Se vam zdi normalno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
~NIA~ napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:ja to je normaln za tiste-materialistke... vsaka normalna zenska,bi pa tipa pustila...pa bila s tistim k ji je do njega..oz.taka zenska sploh ne bi varala,kaj sele jemala zlatnino(ce sploh je zlatnina...da ni to samo kak kic... ) On je pa tak poglavje zase..da to dela...
če bi že blo na tem da bi on mene skos varal in se mi opravičeval, pol bi ga jst vrjetno, predn bi ga pustila, še sama parkrat prevarala.. če bi pa od zveze mela korist (zlato?) od njegovih 'trenutkov slabosti' pa še tolk bolš.
sej ko bi zvedu kakšno stanje je dejansko blo (da se je tud ženski jebalo za zvezo in je bla z drugmi, on ji je pa plačval svoje grehe) bi mu blo pomojm čist bad
ups! sm spregledala...da jo je on tud varu..v takem primeru,bi js naredla isto...
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
~NIA~ napisal/-a:ja sej, on jo je varal in v opravičilo kupoval zlatnino..
kok bi mu blo bad po koncu zveze ko bi zvedu da je kot cucek prnašal žalostni prevarani punci zlatnino in se opravičeval, ona pa medtem hopa hopa z drugimi
hotla bi ga vidt!
v vsakem primeru..bi on na koncu izpadel..."budalo"... ne mors verjetn,kaksni "kekci" obstajajo na tem svetu..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj je men eno obdobje konstantno prinašu kinder jajca, usakič, k sva se vidla, pa ne sam enga. Hmmmm, kaj pa če ...?! Sranje.
Drgač pa ... Jima že "paše" tak odnos. Njega odnese h drugi, zatem še h zlatarju, ona se dela, da ne ve in z nasmeškom kopiči zlatnino. En mal kompenzacije, za kero se zdi, da nobenga ne mot pretirano. Pa nej bo tko.
Drgač pa ... Jima že "paše" tak odnos. Njega odnese h drugi, zatem še h zlatarju, ona se dela, da ne ve in z nasmeškom kopiči zlatnino. En mal kompenzacije, za kero se zdi, da nobenga ne mot pretirano. Pa nej bo tko.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
[quote="Aloha"]Moj je men eno obdobje konstantno prinašu kinder jajca, usakič, k sva se vidla, pa ne sam enga. Hmmmm, kaj pa če ...?! Sranje.
hehe, s kindr jajcki, ti je kvecjemu hotu namignt, kaj ti pocni z njgovimi jajcki, namest d oblizujes cokolado. :) hehehe
drgac pa tole podkupovanje z zlatnino al pa cim podbnim, bi mene prou ponizal, ce bi se mi zgodil. torej te tip, ce ima kes oz veze, d dobi ponarjen nakit, loh kup. kok zakon! vedn sm bla zgrozena nad kes p******. ocitno same niso sposobne si nicesar kupt, ker so logicno nesposobne!
hehe, s kindr jajcki, ti je kvecjemu hotu namignt, kaj ti pocni z njgovimi jajcki, namest d oblizujes cokolado. :) hehehe
drgac pa tole podkupovanje z zlatnino al pa cim podbnim, bi mene prou ponizal, ce bi se mi zgodil. torej te tip, ce ima kes oz veze, d dobi ponarjen nakit, loh kup. kok zakon! vedn sm bla zgrozena nad kes p******. ocitno same niso sposobne si nicesar kupt, ker so logicno nesposobne!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ta tvoja prijateljica zgleda živi samo za bling-bling (zlatnino) in če ji to ustreza pol nej a bo v takem.
Js osebno nebi tega dopustila oziroma mu nebi oprostila njegovih prevar.... mu je pokazala da lahko tako dela z njo in tko se bo zgleda nadaljeval.
Js osebno nebi tega dopustila oziroma mu nebi oprostila njegovih prevar.... mu je pokazala da lahko tako dela z njo in tko se bo zgleda nadaljeval.
Live your life like you want
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
majaoko napisal/-a:Hahaha ne morš verjet Ja kako bi rekla, punca hoče veliko zlatnine. Po mojem ga niti nima rada ampak je z njim le zato, da bo dobila čim več nakita Kr nej ga odere do konca
Všeč mi je to mnenje in ostala, ki so podobna. Mogoče pa je punca res z nim samo, da ga izkoristi. In če masta oba korist od tega, ne vidim nič slabega.
Če pa temu ni tko, pol pa mi je žau punce.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema