Se splača nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
se strinjam, da ne ve kaj hoče.glede na to da se vsak tedn zmišljuje, bi jst pač nardila konec temu zmišljevanju, ker očitno itak nikamor ne pelje
poleg tega pa se mi zdi, pa brez zamere, ampak da on do tebe goji samo še navezanost.rad bi končal s tabo, pa ne more ker je očitno preveč navezan nate in ga pogrešanje pripravi do tega, da te spet prosi za nazaj, ampak ko sta skupaj mu spet nekej ni prav.
pomoje je najboljše tole prekint in zaživet novo življenje z nekom, ki se ne bo vsak tedn zmišljeval kaj bi rad in kaj ne.tudi ni pošteno do tebe, da te stalno obrača.
poleg tega pa se mi zdi, pa brez zamere, ampak da on do tebe goji samo še navezanost.rad bi končal s tabo, pa ne more ker je očitno preveč navezan nate in ga pogrešanje pripravi do tega, da te spet prosi za nazaj, ampak ko sta skupaj mu spet nekej ni prav.
pomoje je najboljše tole prekint in zaživet novo življenje z nekom, ki se ne bo vsak tedn zmišljeval kaj bi rad in kaj ne.tudi ni pošteno do tebe, da te stalno obrača.
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Z*V*E*Z*D*I*C*A napisal/-a:živjo,
sm nova uporabnica in bi mi prišel prav en nasvat oz. kaj si mislite!
s fantom sva bila skupaj 1 leto oz. z enomesečnim presledkom, ker je moral razmisliti ali je TO TO! Potem sva pristala spet skupaj do sedaj, ko mora spet premisliti oz. pravi, da rabi en mesec za razmislek???wtf?
povedala sm mu da mi pomeni vse da ga imam rada, ampak njemu je vseeno. Ko me pokliče čez dva tedna in pravi, da je premislil in da sva lahko skupaj?? vse prav, ko mi naslednji dan pove, da pa to vseeno ni to??
ok se zmeniva da sva lahko prjatla in če ne gre pač ne gre!
Ko me spet pokliče naslednji dan in pravi da mu je žal??
ali se splača sploh hodt nazaj, ko bo pa spet vse isto ali naj malo počakam??
hvala za sve odgovore:)
Enako se mi dogaja... ampak jaz sem vceraj znorela in mu spakirala stvari,..se vsedla v avto in mu jih odpeljala. Ocitno je mislil da tega nisem zmozna narediti,..ker ko je videl da resnicno prinasam njegove stvari... se je metal po kolenih in me prosil da naj ga se ju3 enkrat poslusam...da se bova danes vse se 1x zmenla...
ampak jaz ne vem kako bo kaj.... mama je samo gledala ker tako jezna kot sem pa vceraj bla...pa se nikoli v zivljenju nisem bla...
ammm,...samo to nisma glih neka mladostnika (jaz 22,...on 25)
upam da se bo vse resilo...da bo priso k pameti, da zdaj pa gre zares - z MOJE STRANI! Ker vedno je bilo z njegove stvari.... sedaj sem ga pustila...da naj razmisli ce je se vredno vztrajati..ker toliko solz koliko sem jaz potocila v teh 3 dneh... tega pa ni nisce vreden!
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
sama sem bla v tem ko nisem vedla če je to to...pa sma šla tudi narazn pa skupaj spet pa narazen...in nazadnje ko sem ga jaz pusla pa mi j žez 2 tedna blo nekak žal...v bistvo pa je šlo samo za eno veliko navezo...saj sma bla skupaj 4.5 leta.
po moje je pri njemu enako...navezan je nate, rad bi te imel pa nebi te mel.
pusti ga za sabo...boš prebolela...vsi prebolimo in gremo naprej. on pa se kr naj odloča in to brez tebe:x ker to ni delo kar ti počne. ne jemlji ga več nazaj
po moje je pri njemu enako...navezan je nate, rad bi te imel pa nebi te mel.
pusti ga za sabo...boš prebolela...vsi prebolimo in gremo naprej. on pa se kr naj odloča in to brez tebe:x ker to ni delo kar ti počne. ne jemlji ga več nazaj
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
HALO BEJBIKE EVO MENE SPET NAZAJ TKOLE VAM POVEM SM GA VZELA NAZAJ, VREDU SVA SE IMELA VSE PRAV A SPET DANES PO POL LETA KO SVA SKUPAJ SPET PREMIŠLJUJE????HALO
PRAV NAJ MU DAM CAJTA 3 DNI?? NO NI VSAJ 1 MESEC ZDEJ
TOJ KR NEKI
PRAV NAJ MU DAM CAJTA 3 DNI?? NO NI VSAJ 1 MESEC ZDEJ
TOJ KR NEKI
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ta tip pa ne ve kaj hoče
al se mi zdi da bi imel mal tebe, mal pa ktero fračo k pride mim in takrat more spet mal razmislt..
joj kak jaka je tale tvoj ali kmalu ne več tako zelo tvoj..neodločen
al se mi zdi da bi imel mal tebe, mal pa ktero fračo k pride mim in takrat more spet mal razmislt..
joj kak jaka je tale tvoj ali kmalu ne več tako zelo tvoj..neodločen
Always look on the bright side of your life.
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
nevem res ne !!! men se bo zmešal en dan
on res ne ve kaj bi? če pride do resne debate kr zmrzne in zanga to pomen da je konc
švaštaaaaaaaaa
on res ne ve kaj bi? če pride do resne debate kr zmrzne in zanga to pomen da je konc
švaštaaaaaaaaa
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
če prav razumem sta že 2x končala, ker more on razmišlat če je to to? hm če mene uprašaš se ne splača še enkrt probavat če vama do zdj nekak ni šlo oz. more on nonstrop dobivat en občutk, če te ma dost rad itd..tud js sm že šla skos to in ti povem da se ne splača...sam vlekl se vama bo do še dl..ampk odločt se morš pa itk sama..
-
cherrypie - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
povej mu, da na dveh stolčkih hkrati ne more sedet...postavi ga pred odločitev in mu povej, da ko se bo enkrat odloču da nej se tega drži. če si seveda prpravlena na posledice tega da se lahko odloči tudi da nebo s tabo. Kokr naj se on drži tega kar ti bo reku isto velja zate...če mu boš postavla ultimat se ga morš tudi ti sama držat- da neboš ob prvi priložnosti popustila...(se ne konča preveč dobro...noja, vsaj pr men se ni). sicer pa...me zanima kako bi se on počutu če bi ti tkole razmišlala...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov