še vedno samo on. :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
LitLe.pink.girL napisal/-a:rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP
Jooj nočem bit nesramna sam ob temu stavku sm se pa prou nasmejala
1. Če se ne upaš ubit, niti ne probavej!
2. Še se boš zaljubila, tko da ni panike, ni edini tip na svetu!
3. Ubila zart nekoga, ki je pač en navadn prasc? Ni razloga.
4. Odjebi to prjatlco ker itk to ni nobena prjatlca.
5. Ti bi njej mogla zamert in ti bi jo mogla ignorirat, ker je ona tebe zaj***** ne pa da ona tebe.
Punca lajf gre naprej, tko da se boš čez par let temu samo smejala
Live your life like you want
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
ja ve ste pa vse miss coolnes, cele odrasle, pri svojih problemih nikogar ne prosite za nasvet in seveda lahko solite pamet nekomu ki je took mlajši od vas, ker ve ste pobrale že vse modrosti tega življena ...grow up! če koga kej moti kaj pa kako je napisala, pač naj ne gleda te teme-as simple as that.
kaj hoče od nas??hmmmmmm, ta je pa težka...mogoč kako podporo??fak, koja čudakinja da ji kej tazga pade na pamet, a?
ko mamo problem vprašamo za objektivno mnenje in nekak ne razmišlamo tko kot takrat ko čustveno nismo vpleteni(se opravičujem, nekatere ste že tok daleč da znate v najbolj čustvenih momentih objektivno in čist razumsko reagirat in še nikol niste klatile neumnosti, za vas to seveda zgoraj napisano ne velja)
kaj hoče od nas??hmmmmmm, ta je pa težka...mogoč kako podporo??fak, koja čudakinja da ji kej tazga pade na pamet, a?
ko mamo problem vprašamo za objektivno mnenje in nekak ne razmišlamo tko kot takrat ko čustveno nismo vpleteni(se opravičujem, nekatere ste že tok daleč da znate v najbolj čustvenih momentih objektivno in čist razumsko reagirat in še nikol niste klatile neumnosti, za vas to seveda zgoraj napisano ne velja)
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
..
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
kiny napisal/-a:LitLe.pink.girL napisal/-a:rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP
Jooj nočem bit nesramna sam ob temu stavku sm se pa prou nasmejala
1. Če se ne upaš ubit, niti ne probavej!
2. Še se boš zaljubila, tko da ni panike, ni edini tip na svetu!
3. Ubila zart nekoga, ki je pač en navadn prasc? Ni razloga.
4. Odjebi to prjatlco ker itk to ni nobena prjatlca.
5. Ti bi njej mogla zamert in ti bi jo mogla ignorirat, ker je ona tebe zaj***** ne pa da ona tebe.
Punca lajf gre naprej, tko da se boš čez par let temu samo smejala
punca vsi smo enkrat šli skozi tako obdobje na tak ali drugačen način.. pa smo vsi preživeli.. tak da ..
prijateljco pa ti svetujem da jo odj**** !
ta fant pa te tko al pa tko ni vredn! škoda je tvojega življenja za njega.
Še marsikatero trnovo pot boš morala prehodit. Boš vidla da ti bo uspelo! In zdaj zarad enega fanta ki te ni vreden si ne uničuj življenja! Enkrat boš že spoznala pravega ki te bo cenil in spoštoval!
lp.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Js se spomnem da sm pri 15h imela podobno čustveno situacijo.
Konec je bil, o samomoru sm razmišljala, pesmico napisala (eno tako fanj samomorilsko in jo dala na net da je on vidu, najbrž, da bi se mu smilla no in potem so celo nekatere punce iz neta mi vzele pesem in pisale drugje ).. Od prijateljic nisem imela nobene podpore in takrat sem se naučila da morm računat vedno in samo nase
No potem sem se na novo zaljubila in življenje je šlo dalje, saj nas je večina dala to skozi, danes se mojim neumnostim smejem :D
Konec je bil, o samomoru sm razmišljala, pesmico napisala (eno tako fanj samomorilsko in jo dala na net da je on vidu, najbrž, da bi se mu smilla no in potem so celo nekatere punce iz neta mi vzele pesem in pisale drugje ).. Od prijateljic nisem imela nobene podpore in takrat sem se naučila da morm računat vedno in samo nase
No potem sem se na novo zaljubila in življenje je šlo dalje, saj nas je večina dala to skozi, danes se mojim neumnostim smejem :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
*hox* napisal/-a:^^ Na tem forumu je itak en kup "navadnih problemou" in brezveze odprtih tem. Punca ima verjetno res običajen problem in bi rada slišala kakšno vzpodbudno besedo. Verjamem, da ji ni lahko, ker prvič jo je za*ebala najboljša prjatlca, pa še lupčkata se pred njo. Ni važno kok je stara, tut meni bi blo ful hudo, pa sem stara 20. In nekoga prebolet, ko ga vsak dan videvaš z drugo (in to še z biušo najboljšo prjatlco) ni lahko.
Se popolnoma strinjam s tabo.
In prav, je, da se zjokaš in daš to ven iz sebe.
Ni važno koliko je stara, tudi ona bi rada slišala, da je nekje nekdo, ki ji stoji ob strani. Pa čeprav ji kdo kaj vzpodbudnega reče prek foruma. Vse šteje.
Verjamem, da te boli... Ampak zavedaj se, da niti on niti "tvoja naj frendica" nista vredna tebe. Boljša si od njiju. Ne pogovarjaj se z njima, ne glej ju in ko boš šla mimo njiju se smej s prijateljicami (pa tudi če prisiljeno). Naj mislita, da ti je vseeno.
Tudi meni je bilo pri 16ih zelo hudo zaradi fanta. In rabila sem 1 leto, da sem ga popolnoma pozabila.
In zato nikoli nikomur ne rečem:"saj bo bolš. saj si še mlad/a. boš že pozabil/a.Ne sekiraj se. Ni vreden/a." Raje to osebo objamem in mu/ji s tem pokažem, da mu/ji bom stala ob strani. Ker se zavedam, da boli, ne glede na to koliko si star. Ker vsi imamo čustva.
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
končno par pametnih postov...nekateri so očitno sveto prepričani da problemov pa težkih situacij do 20ga leta ni...
sej se boš pobrala, lahko pa na začetku nobenmu ni blo. iz bolečih situacij se učimo, dozorevamo, so sestavni del lajfa in nobenmu ni prizanešen..
tut onadva bosta pršla na vrsto, nč bat
sej se boš pobrala, lahko pa na začetku nobenmu ni blo. iz bolečih situacij se učimo, dozorevamo, so sestavni del lajfa in nobenmu ni prizanešen..
tut onadva bosta pršla na vrsto, nč bat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*srčica* napisal/-a:končno par pametnih postov...nekateri so očitno sveto prepričani da problemov pa težkih situacij do 20ga leta ni...
:
uf, res rada bi prebrala kakšne njihove dnevnike iz mladosti ali pogledala v njihove takratne misli...Mislm, da če biu res razočaran v ljubezni in biu totalno zalubeln, se niti eden ni razlikoval od nje.Ok, mogoče po samomorilskih nagnjenjih, ampak tudi to se razume.
različni ljudje različno sprejemamo določene situacije in imamo v določenih časounih obdobjih različne (sicer večalimanj po enakem principu) probleme in nevem kaj zdej tukej ni jasno?me veseli, da če ste imeli mladost in mladostne ljubezni posejane z rožicami, ampak se ne da razumet mlajšega dekleta, ki pač nima?
Pri took temah, pri toook povedanega, bi pa lahko bile marsikateri stvari že jasne!In res, kot je rekla *roxy*,če nimate kej bolj pametnega za napisat kot neka dosadna obtoževanja se rajš ognite teme!
Punca, prvo te bom potolažila na način, da je biu pač večinoma usak med nami na enakem v mladosti....jaz sem trpela, tista tam je trpela, tretja je trpela...Ampak, hej, dekle, use smo še žive
Pač je to eno tako obdobje, ki ga žal moraš dat skoz. Vem, da je trenutno prekleto težko in vem, da bi se zarad tega ker ti je tok težko, najraj zabrisala skoz okno...tud jst sem se hotla (metaforično), ampak to nikakor ni rešitev.
Tu si zdej pomembna ti in glej nase.Glej na to, da boš zadevo prebolela in pustila za sabo in živela lepši in bolj kvalitetnejši žiulenje brez njega.vem, da se sliši grozno, da boš brez njega, ampak veš, usaka slaba stvar moja it stran, da da plac dobri stvari.Kaj pa veš kaj te čaka za vogalom?Kakšen prijeten, boljši in lepši fantič, s katerim boš nekoč desetkrat bolj srečna kot s temle gumpcem tukej (brez zamere) in te bo veliko bolj imel rad in te spoštoval kot on.
Verjemi na besedo, smo bili tam, smo bili na istem, zdaj smo tukaj...Srečne in vesele, s svojimi polovicami, ali pa določene uživajo v samskoti in se imajo tudi fajn.odjoči solze, ki ti silijo na obraz, skušaj se zamotiti s čim kar rada počneš in boš videla čas bo minil sam od sebe....
tisto tvojo naj naj naj kolegico pa še zame brcn v rit!Namreč tudi naučila se boš tekom žiulenja, kaj pomeni naj naj naj kolegica.tale tvoja babuška, ni niti prvi n od naj naj naj kolegice!ne rabiš takih ljudi okoli sebe, ki bodo teptali po tebi!rabiš iskrene ljudi in če jih trenutno nimaš, raje počakaj sama...Verjemi, pridejo sami od sebe in verjet ne boš mogla kaj pomeni zares pravi priajtelj
glavo gor punca in drži se! tist samomor si pa kr odmisl iz glave!kok bi pas pa blo če bi se še use mi ubile?breveze, zarad enga tazga gumpca?hell not!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*purple* napisal/-a:glavo gor punca in drži se! tist samomor si pa kr odmisl iz glave!kok bi pas pa blo če bi se še use mi ubile?breveze, zarad enga tazga gumpca?hell not!
Ja, jaz se še dobro spomnim, kako sem za svojega prvega "fanta" mislila, da ga ne bom nikoli prebolela in da bom ostala stara gospa z mački, ker bom celo življenje ljubila le njega
Danes se mi zdi to smešno, ampak takrat sem pa zaradi tega resno trpela.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja, sej to smo vrjetn vse mele take momente Jst se tud spomnem, kako sm jokala za fantom takrat in misnla, da bom kr umrla brez njega. Sej zdj se mi to zdi smešn, ampak takrat mi je blo ful hudo. Pač ko smo mlajši, mamo take probleme, ko smo starejši, pa drugačne in zarad tega ne gre podcenjevat takih zadev, ker v očeh te punce, to ni neki za smejat se.
Jst avtorici teme sam povem, da je sicer res zlajnan rek, ampak še kako resničen...čas celi rane Zdej ti je vrjetn hudo, ampak boš to dala skoz, se spet zalubla, imela kšnga druzga fanta in bo spet vse ok in se boš temu lahko samo smejala
Jst avtorici teme sam povem, da je sicer res zlajnan rek, ampak še kako resničen...čas celi rane Zdej ti je vrjetn hudo, ampak boš to dala skoz, se spet zalubla, imela kšnga druzga fanta in bo spet vse ok in se boš temu lahko samo smejala
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:glavo gor punca in drži se! tist samomor si pa kr odmisl iz glave!kok bi pas pa blo če bi se še use mi ubile?breveze, zarad enga tazga gumpca?hell not!
Ja, jaz se še dobro spomnim, kako sem za svojega prvega "fanta" mislila, da ga ne bom nikoli prebolela in da bom ostala stara gospa z mački, ker bom celo življenje ljubila le njega
Danes se mi zdi to smešno, ampak takrat sem pa zaradi tega resno trpela.
ja sej folk se pa smeje, pa čist usak je biu na istem
suzika, mislm da čas trajanja zveze nima tok veze..če je zalublena pač trpi..
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
leta res niso pomebna ker če ljubiš ljubiš iskreno. prav tako ni pomembno kok cajta sta bla skupi....iz istega razloga...
ne bom komentirala komentarje ostalih ker vsak pove svoje mnenje...ena je lepše brat druga majn
uglavnm punca ljubezen je norost...so vzponi in padci, so lepi trenutki in razočaranja...ti doživljaš svojo zgodbo in kako se boš pobrala iz nje ti nihče ne more povedat recepta. iz izkušenj ti lahko povem da je najlažje da oba ignroriaš oz se delaš da si trdna čeprav boli. naj ne vidita da ti je hudo ker jim bo potem sam še večji užitek. in ta "naj prjatlca"...hm....jst je glih ne bi tko poimenovala. res mi je žal sam ona čist očitno ni bla nikol tvoja prava prjatlca tko d obrni se in pejt naprej...brez nje seveda. spoznaj nove ljudi, boljše, iskrene. res je da spoznaš kdo je tvoj pravi prijatelj šele takrat ko jih dejanko potrebuješ. in vrjamm d bi ti blo dost lažje d bi mela zdej nekoga ob seb k bi te objel in ne bi pametoval ampak bi bil sam ob tebi. zapomn si sam to...čas celi rane. glede samomora...s samomorom ne prizadaneš tistega ki ga ljubiš, ampak tiste ki ljubijo tebe in vrjem obstajajo...torej mal razmisl...zamoti se z drugimi stvarmi...uživej življenje ker je eno samo...
ne bom komentirala komentarje ostalih ker vsak pove svoje mnenje...ena je lepše brat druga majn
uglavnm punca ljubezen je norost...so vzponi in padci, so lepi trenutki in razočaranja...ti doživljaš svojo zgodbo in kako se boš pobrala iz nje ti nihče ne more povedat recepta. iz izkušenj ti lahko povem da je najlažje da oba ignroriaš oz se delaš da si trdna čeprav boli. naj ne vidita da ti je hudo ker jim bo potem sam še večji užitek. in ta "naj prjatlca"...hm....jst je glih ne bi tko poimenovala. res mi je žal sam ona čist očitno ni bla nikol tvoja prava prjatlca tko d obrni se in pejt naprej...brez nje seveda. spoznaj nove ljudi, boljše, iskrene. res je da spoznaš kdo je tvoj pravi prijatelj šele takrat ko jih dejanko potrebuješ. in vrjamm d bi ti blo dost lažje d bi mela zdej nekoga ob seb k bi te objel in ne bi pametoval ampak bi bil sam ob tebi. zapomn si sam to...čas celi rane. glede samomora...s samomorom ne prizadaneš tistega ki ga ljubiš, ampak tiste ki ljubijo tebe in vrjem obstajajo...torej mal razmisl...zamoti se z drugimi stvarmi...uživej življenje ker je eno samo...
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
[quote="Skrat potepuh"][quote="~NIA~"]po pisanju sodeč ste še v osnovni šoli, in s fantom nista hodila dlje kot 10 dni.
[b]
ja no dobr bo..kaj mislte d use k majo probleme u ljubezni hodjo u oš in so po možnosti stare največ 15 let..ma djte no...
kaj pač punca ma smolo u lajfu in namesto d bi jo mal potolažle jo pa še tlačte dol z uprašanji kok je stara pa če je oš pa tko naprej..
pač se je punca zelo zaljubila in ne more pozabt nekoga..k d se to vm nikol ni zgodl..
kaj nj ti rečem draga moja nesrečnica..to se dogaja..jz ne morm nekoga prebolt že zelo dolgo časa (govorim o letih) in kaj hočem..tako pač je... čas zaceli rane in se navadiš d maš nekoga zares rad...pa vseeno življenje gre naprej in poskusi najti nekoga, ki ga boš imela tako rada ali pa še bolj kot si imela bivšega...
veliko sreče...
[b]
ja no dobr bo..kaj mislte d use k majo probleme u ljubezni hodjo u oš in so po možnosti stare največ 15 let..ma djte no...
kaj pač punca ma smolo u lajfu in namesto d bi jo mal potolažle jo pa še tlačte dol z uprašanji kok je stara pa če je oš pa tko naprej..
pač se je punca zelo zaljubila in ne more pozabt nekoga..k d se to vm nikol ni zgodl..
kaj nj ti rečem draga moja nesrečnica..to se dogaja..jz ne morm nekoga prebolt že zelo dolgo časa (govorim o letih) in kaj hočem..tako pač je... čas zaceli rane in se navadiš d maš nekoga zares rad...pa vseeno življenje gre naprej in poskusi najti nekoga, ki ga boš imela tako rada ali pa še bolj kot si imela bivšega...
veliko sreče...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Nism brala vseh postov, ampk bom sam natipkala, kaj js mislm. Zdej tko..
1. Ta tvoja prijateljica ne more bit tvoja najnajnaj prijateljica. Vsaj imenovala je ne bi več tako.
2. Verjemi, da ko si tako mlad, imaš občutek, da je bil to tvoj eden in edini in oh in sploh popoln, najpopolnejši. Dej no. Prevečkrat si risanke o princeskah gledala kot otrok.=)
3. Očitno ima ta tip sebe res preveč rad in drugih ne spoštuje, na čustva drugih sploh ne gleda, važno da je njemu kul.. Ne moreš hodt z naj najnajnaj prjatlco svoje biuše. (?)
4. Ne ubij se. Ne se tok poniževat, no.
5. Čez ene 3,4 leta si še enkrat preber tolelelele. Boš vidla, d se boš z vsem strinjala.
Don't worry, be happy.
1. Ta tvoja prijateljica ne more bit tvoja najnajnaj prijateljica. Vsaj imenovala je ne bi več tako.
2. Verjemi, da ko si tako mlad, imaš občutek, da je bil to tvoj eden in edini in oh in sploh popoln, najpopolnejši. Dej no. Prevečkrat si risanke o princeskah gledala kot otrok.=)
3. Očitno ima ta tip sebe res preveč rad in drugih ne spoštuje, na čustva drugih sploh ne gleda, važno da je njemu kul.. Ne moreš hodt z naj najnajnaj prjatlco svoje biuše. (?)
4. Ne ubij se. Ne se tok poniževat, no.
5. Čez ene 3,4 leta si še enkrat preber tolelelele. Boš vidla, d se boš z vsem strinjala.
Don't worry, be happy.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov