še vedno samo on. :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
V neki drugi temi sem prebrala, da si v 4. letniku. To pomeni tam okoli 18.
Daj ne me farbat no, pises ko 14letnica, izrazas se ko 14letnica, pa izpade mas ko 14letnica.
1. ce bi bila moja naj naj kolegica z mojim bivsim nebi bla vec moja kolegica, ampak bi bla mrtva. Ti pa se slinis okoli nje pa se sekiras ker te nadere pa se 2dni ne pogovarja s tabo?
2. vse smo se ze cmizdle za tipom, pac del zivljenja. Ce se ta manjvredn idiot pol odloci, da je zaljubjlen v tvojo kolegico, se pa nehas cmizdit. Halo? Pa kaj je z vami, take scene se dogajajo v os, ko se drzis za rokice ne pa na koncu srednje sole.
Razni izpadi v smislu ubila se bi pa ne upam, so neki klici za pozornost in nobenemu se neda tega poslusat. Rajse pac povej da neves kaj bo, kaj bi sama s sabo in kak naj zdaj naprej. Bolj efektivno in ljudje te bojo dejansko jemali resno.
Zdaj pa k problemu. Spravi se k sebi in razmisli malo kaj pravzaprav pocnes. Nekateri majo pri tvojih letih ze druzine ti pa se cmeris zaradi nekih najstniskih izpadov, ki so popolnoma nevmesni. Ok, hudo je, ampak ljudje smo tudi racionalna bitja, smo sposobni svoje misli usmerjat in se tudi "nasilno odljubit".
Pa nebom ti povedala, da te ne tip ne kolegica nista vredna - to je neka butasta farsa. Ljudje pocnejo s tabo samo to, kaj jim ti dovils in obdajas se z ljudmi, s katerimi se zelis. Za vse kaj se ti dogaja si cist sama odgovorna (da je on kreten ona pa sejvemokaj je dejstvo, ampak ti si pa pustis, da se ti to dogaja).
Odrast moras in sprejemanje odgovornosti za svoje zivljenje je bistveni del tega.
Daj ne me farbat no, pises ko 14letnica, izrazas se ko 14letnica, pa izpade mas ko 14letnica.
1. ce bi bila moja naj naj kolegica z mojim bivsim nebi bla vec moja kolegica, ampak bi bla mrtva. Ti pa se slinis okoli nje pa se sekiras ker te nadere pa se 2dni ne pogovarja s tabo?
2. vse smo se ze cmizdle za tipom, pac del zivljenja. Ce se ta manjvredn idiot pol odloci, da je zaljubjlen v tvojo kolegico, se pa nehas cmizdit. Halo? Pa kaj je z vami, take scene se dogajajo v os, ko se drzis za rokice ne pa na koncu srednje sole.
Razni izpadi v smislu ubila se bi pa ne upam, so neki klici za pozornost in nobenemu se neda tega poslusat. Rajse pac povej da neves kaj bo, kaj bi sama s sabo in kak naj zdaj naprej. Bolj efektivno in ljudje te bojo dejansko jemali resno.
Zdaj pa k problemu. Spravi se k sebi in razmisli malo kaj pravzaprav pocnes. Nekateri majo pri tvojih letih ze druzine ti pa se cmeris zaradi nekih najstniskih izpadov, ki so popolnoma nevmesni. Ok, hudo je, ampak ljudje smo tudi racionalna bitja, smo sposobni svoje misli usmerjat in se tudi "nasilno odljubit".
Pa nebom ti povedala, da te ne tip ne kolegica nista vredna - to je neka butasta farsa. Ljudje pocnejo s tabo samo to, kaj jim ti dovils in obdajas se z ljudmi, s katerimi se zelis. Za vse kaj se ti dogaja si cist sama odgovorna (da je on kreten ona pa sejvemokaj je dejstvo, ampak ti si pa pustis, da se ti to dogaja).
Odrast moras in sprejemanje odgovornosti za svoje zivljenje je bistveni del tega.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
~NIA~ napisal/-a:po pisanju sodeč ste še v osnovni šoli, in s fantom nista hodila dlje kot 10 dni.
In samo zarad tega ker imaš problem kakršnega je imela že vsaka izmed nas ne bi blo treba odpirat nove teme, ker to se pač dogaja.
in verjemi: pred 6 leti sm končala OŠ, kjer smo mel take in drugačne zaplete. Ampak vse se preboli. zdej je sam še smešn spomin. tko al tko pr tvojih letih s tem fantom ne bi ostala večno. in tud tvoja naj naj naj frendica ne bo
Oh, no, seveda, ker je mlajša, ne sme odpirat teme? Seveda se to dogaja, sam očitno se tej punci še ni. In če se spomniš OŠ in problemov, se najbrž spomniš tut, da se ti takrat niso zdeli tako majhni kot se ti sedaj. A to si pa že pozabila, ker sedaj maš same velike probleme-take, zarad kerih se splača odpirat teme?
Ti, Pink bejbi pa resno premisli in upoštevaj nasvete drugih punc. Čas zdravi rane... Ubit se res ni rešitev. Še ti ignoriraj tisto "prijateljico" in bivšega, najdi si drugo družbo in zaposli se s čim pametnim. Oziroma še bolje - pokaži jima, da si bolj zrela, povej jima svoje in živi naprej.
Sej bo!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Hehe, to vseskupaj me spominja na stare dobre čase
Draga moja, en dan se boš smejala na vse to.
Kolegico in njega pa bi poslala v k. in odjebala. Je dooosti še fantov.
Draga moja, en dan se boš smejala na vse to.
Kolegico in njega pa bi poslala v k. in odjebala. Je dooosti še fantov.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
nehite jo že napadat...njena 1. ljubezen je, obenem ji je pa še best kolegica zarila nož u hrbet. ko nismo sami u taki situacji je tok lahko s prstom kazat pa objektivno brez kakršnihkoli čustev gledat na stvar. pa tut prej ko je blo vprašanje če je stara 14, pa če jo je že zdej to tok prizadel kaj bo šele pol...ja folk, get real...fora je lih v tem da ko si mlajši te vse 3krat bol prizadane kot kasneje, in lih zarad teh razočaranj in spoznanja da zna ljubezen, prijatelstvo včasih bolet, pridobiš tršo kožo. glede na to da je on njena prva ljubezen je potem logično da še ni pridobila trše kože, ker je ni še noben na tak način in tok prizadel. in zarad tega je tut njena reakcija podobna puncam ki so mlajše od nje, ker nekateri take stvari doživijo prej, drugi spet kasnej...mal sm zablauzila, sam point je pomoje jasn.
tebi avtorica teme pa povem, da to niti slučajno ni kolegica, kaj šele naj, naj, naj... noben nasvet ki ti ga damo ti trenutno ne bo veliko pomagal, ampak čez to smo šli vsi. vsak dan, tedn, mesec bo stvar lažja. čez naki časa se boš pa temu smejala...oblubim
tebi avtorica teme pa povem, da to niti slučajno ni kolegica, kaj šele naj, naj, naj... noben nasvet ki ti ga damo ti trenutno ne bo veliko pomagal, ampak čez to smo šli vsi. vsak dan, tedn, mesec bo stvar lažja. čez naki časa se boš pa temu smejala...oblubim
-
~NIA~ napisal/-a:Skrat potepuh napisal/-a:A to si pa že pozabila, ker sedaj maš same velike probleme-take, zarad kerih se splača odpirat teme?
tud če mam kerkol še takooooo ogromn problem - če nisi opazla - nism odprla nobene teme
Ej, po pravic povedan, nism šla gledat. Pa upam, da štekaš, da ni blo dobesedno mišljen. Ah... Letelo je pa to na vse tiste, ki se ji posmehujete in zavijate z očmi. Naj bo tema še tako otročja ali neumna (pa ne mislim, da je) - pomislite, da je punci res hudo, no.
Pa sj je že *srčica* tut povedala isto, preber si še njen post.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
~NIA~ napisal/-a:Skrat potepuh napisal/-a:A to si pa že pozabila, ker sedaj maš same velike probleme-take, zarad kerih se splača odpirat teme?
tud če mam kerkol še takooooo ogromn problem - če nisi opazla - nism odprla nobene teme
kr nisi stara 14 pa kr ti veš kako scene laufajo na forumu.
če si tako obupan kot je ta tamala, pol se pač ne ubadaš s tem kje, kako in kdaj lahko odpreš novo temo. đizs.
drugač pa lahko samo rečem..čas zaceli vse rane. in čez nekaj let se boš samo glasno nasmejala tem zadevam. ignoriraj ju in se zaposli z nečim, da boš čimmanj mislila na to.. pa glavo pokonci.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Na tem forumu je itak en kup "navadnih problemou" in brezveze odprtih tem. Punca ima verjetno res običajen problem in bi rada slišala kakšno vzpodbudno besedo. Verjamem, da ji ni lahko, ker prvič jo je za*ebala najboljša prjatlca, pa še lupčkata se pred njo. Ni važno kok je stara, tut meni bi blo ful hudo, pa sem stara 20. In nekoga prebolet, ko ga vsak dan videvaš z drugo (in to še z biušo najboljšo prjatlco) ni lahko.
-
Ryu napisal/-a:jeet niti ne razumm kaj ženska sploh hoče od ns... da jo potolažmo, govorimo, da je tip prasc, ji povemo par dobrih idej za samomor??? ne vidm pointa teme, kjer je naveden primer/problem, kjer se niti pomagat ne da...
Mlada je, žalostna, pretresena, ostala je brez dveh oseb, ki ju je imela rada. Ne ve kaj naredit in na koga se obrnit. Če vam tema ni všeč, pač ne pišite not... Bo bolje kot da jo zabijate, da se revca še bolj zasekira.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
OT: Kako so nekateri arogantni, da ne moreš vrjet.
Js bi prepovedala na forum se prijavljat.
Nia, sori, v eni temi pišeš, da kako račke plešeš v avtu, v drugi pa kritiziraš poste od ene 14letnice ki je odprla novo temo (a sploh vemo kolko je stara?).
Js bi prepovedala na forum se prijavljat.
Nia, sori, v eni temi pišeš, da kako račke plešeš v avtu, v drugi pa kritiziraš poste od ene 14letnice ki je odprla novo temo (a sploh vemo kolko je stara?).
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]