Se splača nazaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
hvala hvala, za vse odgovore. SeJ sm mela tak občutek da bo tko pa da bodo taki odgovori!Mate čist prov ja, če bova spet skup se bo spet vse isto, pa spet se bo to ponovilo. On ma pa itak tak občutek da me lahko dobi kadar hoče! zdej bom pa jest rekla NE !
Aja mal je še dodatno komplicerano ker imava isto druzbo
pa se kr dost vidmo tkole na kavicah. Se neki trud pogovarjat sam men se pa ne da.
Aja mal je še dodatno komplicerano ker imava isto druzbo
pa se kr dost vidmo tkole na kavicah. Se neki trud pogovarjat sam men se pa ne da.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
osebno s takim človekom (wtf, pa 30 je stra!) ne bi mogla bit, ker bi se skoz spraševala, kdaj si bo spet premislil.
kar se pa skupne družbe tiče: je res zoprno, tko da predlagam, da se pred njimi obnašata čim bolj vljudno, kej več ti pa ni treba. samo zarad ljubega miru
kar se pa skupne družbe tiče: je res zoprno, tko da predlagam, da se pred njimi obnašata čim bolj vljudno, kej več ti pa ni treba. samo zarad ljubega miru
...just breathe...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz sem vedno za drugo priloznost, daj casu cas in podobne zadeve, ampak tukaj pa pac ne. Decko je star 30 let. Valda ve kaj v zivljenju hoce in cesar ne. In ti tudi
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Vedno se pojavijo kakšni "toda, ampak itd." Tu je pomembno le to, ali je med vama še tista prava ljubezen. Ker če je, se je vredno truditi zaradi vaju, če je ni, pa je bolje, da gresta narazen in mogoče ostaneta prijatelja, kot pa vztrajata skupaj, ker imata pač isto družbo. Tale izgovor je zelo poceni. Torej bi za srečo družbe tvegala svojo lastno? Če so vajini prijatelji res prijatelji, bodo razumeli. V nasprotnem primeru pa niso vredni, da bi jih imela za prijatelje.
- Z*V*E*Z*D*I*C*A
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
ni isto kot je blo!tud če bi bla skupi ne bi blo isto!tko da se ne splača neki silt zarad druzbe to itak!
ne ostali razumejo in hočjo da ostanemo prjatli da gremo skup vn in razumejo da nisva midva za skup! to so mi že takoj povedal na začetku pa tud pol ko sva šla narazn so rekl..... a smo ti rekl!!
pa zdej spet a smo ti rekl hehhe ne rin nazaj k ti bo sam hudo
ne ostali razumejo in hočjo da ostanemo prjatli da gremo skup vn in razumejo da nisva midva za skup! to so mi že takoj povedal na začetku pa tud pol ko sva šla narazn so rekl..... a smo ti rekl!!
pa zdej spet a smo ti rekl hehhe ne rin nazaj k ti bo sam hudo
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
prekini stike z njim... to kar si opisala mi deluje kot malo podj*******a.... enostavno mu daješ občutek, da lahko dela vsake pizdarije, si vzame čas zase ker enostavno ve, da ga še vedno čakaš in, da je vedno dobrodošel pri tebi... presneti ga, da ni tako no mogoče v tvojem slučaju to ne velja ampak jaz bi storila tako... vendar to je le moje mišljenje...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Jochie napisal/-a:odjebaj!
moški, ki ne vedo, kaj hočejo, so največje zgube...
jochie, ti si car
lej, js ti bom tko rekla, ne se mu pustit. kadar se mu zahoče ti reče da bi rad malo premora potem ko se te zaželi te pa pokliče, a-a srči. dej mu vedet da ni edini na svetu, čeprav ti je hudo. ampak le tako boš ugotovila če mu je res kaj do tebe in te ima rad. oprosti, ampak js sem mišljenja da mu ni kaj preveč do tebe s takim ravnanjem. punca,mlada si še.ne se pustit enemu tipu da s tabo dela kakor se mu zahoče. you have pussy,so you make the rule!!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Mater je natančen.. On ve, da za premislek potrebuje točno 1 mesec Punca, sprijazni se, ne čuti tega,kar čutiš ti. On bi pa ne bi- ko se mu zdi, da bi mu bližina prav prišla si ok, ampak vprašanje je, kaj dela med temi mesečnimi premisleki. Večkrat je že rabil čas, da si uredi misli? Prevečkrat... Najdi si novega, od tega manipulatorja pa le bejži stran.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
neki njega zlo mede, pa še sam neve a bi bil v resni zvezi al ne... verjetno koleba a bi se rad zdivjal, al bi bil s tabo (neki mu očitno pomeniš, ne pa usega kar bi mu mogla za zvezo)...
pomoje je najbolš d aga za neki časa postaviš na hladno, da bo razmislu... pa mu pokažeš da ga ne boš večno čakala... sej rada ga maš in bo to težka sam useen si ne more premišlevat ko aprilsko vreme no ...
pomoje je najbolš d aga za neki časa postaviš na hladno, da bo razmislu... pa mu pokažeš da ga ne boš večno čakala... sej rada ga maš in bo to težka sam useen si ne more premišlevat ko aprilsko vreme no ...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Z*V*E*Z*D*I*C*A napisal/-a:ja prva punca resna!
on 30 jest 25
tale te bo vedno vozil iz da v ne .... in vedno znova bo ostajal pri mogoče.
vprašanje je, ali si želiš biti v vezi z nekom, ki je tako nestabilen?
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
fant ne ve kaj hoče. ne splača se it nazaj. ker bo ves čas isto: enkrat ja, drugič ne, in pol spet ja in ne... in ne bosta nikoli prišla na čisto.
ne da se ustrašijo resne zveze. upam, da ne bo zvenelo nesramno: to je eden resnejših zanakov, da mu nisi dovolj všeč. to je vse.
ne da se ustrašijo resne zveze. upam, da ne bo zvenelo nesramno: to je eden resnejših zanakov, da mu nisi dovolj všeč. to je vse.
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
pri 30taka neodločnost, pa kao strah pred vezo, to so leta ko je treba že razmišlat o družini pa tk naprej, nekateri jo že majo pri 30, ne pa taka neresnost...js ne bi šla nazaj k takmu tipu!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]