še vedno samo on. :(

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 02. Feb. 2009 18:49

a_pikica_a napisal/-a:Hehe, to vseskupaj me spominja na stare dobre čase :D
Draga moja, en dan se boš smejala na vse to. :)

Kolegico in njega pa bi poslala v k. in odjebala. Je dooosti še fantov. ;)

Res je!

Kaj bi dala, da bi imela tud jst take probleme, ne pa to kako bova s tipom spraskala za stanovanje in če bom dobila službo po faxu.
Sej...vsako obdobje prinese svoje probleme, ki so zate najhujši.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
LitLe.pink.girL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2009
Kraj: my imaginary WorLd

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLe.pink.girL » 07. Feb. 2009 20:41

vrjetn se fuL usi obremenjujete s tem kok sm stara. stara sm 15. js nism teme udprLa za brezveze. pač js bi fuL rada pozabLa tega tipa ampak mi to ne uspeva. rada bi sLišaLa vzpodbudne besede in iščm pomoč.. res mi je težko k vidm da me obtožujete usega živega.. :(
ŽivLjenje je Treba uživatii!
Uporabniški avatar
LitLe.pink.girL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2009
Kraj: my imaginary WorLd

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLe.pink.girL » 07. Feb. 2009 20:44

ja pa še to. HodiLa sva 1 let pa pou.
ŽivLjenje je Treba uživatii!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Feb. 2009 21:31

Si si izbrala kar pravšnji nick. ;D Za začetek bi bilo fajn, če bi nehala pisat velike L-je, ker mi to deluje sooo overated. :wink: Glej, ne vem koliko resno misliš s samomorom, ampak raje dvakrat premisli, če se je vredno fentat zaradi nekoga, ki te očitno že ni imel tako zelo rad, glede na to, da je takoj po vajinem koncu zveze skočil v zvezo s tvojo "naj" prijateljico. Obenem si ugotovila tudi, da ta punca ni tvoja "bestica". Torej? Jaz bi iz vsega tega povzela nekaj dobrega, predvsem pa imela v mislih, da je še veliko rib v morju, pa naj se sliši še tako klišejsko. :wink: Konec koncev si komaj na začetku sš in imaš še dosti časa za fante.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Feb. 2009 9:44

LitLe.pink.girL napisal/-a:vrjetn se fuL usi obremenjujete s tem kok sm stara. stara sm 15. js nism teme udprLa za brezveze. pač js bi fuL rada pozabLa tega tipa ampak mi to ne uspeva. rada bi sLišaLa vzpodbudne besede in iščm pomoč.. res mi je težko k vidm da me obtožujete usega živega.. :(

Težko je pozabit prvega fanta, ker se še ne znaš spopast s tem.
Vse, kar ti lahko rečem je, da se poskusi zavestno odločit in živet naprej brez njega. Izogibaj se srečanjem z njim (v šoli bo težko, ampak ne hodit v iste kafiče, na iste zabave,...), ne spraševat svojih prijateljev o njem, briši ga s facebooka...
Pa ne pričakuj, da bo v enem mesecu vse kul, bo pa iz dneva v dan lažje. Drži se.
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009
Kraj: everywhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Electro sLut » 08. Feb. 2009 12:30

Ja tole, kar ti doživljaš trenutno, mora preživet vsak najstnik, ker je to del odraščanja. Zaradi ene nesrečne najstniške ljubezni še ni nihče umrl, če ni delal kakih neumnosti v stilu samomora, rezanja itd., kar je pomoje samo znak hude razvajenosti. Itaq boš kmalu spoznala drugega, se zaljubila, mogoče spet nesrečno, mogoče ne...ampak mislim, da ti je pa pri 15ih lahko jasno, da s tem tipom ne boš in upam, da nočeš bit celo življenje. Glede kolegice ali je prava ali ni ne vem- vem samo to, da smo si tudi mi v tistem obdobju kr menjali tipe/punce :D :D
užiwi :bussi:
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 08. Feb. 2009 13:30

Vsi smo šli čez fazo prve ljubezni in verjemi mi, da boš tudi ti preživela, čeprov se ti zdi trenutna situacija brezizhodna! Nikakor ne mislit na samomor, ker res ni vredno! Tip pride in gre - in če si stara komaj 15 let maš še ceeeeelo življenje in mladost pred seboj! Spoznala jih boš še cel kup in po verjetnosti ne bodo taki kreteni kot ta tvoj. Probaj čim manj mislit nanj (ok vem, da je težko, ker se videvata v šoli, ampak ga daj na ignore - pretvarjaj se, da pač ne obstaja in se ne obremenjuj s takimi otroci). Poišči si kakšen hobi, ki te bo veselil, spoznavaj nove ljudi, pejt žurat in se zabavaj! Ne se prepustit depresiji, ker v življenju te lahko doleti še mariskej hujšega kot taka zadeva. Najdi stvari, ki te veselijo v življenju in jih počni - boš vidla, da se ne splača zarad enga tipa tko obupvat!

Kar se pa tiče tvoje "kolegice".. velja isto kar sm napisala zgoraj za tipa. Pravi prijatelji niso taki in ta bejba more met zlo mal samozavesti, da te poskuša delat ljubosumno na tak način.. ne rabiš se spuščat na njen nivo, ampak obrni situacijo sebi v prid. Jst verjamem, da se v življenju zgodi vse z razlogom in ta dva osebka sta očitno primerna en za druzga (pač obadva mata gnilo osebnost - kaj češ).. misl si, da si bolša od njiju in najdi kej tazga, kar ti bo napumpalo samozavest.

Pa veliko sreče in vsekakor manj obremenjevanja s stvarmi, ki niso vredne :) :bussi:
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 09. Feb. 2009 10:27

Nobeden ni vreden, da bi se zaradi njega ubila, še najmanj pa taka driska kot je bil tvoj (hvala bogu) bivši :wink:
Zdej ti je težko, samo verjemi, da ga boš kmalu prebolela in si našla fanta, ki te bo vreden.
StormRider
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a StormRider » 11. Feb. 2009 11:33

A kr fentala bi se? Zrt enga tipa? Joooj.
Jst bi na tvojm mestu prej ''frendico'' fentala kt pa sebe hihi :wink:
Butterflies and Zebras and Moonbeams an Fairytales..
Uporabniški avatar
Tammii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammii* » 24. Feb. 2009 20:12

LitLe.pink.girL napisal/-a:haii!
pred pribLižno 2 mesecema sem se razšLa s svojim prvim fantom. meni je pomeniL res USE! zeLo rada bi ga pozabiLa vendar je zame to zeLo težko saj hodi na isto šolo in ga vidim usak dan.. prišLo pa je do veLikega zapLeta. moja naj naj naj frendica se je zaLjubiLa vanj.!! :( :cry: tudi on se je zaLjubiL vanjo in sedaj hodita :eek:
sama sem ji povedaLa da se to ne spodobi ravno najboLj (usaj po mojem mnenju) vendar me je samo nadrLa ter me dan-dva ignoriraLa. meni je zeLo hudo, ko vidim da se poLubLjata zanalšč pred mano, da bi biLA jaz jezna.

Prosim pomagajte! res ne vem kaj naj storim..
rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP :cry: :( :cry:

Jst sem v podobnii situaciji, vendar moj biuši ni zdj z mojo kolegico, ampak z eno ki je sploh ne pozna, sploh ni po njegovem okusi, nič nimata skupnega, ničesar :( uglaunem. mi2 sva bla skupii 1leto in 5 meseceu .. zadn mesec je biu skoz slabe volje, zmeraj manj sma se vidLaa, komi da je odpisuu na kak sms, po fonu se mu ni dalo pogovarjat kej preveč .. na msn.ju si je z drugimi pisuu, jst pa sm dobila odgovor šele po najmanj 15ih minutah :( fuL me je zanima zaka zdj to kr naenkrat .. pa sm mu napisala pač ka je narobe, če sm kej tazga nardila da je jezn name pa da odpišee šele po 15ih minutah, kaj dela da tolk douk rabii. ne da bi kej težila, hotla sm sam zvedet zakaaj?? ;( in potem je blo konec usega, izjavu je da ga preverjam, da me ma dost, da se čudn obnašam, da sm preveč lubosumna .. in mi je dau konc ;( :cry: od tega je zdj 1mesec .. in jst še zmerii vsak večer v souzaah ker ga nenormalno pogrešam :cry: ve da bi use nardiLaa da bi blo spet kot je bloo .. sam zdj ma z eno nekii. In če mam na msn.ju v podnicku napisan kej žalostnga, takoj klikne pa se dere nad manoo naj zbriišeem to dol ker ne bom nč dosegla s tem pa da če se bom jokala tut ne. & če grem kak vikend vn, vedn klikne pol nasledn dan: s kom si bla, ki si bla .. lalala. Ka si naj pol misliim ?? ;( :cry:
Priznam, sm razmišljala u samomoruu. pa mi je najboljšii frend preprečuu. Nevem kak ga naj drugačee pozabiim kot da se ubijem .. jaa usi pravijo Čaas Čaas Čas .. ;(
In ugotovila sem, lahko bi ga prebolela samo če bi bla z najboljšiim prijateljem, on pa ima seveda puncoo .. :(
Mam pa še en probLeem. Sedaj si dopisujeem že kr nekii časa z nekom iz bližnje okoliice kje jst živim & mi je fuuul fajniii, fuL se štekama, vedn me spravi u smeh če sm u beduu .. & on je biu z mojo sošolko, pa ga je prevarala pa je blo konc. zdj ga pa ona še zmerii neki preverja. & jst si ne upam it nikamor z njim vn ker če bi me ona vidlaa bi mi fuuL zamirla. tega pa nebi rada ker se dobr zastopmo pa use .. ;(

Pliis pomagite mii & svetujte ka naj narediim glede usegaa ?!! ;(

Hvalaa :*
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 24. Feb. 2009 21:14

čist ga skensli, zbriš ga z msn-ja, facebooka, zbriš si cifro, vse kontakte...glede na to da ti je dal jasno vedet da sta čist končala, nima smisla ohrant kakršnkol stik, saj trenutno ne...js sm tut par mescov nazaj enga prebolevala, oz. še po en stran prebolevam, je pa vedno bolš.
ne se sekirat(sej vem-easyer said then done)pa useen. navedu ti je pa tut take glupe izgovore, pa hotu nate zvalit krivdo...bedak. on bi se lahk še zmer pogovoru s tabo, ti povedu kar ga moti, on ja pa preklopu na eno drugo, na konc pa še tebe krivil :?
dej času čas, pa ne deli neumnosti!! :D
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suspicious_ » 24. Feb. 2009 21:24

vse smo imele kdaj take probleme, ampak glede na to da ti enkrat govori da je nepreklicno konec itd. drug dan ti pa teži kje in s kom si bla...halo? kaj ga briga kje si bila in kaj si delala, uživaj življenje naprej, tudi brez njega boš preživela če boš le imela voljo... s tem novim prijatlom pa tudi ne rabiš prehitevat, pusti času čas
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Feb. 2009 21:54

Nikoli nisem razumela, v čem je poanta tega, da ženske pišete žalostne verze na msn, sploh če imate bivšega še vedno na seznamu stikov. Kaj točno želite s tem doseči?

Moj nasvet je, da ga enostavno zbriši z msna. Na ta način ne bo videl, kako ti tam travmiraš (imej malo ponosa, če že vsak večer jokaš za bivšim, res ni treba, da on to ve), pa še prihranila si boš njegova izpraševanja.

Najboljšega prijatelja pusti pri miru. Pa ne zato, ker ima punco, ampak zato, ker je brezveze uničevat prijateljstvo. Itak ne bosta nič resnega imela, če bi ti z njegovo pomočjo samo prebolevala bivšega, prijateljski odnos boš pa dokončno pokvarila.

Kar se pa tega tretjega tiče (btw, ne vem kako imaš lahko hkrati enega na smrt rada, hkrati pa tuhtaš še o vseh ostalih tipih v svoji okolici), pa malo ustavi konje. Ni nujno, da se takoj spet z nekom zapleteš.

Enivej, malo sama pri sebi razmisli, kaj sploh čutiš do vseh teh fantov. Pomoje boš kaj hitro ugotovila, da do prijatelja in tega tretjega modela v bistvu nič, ker si samo osamljena.
Bivšega boš pa tudi prebolela, samo čas si daj. Predvsem se pa distanciraj od njega, ker res ne rabiš te drame, ki se še vedno plete med vama. Drži se.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Feb. 2009 22:31

So needy. Ze isce okol kje bo kakega novega dobila, da ne bi slucajno bla sama. :roll:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 25. Feb. 2009 19:56

mislm da je redka tista k ni okoli svojega 15-16 leta jokala tako kot ti za enim tipom.... ampak dons k je recmo stara 22+ se z nasmeskom spomni na to noro ljubezen in jo nikoli nebo pozabila.....

....ampak povem ti da so to najbolj sladki problemi in nočem te strašit samo kmalu bos odrasla in ti bo jasno kaj govorimo ostale. Predlagam ti da si na obras nadens lep nasmesek, zamutis z drugim luskanim tipom, garam ti da bos tega pozabla v parih dneh, in uzivaš kajti tako brezskrbnega življenja nebos mela več dougo niti tako free ljubezni. Najbolj pa pomembno naberaj si izkušnje kajti to ti bo ful koristilo....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley