Se vam zdi normalno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Če punci ne bi pasalo bi vrjetno prstane zavrnila.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Bo lahk zlatarno odprla!
Ja to je zdaj odvisno, če ona to zavestno dela in ga nalašč odira, pol kul. Kr naj jo fila, pujs grdi. Tak si druge niti ne zasluži.
Če pa ona to dela podzavestno, torej dejansko tlači svojo razočarjanje zarad prevar, pol pa to ni glih najbolje za njeno samozavest...
Ja to je zdaj odvisno, če ona to zavestno dela in ga nalašč odira, pol kul. Kr naj jo fila, pujs grdi. Tak si druge niti ne zasluži.
Če pa ona to dela podzavestno, torej dejansko tlači svojo razočarjanje zarad prevar, pol pa to ni glih najbolje za njeno samozavest...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ja sej kaj pa veš, ko bo imela dovolj prstanov ga bo odpikala
haha
haha
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Vrednost zlata fino raste.kalanhoja napisal/-a:Se vam zdi normalno, da se tip punci, ki jo prevara oddolži z zlatnino?
Imam prijateljico, ki je večkrat prevarana od fanta. Jaz sem ji že velikokrat rekla naj dobro premisli, če je on pravi zanjo glede na to, da se dobiva še z drugimi puncami. Jaz osebno bi s takšnim takoj končala. A ona meni nazaj, da je vse odpuščeno, ker ji vedno, ko jo prevara za opravičilo kupi kakšen zlat prstan
Kaj ve menite o tem? Jaz sem zgrožena.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Amandine napisal/-a:kalanhoja napisal/-a: ona pa veselo razkazuje naokoli kako lep nov prstan ima
sej nevem al bi se smejala al jokala.
si pa ne predstavlam da ji je kej do tega tipa, če ji zlato več pomen,kot pa njagova zvestoba. tko da jo on vara, ona pa njega v resnic nima rada. kaj še hočš lepšga.
Jaz tud tazga tipa ne bi mogla imet rada. Ona kot pravi ga ima zelo rada in ne bi mogla bit brez njega. Potem pa ne vem, a je bistvo v tem, da noče bit samska in ji je važno samo, da nekoga ima (je njen prvi tip, a sta skupaj že 5 let. In kot drugo mislim, da ji je zelo pomembno, da je bogat, kar pa on je.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
kalanhoja napisal/-a:Jaz tud tazga tipa ne bi mogla imet rada. Ona kot pravi ga ima zelo rada in ne bi mogla bit brez njega. Potem pa ne vem, a je bistvo v tem, da noče bit samska in ji je važno samo, da nekoga ima (je njen prvi tip, a sta skupaj že 5 let. In kot drugo mislim, da ji je zelo pomembno, da je bogat, kar pa on je.
Ja no, saj potem je pa vse v redu ane, tip ustreza njenim kriterijem
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
kalanhoja napisal/-a:Ona kot pravi ga ima zelo rada in ne bi mogla bit brez njega. In kot drugo mislim, da ji je zelo pomembno, da je bogat, kar pa on je.
Jaz pa mislim, da ona ne more brez njegovega denarja, zlatnine, ki jo prejema od njega... Kdo pa jo bo zalagal s tem, če ga zapusti.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mislim, da je vsem jasno, da tu ne moremo govorit o ljubezenskem razmerju je pa vsekakor en odnos.. očitno imata oba en od drugega neke koristi (drugač se verjetno nebi trpela) in jima to ustreza. sto ljudi sto čudi.
če pogledamo iz stališča, da je v zvezi vse dovoljeno, dokler se oba strinjata.. na tem vsem skupaj v bistvu ni niti nič nenormalnega
če pogledamo iz stališča, da je v zvezi vse dovoljeno, dokler se oba strinjata.. na tem vsem skupaj v bistvu ni niti nič nenormalnega
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
hmmm....js nevem,ampak če je ona s tem zadovoljna pol je prav.
mene osebno moti,če mi prjatlca svoje mneje o moji vezi vsiljuje...
ful folku se npr. zdi,da ne bi mogl prenašat mojga tipa k je skooooz za compom in počne svoje stvari in je zlo mal z menoj...mene pa NE!
in se mama čist fajn skupi.
mene osebno moti,če mi prjatlca svoje mneje o moji vezi vsiljuje...
ful folku se npr. zdi,da ne bi mogl prenašat mojga tipa k je skooooz za compom in počne svoje stvari in je zlo mal z menoj...mene pa NE!
in se mama čist fajn skupi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov