Se vam zdi normalno?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
kalanhoja napisal/-a:Vseeno predvidevam, da ji ni, ker nori, ko izve za prevaro, se z njim skrega,... potem pa ko dobi prstan, verižico,... je pa vsa srečna kako jo ima on rad, ker ji je kupil tako drago darilo.
Potem pa je žal zabita.
Jaz upam da bo res prodala te prstane, karkoli bo potem naredila z denarjem.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
HEHE tole se miz di k ena skrita kamera lol bring it onnn
ja za vedno z njem ne bo mogla bit..nej pomisli kam pelje ta zveza?'nikamor..če ne bosta šla DONS narazn pa čez 1 leto..enkrt 2000%..ko si bo ona kupila mal pameti11 MA NE mau,vlik!!
ja za vedno z njem ne bo mogla bit..nej pomisli kam pelje ta zveza?'nikamor..če ne bosta šla DONS narazn pa čez 1 leto..enkrt 2000%..ko si bo ona kupila mal pameti11 MA NE mau,vlik!!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
kalanhoja napisal/-a:Se vam zdi normalno, da se tip punci, ki jo prevara oddolži z zlatnino?
Imam prijateljico, ki je večkrat prevarana od fanta. Jaz sem ji že velikokrat rekla naj dobro premisli, če je on pravi zanjo glede na to, da se dobiva še z drugimi puncami. Jaz osebno bi s takšnim takoj končala. A ona meni nazaj, da je vse odpuščeno, ker ji vedno, ko jo prevara za opravičilo kupi kakšen zlat prstan
Kaj ve menite o tem? Jaz sem zgrožena.
Vsak dobi kar išče. Če ti ne bi prenašala prevar, je to tvoja stvar.
Njej je očitno važno, da jo ima on potem najraje na svetu. (Do naslednje prevare...)
Imaš, da me vikaš!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Predsem mi je to nemoralno. Normalno pa itak ni.
Ampak zgleda, da njej paše tak način zveze- torej sta na konc oba zadovoljna: ona dobi nov nakit; on pa lepo drugje namaka . Al pa je res tok butasta, da misle da ji z nakitom izkazuje ljubezen, oh ja dream on.
Ampak zgleda, da njej paše tak način zveze- torej sta na konc oba zadovoljna: ona dobi nov nakit; on pa lepo drugje namaka . Al pa je res tok butasta, da misle da ji z nakitom izkazuje ljubezen, oh ja dream on.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
ja to je normaln za tiste-materialistke... vsaka normalna zenska,bi pa tipa pustila...pa bila s tistim k ji je do njega..oz.taka zenska sploh ne bi varala,kaj sele jemala zlatnino(ce sploh je zlatnina...da ni to samo kak kic... ) On je pa tak poglavje zase..da to dela...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]