jev, če nočete bit zvezdnice moških pogovorov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov