Se res samo učita?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Pomojem se model ubistvu hodi zabavat. Jst bi ga vprašal v čem je point tega da se uči z njo če ima šuse.
Jst tudi ne bi hotu bit z nekom k ne zna srednje normalno zdelovat.
Jst tudi ne bi hotu bit z nekom k ne zna srednje normalno zdelovat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
od kdaj so nova pravila v slovenskem jeziku?
namesto "učiva" učiMa????
kaj je to...new age slovenščina?
namesto "učiva" učiMa????
kaj je to...new age slovenščina?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
to ni nobena new age slovenscina, temu se rece razlicna narecja po razlicnih krajih slovenije... jaz se nikoli nisem izrekla tega V-ja, mi vse govorimo z M (grema, ucima, letima...)
ziher si ljubljancan, KVAK
ni treba bit tako osoren
ziher si ljubljancan, KVAK
ni treba bit tako osoren
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
~NIA~ napisal/-a:drgač pa res.. preveri stvari oz. pač zahtevaj naj se obnaša tako kot želiš da se fant v tvoji zvezi obnaša, oz. si poiši takega, pri katerem ne boš rabla skrbet kje je, kaj dela.. kjer bo več zaupanja!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:drgač pa res.. preveri stvari oz. pač zahtevaj naj se obnaša tako kot želiš da se fant v tvoji zvezi obnaša, oz. si poiši takega, pri katerem ne boš rabla skrbet kje je, kaj dela.. kjer bo več zaupanja!
Več zaupanja ali več obnašanja po njenih željah?
To dvoje se v tem primeru nekako izključuje, če bo ustregel njenim željam, zaupanje sploh ne bo več pod vprašajem.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
~NIA~ napisal/-a:uuu red_rose ima predsodke do ljubljančanov! can't believe it!
kaksni predsodki =)) hotla sem ponazorit da v ljubljani se rece KVA, mi pa pac recemo GREMA, samo razlika v narecjih, ce se pa mal pohecam na kvaK pa to res ni noben predsodek
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
no nekteri..mal preberte ka smo prej pisal o zaupanju .Ni v tem problem.
Drugače pa nočem da bo on zej spreminjal njegove navade ki jih je imel že prej. sva se zmenila da bo manj hodil tja , in tudi jaz mu bom probala kaj pomagati če bom lahko. On pa mi je tut predstavu to njegovo prjatlco tako da ja:) dobila sem kar sem želela (: za enkrat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Narečje pač (: saj je čisto razumljivo. no pa naj bo . SE UČIVA če želiš
Drugače pa nočem da bo on zej spreminjal njegove navade ki jih je imel že prej. sva se zmenila da bo manj hodil tja , in tudi jaz mu bom probala kaj pomagati če bom lahko. On pa mi je tut predstavu to njegovo prjatlco tako da ja:) dobila sem kar sem želela (: za enkrat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Narečje pač (: saj je čisto razumljivo. no pa naj bo . SE UČIVA če želiš
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mi isto imamo m namesto v-ja.Sploh pa na tem forumu, ko je toliko lj narečja pa sploh ni potrebno ene besede komentirate, ane?
Drugače pa-to, da si jo spoznala, še ne pomeni nič.Govorim iz izkušenj. Največje bičez se lahko delajo kot da so najbolj nedolžna bitjeca, ki samo želijo pomagati
Tako da jaz bi mu v tvojem primeru takoj povedala svoje.Sploh ob slabih ocenah. Ne da bi omejil obiske, ne bi jih bilo več.Ampak seveda zna vse skupaj izpasti posesivno. Kljub temu je toliko dejstev, da kriza. Sama vem, da ne bi hotela spoznati fantove bivše.
Drugače pa-to, da si jo spoznala, še ne pomeni nič.Govorim iz izkušenj. Največje bičez se lahko delajo kot da so najbolj nedolžna bitjeca, ki samo želijo pomagati
Tako da jaz bi mu v tvojem primeru takoj povedala svoje.Sploh ob slabih ocenah. Ne da bi omejil obiske, ne bi jih bilo več.Ampak seveda zna vse skupaj izpasti posesivno. Kljub temu je toliko dejstev, da kriza. Sama vem, da ne bi hotela spoznati fantove bivše.
The world is as you are.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
čudno mi je ker poznam modela ki živi v ljubljani odkar se je rodil in govori učima itd... ok
zanima me to...kaj pa v šoli..se tut piše z m ali v?
ja sm lublančan ja...KVA pa je? hehehe
punca če želiš da se s tabo uči mu reci tole:
ej piki al whatever kaj pa če bi se midva učila pri meni, anatomijo telesa hahaa
zanima me to...kaj pa v šoli..se tut piše z m ali v?
ja sm lublančan ja...KVA pa je? hehehe
punca če želiš da se s tabo uči mu reci tole:
ej piki al whatever kaj pa če bi se midva učila pri meni, anatomijo telesa hahaa
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
red_rose napisal/-a:Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zanima me to...kaj pa v šoli..se tut piše z m ali v?
ti napises v soli kVa?
no, to je tudi nas odgovor na uciMa
Me.Myself.and.MY.EGO najboljše da napišeš v obeh verzijah (z m in v) potem bo pa že profesor/ica izbral/a pravilno
red_rose nima smisla se trudit pa razlagat, ker se najdejo tukaj takšni osebki, ki jim določene stvari niso logične in pa seveda osebki (nekaj postov nazaj), ki pač ne razumejo heca, kaj šele, da bi razumeli razlago slovničnih pravil
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov