Se res samo učita?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
TOM-Lady napisal/-a:Pa da ne bom čist OT, glede nevidnih rezultatov, ne moreš človeka kar takoj obsodit, da te ziher vara. Prvo kot prvo bi morala določene stvari razčistit z njim.
Še o tem. Mene bi precej bolj kot druženje z bivšo nerviralo to, da tip ni sposoben pozitivne ocene v srednji šoli dobit. Oziroma se mu ne zdi vredno potrudit za to.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
jullia_ napisal/-a:TOM-Lady napisal/-a:Pa da ne bom čist OT, glede nevidnih rezultatov, ne moreš človeka kar takoj obsodit, da te ziher vara. Prvo kot prvo bi morala določene stvari razčistit z njim.
Še o tem. Mene bi precej bolj kot druženje z bivšo nerviralo to, da tip ni sposoben pozitivne ocene v srednji šoli dobit. Oziroma se mu ne zdi vredno potrudit za to.
Hja tudi to pač pove nekaj o njemu. Men osebno skozi prebiranje postov in opisovanje tipa, pove dosti, skratka, tak tip pri meni ne pride v poštev. Pogoovoriti z njim, je že umetnost (lahka diplomiraš prej), da bi se za kej potrudil in dosegel kak vidnejši rezultat, poleg tega pa v zvezo tudi ne vlaga dosti, kakor je razvidno. Js pravim, ne splača se sekirat za takšne "kekce" Punca se obremenjuje, njemu se pa rahlo j*** za vse skupaj. Ma kje je tle logika?!
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
*mala* napisal/-a:Zakaj se nujno nič ne učita? Mogoče pač fant ni med najpametnejšimi, pa ne dojame najhitreje. Kakšna je pa ona v šoli? In očitno nikol ne bomo izvedeli na kako različnih šolah je tale par?
no no.sej sem povedala da sma čist na različnih šolah. gimnazija-poklicna šola
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kdo je na kakšni šoli? Če si ti na gimnaziji, mu lahko ogromno pomagaš pri učenju. Jaz sem pomagala električarjem, gostincem, računalničarjem. Seveda ne pri predmetih Osnove vezja, ampak pri takih, ki jih imeli tudi na gimnaziji (pa tudi v veliko poklicnih predmetih na "naravoslovnih" srednjih je precej fizike, matematike.)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
TOM-Lady napisal/-a:Pa da ne bom čist OT, glede nevidnih rezultatov, ne moreš človeka kar takoj obsodit, da te ziher vara. Prvo kot prvo bi morala določene stvari razčistit z njim.
nism rekla da mislim da me vara še najmajn pa da sm ga obsodla
Zadnjič spremenil undercover, dne 22. Nov. 2009 16:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* napisal/-a:Kdo je na kakšni šoli? Če si ti na gimnaziji, mu lahko ogromno pomagaš pri učenju. Jaz sem pomagala električarjem, gostincem, računalničarjem. Seveda ne pri predmetih Osnove vezja, ampak pri takih, ki jih imeli tudi na gimnaziji (pa tudi v veliko poklicnih predmetih na "naravoslovnih" srednjih je precej fizike, matematike.)
jaz sem na poklicni. pa pomagala bi mu rada vendar vem da ni tako tumast da se ne bi moral sam naučiti neke snovi ki je za ''napiflat''.
paa TOM-Lady zelo hitro predvidevaš in si misliš v svojo smer (brez obsojanja ). oba v vezo vlagama kolikor je potrebno.sem tudi omenila da so druga področja v najini zvezi super.
in pa ne..niti pod razno nisem proti temu da ima prijateljice in da se druži z njimi.imam tudi jaz par dobrih prijateljev s katerimi gremo kar tako kdaj ven in vžgemo debato. ampak prosim lepo, naj se družita ne bom imela nič proti..gimnastike pred njim pa tudi ni treba izvajati !
pogovorila sem se z njim in je rekel da bo obiske pri njej malo omejil in se potrudil da se bo tudi sam učil če pa ne bo šlo pa seveda bova videla kako naprej.
(:
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ Kemija in matematika nista ravno predmeta za se piflat...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
undercover napisal/-a:*mala* napisal/-a:Kdo je na kakšni šoli? Če si ti na gimnaziji, mu lahko ogromno pomagaš pri učenju. Jaz sem pomagala električarjem, gostincem, računalničarjem. Seveda ne pri predmetih Osnove vezja, ampak pri takih, ki jih imeli tudi na gimnaziji (pa tudi v veliko poklicnih predmetih na "naravoslovnih" srednjih je precej fizike, matematike.)
jaz sem na poklicni. pa pomagala bi mu rada vendar vem da ni tako tumast da se ne bi moral sam naučiti neke snovi ki je za ''napiflat''.
paa TOM-Lady zelo hitro predvidevaš in si misliš v svojo smer (brez obsojanja ). oba v vezo vlagama kolikor je potrebno.sem tudi omenila da so druga področja v najini zvezi super.
in pa ne..niti pod razno nisem proti temu da ima prijateljice in da se druži z njimi.imam tudi jaz par dobrih prijateljev s katerimi gremo kar tako kdaj ven in vžgemo debato. ampak prosim lepo, naj se družita ne bom imela nič proti..gimnastike pred njim pa tudi ni treba izvajati !
pogovorila sem se z njim in je rekel da bo obiske pri njej malo omejil in se potrudil da se bo tudi sam učil če pa ne bo šlo pa seveda bova videla kako naprej.
(:
Pisem na podlagi vsega prebranega. In vse ni letelo na tvoj post, očitno nisi dobro prebrala. Samo zadnji del se nanaša na tvoj problem. Treba je sledit kaj prebereš Zgornji del posta sm pisala nasplošno, tolk za info.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
a_pikica_a napisal/-a:^^ Kemija in matematika nista ravno predmeta za se piflat...
slovenščina..
-
my mistake.oprosti.TOM-Lady napisal/-a:undercover napisal/-a:*mala* napisal/-a:Kdo je na kakšni šoli? Če si ti na gimnaziji, mu lahko ogromno pomagaš pri učenju. Jaz sem pomagala električarjem, gostincem, računalničarjem. Seveda ne pri predmetih Osnove vezja, ampak pri takih, ki jih imeli tudi na gimnaziji (pa tudi v veliko poklicnih predmetih na "naravoslovnih" srednjih je precej fizike, matematike.)
(:
Pisem na podlagi vsega prebranega. In vse ni letelo na tvoj post, očitno nisi dobro prebrala. Samo zadnji del se nanaša na tvoj problem. Treba je sledit kaj prebereš Zgornji del posta sm pisala nasplošno, tolk za info.
-
emanuela napisal/-a:Ok, to je čudno.Slovenščina?Skupno učenje je koristno pri predmetih, ki jih moraš razumeti in ne samo brati-mat itd.
Pa si mu kaj omenila še zadnje čase?
sem že napisala v prejšnem postu.
''pogovorila sem se z njim in je rekel da bo obiske pri njej malo omejil in se potrudil da se bo tudi sam učil če pa ne bo šlo pa seveda bova videla kako naprej.''
-
emanuela napisal/-a:Nisem šla dovolj daleč brat, se opr
np
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov