Se res samo učita?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Agree. In potem po dolgotrajnem teženju bo on dejansko spoznal, da je ta s katero se uči veliko manj zatežena in se bo po možnosti vrnil k njej (in avtorica teme bo seveda lahko ponosna, ker je že prej nekaj sumila, da se dogaja, čeprov se ni).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
jullia_ ja .. rada bi da se kdaj spravi učit tudi sam. pa ne dajem mu vtisa da mislim da se tam kaj dogaja in ne sumim *mala*.
pa ne sitnarim mu . za to sem raje vprašala tukaj da malo vidim še vaša mnenja , da primerjam s svojim in da ne bom naredila kaj nepremišjeno (:
pa ne sitnarim mu . za to sem raje vprašala tukaj da malo vidim še vaša mnenja , da primerjam s svojim in da ne bom naredila kaj nepremišjeno (:
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Kaj pa šesti čut?
Ne vem no, meni je klik naredilo takoj ko je taista baba začela gnjavit po tel , potem pa je šlo vse navzdol kljub temu da nisem najprej nič težila, omenjala.
Tako da na easy. S kompromisom se vse da rešiti.
Ne vem no, meni je klik naredilo takoj ko je taista baba začela gnjavit po tel , potem pa je šlo vse navzdol kljub temu da nisem najprej nič težila, omenjala.
Tako da na easy. S kompromisom se vse da rešiti.
The world is as you are.
-
ja no js ne morem bit tiho če me moti in to me moti za vsako ko gre tja in to ve.potem pa prileti v šoli šus pa si lahko mislim svoje kak se je učiu .
-
ja on se mi opraviči da noče da mi je hudo za to in da mi ne sme bit . ampak men je tak al tak še zmer pa ve to.
emanuelaskoraj pred vsakim testom ali sprašvanjem se gre tja učit.al je za popraut al pa za dobit.
red_roseja zanč pač je blo glih da je dobiu šus pa ne vem no tisto je bila res kar težka snov ampak vseeno.
mene moti da se ne uči več sam.
emanuelaskoraj pred vsakim testom ali sprašvanjem se gre tja učit.al je za popraut al pa za dobit.
red_roseja zanč pač je blo glih da je dobiu šus pa ne vem no tisto je bila res kar težka snov ampak vseeno.
mene moti da se ne uči več sam.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Pa zakaj ne morete že v prvem postu povedat vseh relevantnih dejstev?
To, da je bivša, namreč ni ravno zanemarljivo. Hkrati pa tudi ni to noben dokaz, da se res kaj dogaja.
Ampak vseeno se to, da se fant uči skupaj s sošolko, sliši precej drugače od zdajšnje verzije, da se fant uči skupaj s sošolko, ki je hkrati njegova bivša punca, pa še nobenih konkretnih rezultatov tega učenja ni videt.
To, da je bivša, namreč ni ravno zanemarljivo. Hkrati pa tudi ni to noben dokaz, da se res kaj dogaja.
Ampak vseeno se to, da se fant uči skupaj s sošolko, sliši precej drugače od zdajšnje verzije, da se fant uči skupaj s sošolko, ki je hkrati njegova bivša punca, pa še nobenih konkretnih rezultatov tega učenja ni videt.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Moj se tekom študija ni učil ne pri sošolcih, ne pri sošolkah - ampak sam. Je pa delal kar nekaj seminarskih s kakšno sošolko, pa nisem bla ljubosumna. Družu ju je faks, to je to.
Tudi fural se je na fax s sošolko pa nisem norela.
Če bi se pa učil/delal seminarske/se vozil z bivšo... No ja, pol pa priznam da bi mu to hitr omenla - ni najbolj prijeten občutek, da se bi družu z nekom, ki mu je bil kdaj prej v takšni meri všeč.
Tudi fural se je na fax s sošolko pa nisem norela.
Če bi se pa učil/delal seminarske/se vozil z bivšo... No ja, pol pa priznam da bi mu to hitr omenla - ni najbolj prijeten občutek, da se bi družu z nekom, ki mu je bil kdaj prej v takšni meri všeč.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak kaj naj punca sedaj naredi? Lahko seveda omeni, da jo moti; ampak ali bo kaj pomagalo? Kaj če ne bo? Ali mu bo sedaj ves čas težila, ali se bo pač sprijaznila s tem?
Ker ene tak dotrajano težijo, da pomoje fanta vse mine in začne lahko dejansko spoznavat, da mu mogoče bivša pa ni tako težila, kot mu ona.
Ker ene tak dotrajano težijo, da pomoje fanta vse mine in začne lahko dejansko spoznavat, da mu mogoče bivša pa ni tako težila, kot mu ona.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne vem, kaj naj naredi ona, lahko pa povem, kaj bi naredila jaz. Nič.
O tem sva se zadnjič tudi s fantom pogovarjala in je bil kar malo užaljen, ko sem mu dala jasno vedet, da se ne mislim razburjat zaradi sošolke, ki ga peca. Niti zaradi sodelakve, ki po službeni žurki prespi pri njem na kavču.
Igram na zaupanje. Ne bom preventivno težila že vnaprej, ker v tem ne vidim smisla. Itak bi samo sama sebi škodila, ker bi se sekirala in bila posledično vedno bolj gubasta
Tole zgoraj pa še ne pomeni, da si zatiskam oči in ušesa pred resnico. Če bo neka stvar res že od daleč smrdela, sigurno ne mislim tiho čakat, kako se bo razpletlo. Samo moj prag tolerance je precej višji kot pri večini punc.
O tem sva se zadnjič tudi s fantom pogovarjala in je bil kar malo užaljen, ko sem mu dala jasno vedet, da se ne mislim razburjat zaradi sošolke, ki ga peca. Niti zaradi sodelakve, ki po službeni žurki prespi pri njem na kavču.
Igram na zaupanje. Ne bom preventivno težila že vnaprej, ker v tem ne vidim smisla. Itak bi samo sama sebi škodila, ker bi se sekirala in bila posledično vedno bolj gubasta
Tole zgoraj pa še ne pomeni, da si zatiskam oči in ušesa pred resnico. Če bo neka stvar res že od daleč smrdela, sigurno ne mislim tiho čakat, kako se bo razpletlo. Samo moj prag tolerance je precej višji kot pri večini punc.
-
jullia_ tvoje mišljenje si želim ubiti v glavo tudi jaz že od samega začetka ko se je to začelo, ker se s tem totalno strinjam.. ampak še zmeraj me to moti. Večkrat se sekiram preventivno in s tem samo poslabšam stvari in iz njih naredim baw baw.
glede teženja pa .. dobro vem kam lahko to pripelje za to pri tem pazim in si raje vzamem nekaj časa kot pa da takoj napadem in zinem nekaj kar ne bi bilo res..
glede teženja pa .. dobro vem kam lahko to pripelje za to pri tem pazim in si raje vzamem nekaj časa kot pa da takoj napadem in zinem nekaj kar ne bi bilo res..
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz tudi priznam, da tole tudi meni ne bi bilo ravno všeč... Ok tole bi še nekako razumela, da sta pač sošolca in prijatelja in da se skupaj učita, ampak bi potem tudi misla, da bodo kaki rezultati tega skupnega učenja vidni...
Da pa je to njegova bivša punca, pa da še praviš, da njegove ocene niso nič boljše...to mi je pa res že malo sumljivo
A vidva sta na čisto drugačnih šolah?
Da pa je to njegova bivša punca, pa da še praviš, da njegove ocene niso nič boljše...to mi je pa res že malo sumljivo
A vidva sta na čisto drugačnih šolah?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst si sebe težko predstavljam v taki situaciji, ker moj tip načeloma ne počne tistega kar ne želi da bi jaz njemu. Se pravi, da bi to tega težko prišlo - sva hvalabogu precej podobnega mnenja glede stvari, ki pašejo v zvezo in tistih, ki ne.
OK, če bi že naredil to bi mu najprej samo rekla, da mi ni všeč. In potem bi pričakovala, da bo sam od sebe skapiral, da bi blo to dobro prekinit. Če si ne bi prišel gor bi mu direkt rekla, da tega ne želim, nočem. In da hočem, da se neha.
Če ne bi pomagalo bi se pa distancirala, sorry. Nebom požirala nekaj do česar mi ni. Mislim, da je tvoja rešitev problema odvisna predvsem od tega kakšen karakter si.
OK, če bi že naredil to bi mu najprej samo rekla, da mi ni všeč. In potem bi pričakovala, da bo sam od sebe skapiral, da bi blo to dobro prekinit. Če si ne bi prišel gor bi mu direkt rekla, da tega ne želim, nočem. In da hočem, da se neha.
Če ne bi pomagalo bi se pa distancirala, sorry. Nebom požirala nekaj do česar mi ni. Mislim, da je tvoja rešitev problema odvisna predvsem od tega kakšen karakter si.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
enako je pri nama ce bi mu povedala da mi ni vsec bi nehal...sploh nimam priloznosti se kregat zarad takih stvari, bit ljubosumna in ''tezit'' seveda tega ne izkoriscam, je pa fajn obcutek, ker vem da moje mnenje uposteva in mu je pomembno kako se ob tem jaz pocutim =)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov