Se res samo učita?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 24. Nov. 2009 11:08

*mala* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:drgač pa res.. preveri stvari :) oz. pač zahtevaj naj se obnaša tako kot želiš da se fant v tvoji zvezi obnaša, oz. si poiši takega, pri katerem ne boš rabla skrbet kje je, kaj dela.. kjer bo več zaupanja!

:help:

Ja tako "pametno" kot ti je NIA svetovala, le upoštevaj to, ker takšne bejbe tipi obožujejo. :D Napiši mu svoja pravila na list (ne, ne, rajši mu uokviri vse skupaj, imejta vsak svoj izvod v svoji sobi, naj ga spremlja povsod), in teh pravil se mora on držat. Če to krši enkrat, ga kaznuj, če pa večkrat, potem pa ga odj*** in najboljš da si drugega poiščeš, ampak moraš iskat pod naslednjimi pogoji (pod takšnimi kot je NIA iskala in našla svojega) :lach:. Išči tako dolgo, dokler ne najdeš takšnega, ki te uboga in upošteva v vsem, tak mu bpoš ziher najlažje zaupala :twisted: :D
:flehan: Bog pomagaj jim, saj ne vedo kaj delajo :help:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Nov. 2009 11:19

^^ :lol:
The world is as you are.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 13:57

jst mislim da bo profesorica upoštevala pravilo prvega...to pomeni če napišem KVA kor prvo bo verjetno to upoštevala???

no ja...mal heca more bit no...
drugače pa hvala za razlago, zdej vem zakaj mam slovenščino 1 :(

s
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Nov. 2009 14:03

Ja nič, se boste po novem pač trije skupaj učili :D
The world is as you are.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 14:06

ja mislim da bo tko najbolje...ti povem če smo se res učili :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Nov. 2009 14:50

undercover napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:^^ Kemija in matematika nista ravno predmeta za se piflat...

slovenščina..

Će jaz prav razumem se učita slovenščino? :eek: Ok sory sm da se slovenščine ne mora naučit sam... :roll:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 24. Nov. 2009 15:35

TOM-Lady napisal/-a:
*mala* napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:drgač pa res.. preveri stvari :) oz. pač zahtevaj naj se obnaša tako kot želiš da se fant v tvoji zvezi obnaša, oz. si poiši takega, pri katerem ne boš rabla skrbet kje je, kaj dela.. kjer bo več zaupanja!

:help:

Ja tako "pametno" kot ti je NIA svetovala, le upoštevaj to, ker takšne bejbe tipi obožujejo. :D Napiši mu svoja pravila na list (ne, ne, rajši mu uokviri vse skupaj, imejta vsak svoj izvod v svoji sobi, naj ga spremlja povsod), in teh pravil se mora on držat. Če to krši enkrat, ga kaznuj, če pa večkrat, potem pa ga odj*** in najboljš da si drugega poiščeš, ampak moraš iskat pod naslednjimi pogoji (pod takšnimi kot je NIA iskala in našla svojega) :lach:. Išči tako dolgo, dokler ne najdeš takšnega, ki te uboga in upošteva v vsem, tak mu bpoš ziher najlažje zaupala :twisted: :D
:flehan: Bog pomagaj jim, saj ne vedo kaj delajo :help:

js ne mislim gledat na to kar tipi želijo :wink: jaz sem mu všeč takšna kot sem in ne bom taktizirala zaradi tega ker pač mu ne bo všeč to.če mu ne bo pa si bo pač moral najti drugo.

Pa zmeraj mu povem kar me moti in s tem nima problemov :D
->normalno. In tudi od njega ne zahtevam da to popravi, saj nimam te pravice in je tudi ne želim imeti :)
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 24. Nov. 2009 16:06

ti si zdej postavla tipu ultimat.

če se ne boš spremenu si najdi drugo...potem tebi niti ni tolko do njega če ga misliš tako hitro pustit...mogoče je pa problem v teb?? si se kdaj to uprašala?

problem mislim s tem: ljubosumje, ne zaupaš mu itd.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Nov. 2009 17:57

OK, me je šokiralo, ko sem prebrala za kateri predmet gre. Jaz sem se vedno, kadar sem se učila skom drugim, učila matematiko/fiziko/kemijo. Ostalo se da pa čist lahko sam naučit, oz. mene bi pri ostalih predmetih motil kdorkoli drug zraven - ker tam moraš samo misli skoncentrirat, da si čimveč zapomniš.

In ja, Štajerci mamo M! :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 24. Nov. 2009 17:57

Ups, dabl.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 24. Nov. 2009 20:23

Saj mogoče se res učita, sam ne šolsih predmetov.... :twisted:

hehehe:D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 24. Nov. 2009 21:53

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ti si zdej postavla tipu ultimat.

če se ne boš spremenu si najdi drugo...potem tebi niti ni tolko do njega če ga misliš tako hitro pustit...mogoče je pa problem v teb?? si se kdaj to uprašala?

eeeeei. Nisem mislila da ga bom jaz pustila :wink: tega nikjer ne piše. On si bo našel drugo in meni dal konec, če mu ne bo kaj na meni všeč.. to npr trenutno da mu povem da me to moti.. , to kar se dogaja mi za enkrat niti pod razno ni problem ki bi moral iti tako daleč.
pa kot sem rekla nikoli ni bil problem če sma si povedala kaj naju moti ker sva zmeraj pogovorila .
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 25. Nov. 2009 11:33

undercover napisal/-a:

eeeeei. Nisem mislila da ga bom jaz pustila :wink: tega nikjer ne piše. On si bo našel drugo in meni dal konec, če mu ne bo kaj na meni všeč.. to npr trenutno da mu povem da me to moti.. , to kar se dogaja mi za enkrat niti pod razno ni problem ki bi moral iti tako daleč.
pa kot sem rekla nikoli ni bil problem če sma si povedala kaj naju moti ker sva zmeraj pogovorila .

Nevem zakaj si sploh pisala gor, če pa tk in tk nimata nobenih problemov. Lej sej zarad nas ne rabiš razlagat pa olepševat stvari. :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 25. Nov. 2009 14:18

TOM-Lady napisal/-a:
undercover napisal/-a:

Nevem zakaj si sploh pisala gor, če pa tk in tk nimata nobenih problemov. Lej sej zarad nas ne rabiš razlagat pa olepševat stvari. :D

mene je zanimal vaše mnenje a veš.mnenje še koga drugega kot moje, da vidim če razmišlam pri tem jaz narobe ali pač ... se moram malo zamisliti. ne vidim problema v tem.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov