Se splača nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
živjo,
sm nova uporabnica in bi mi prišel prav en nasvat oz. kaj si mislite!
s fantom sva bila skupaj 1 leto oz. z enomesečnim presledkom, ker je moral razmisliti ali je TO TO! Potem sva pristala spet skupaj do sedaj, ko mora spet premisliti oz. pravi, da rabi en mesec za razmislek???wtf?
povedala sm mu da mi pomeni vse da ga imam rada, ampak njemu je vseeno. Ko me pokliče čez dva tedna in pravi, da je premislil in da sva lahko skupaj?? vse prav, ko mi naslednji dan pove, da pa to vseeno ni to??
ok se zmeniva da sva lahko prjatla in če ne gre pač ne gre!
Ko me spet pokliče naslednji dan in pravi da mu je žal??
ali se splača sploh hodt nazaj, ko bo pa spet vse isto ali naj malo počakam??
hvala za sve odgovore:)
sm nova uporabnica in bi mi prišel prav en nasvat oz. kaj si mislite!
s fantom sva bila skupaj 1 leto oz. z enomesečnim presledkom, ker je moral razmisliti ali je TO TO! Potem sva pristala spet skupaj do sedaj, ko mora spet premisliti oz. pravi, da rabi en mesec za razmislek???wtf?
povedala sm mu da mi pomeni vse da ga imam rada, ampak njemu je vseeno. Ko me pokliče čez dva tedna in pravi, da je premislil in da sva lahko skupaj?? vse prav, ko mi naslednji dan pove, da pa to vseeno ni to??
ok se zmeniva da sva lahko prjatla in če ne gre pač ne gre!
Ko me spet pokliče naslednji dan in pravi da mu je žal??
ali se splača sploh hodt nazaj, ko bo pa spet vse isto ali naj malo počakam??
hvala za sve odgovore:)
-
osamljena - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
če ga imaš rada in misliš da je pravi zate,malo počakaj. če te ima res rad se bo potrudil zate. ne ga vzet takoj nazaj. če pa z njim nisi srečna,pa končajta to zgodbo. nemore si celo življenje jemat čas za razmislek,ker bi ti mogoče lahko bila srečna s kom drugim.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
jaz pa mislim da tale pob ni ravno resen . po moje se mel zajebava.če bi to meni delu,potem bi že zdavnaj odšla proč. n vem no, čeen reče(in to večkrat ) da mora razmislt in d to ni to,pol že n more bit resn.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Lenna - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: ..tam nekje...
Mogoče si sicer želi tvoje veze pa še ni pripravljen....mogoče mu je le do sex-a...mogoče ima drugo....tukaj je milion mogoče...
Probaj se pogovorit z njim, ga vprašat kaj je narobe, zakaj tako reagira. V kolior ti to nebo uspelo oz. on ne bo imel želje po tem, lahko sklepaš da zadeva ne vodi nikamor....
Težko je bit pameten in usmerjati ljud kaj naj storijo, ker ne poznamo celeg zgodbe in ker čovek drugače reagira, ko je sam v določeni zagati, kot pa kot je prisoten kot "opazovalec"
Upam, da se boš odločila pravilno
lp,
lenna
Probaj se pogovorit z njim, ga vprašat kaj je narobe, zakaj tako reagira. V kolior ti to nebo uspelo oz. on ne bo imel želje po tem, lahko sklepaš da zadeva ne vodi nikamor....
Težko je bit pameten in usmerjati ljud kaj naj storijo, ker ne poznamo celeg zgodbe in ker čovek drugače reagira, ko je sam v določeni zagati, kot pa kot je prisoten kot "opazovalec"
Upam, da se boš odločila pravilno
lp,
lenna
...u u u moj mali kakadu...
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
ja prva punca resna!
on 30 jest 25
on 30 jest 25
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Se ne splača. Na koncu boš razočarana ti.
Če pri 30 ne ve, kaj bi rad, kdaj pa bo?!
Če pri 30 ne ve, kaj bi rad, kdaj pa bo?!
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Joj, joj... tudi meni se je zdelo, da gre za nekega 17-letnika.
Se strinjam z ostalimi - pri 30 letih to ni normalno obnašanje.
Odjebi ga in si najdi nekoga, ki si bo vreden tvoje ljubezni.
Aja, pa razmisli malo kaj je on lahko vse počel v tem 1 mesecu pavze.
Bolje rečeno - koliko jih je položil.
Se strinjam z ostalimi - pri 30 letih to ni normalno obnašanje.
Odjebi ga in si najdi nekoga, ki si bo vreden tvoje ljubezni.
Aja, pa razmisli malo kaj je on lahko vse počel v tem 1 mesecu pavze.
Bolje rečeno - koliko jih je položil.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
30?? Kaj še počneš z njim no? Tip se norca dela iz tebe, ker vid, da mu boš vedno nasedla. Ne nasedej mu pa pejt stran. Ko bo minil mesec dni, mu pa ti reč, da ne bi bla več z njim.
Jao, tale 30 se pomoje deli z dve, pa dobimo njegova leta po mišljenju in obnašanju
Jao, tale 30 se pomoje deli z dve, pa dobimo njegova leta po mišljenju in obnašanju
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ne, nikakor se ne splača nazaj. Če se človek pri 30-ih ne more odločiti, kaj bi s svojim življenjem, in določiti nekih prioritet, si v kratkem času, kot je nekaj tednov ali mesecev, tudi ne bo premislil in si uredil življenja. Tele vajine pavze se lahko ponavljajo v nedogled. Si tega res želiš? Meni bi že začelo presedati in bi ga sama pustila. On se pa samo norčuje iz tebe in te izkorišča, ker ve, da se mu boš pustila. Mogoče bi res morala naslednjič ti povedati, da več nočeš biti z njim, in ga izbrisati iz svojega življenja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov