Se res samo učita?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Ko fant reče da se gre samo ''učit'' k eni drugi punci (recimo družinski prijateljici)... in bi se to dogajalo vsaj enkrat na teden.. bi vrjele ali... ? kaj bi storile ?
-
poznam jo na videz, sošolca sta ja. zbunla sm se že kr prarkrat .hehe.ampak pač do mene ni za to nč drgačn. isto k je blo prej use pač lepo.ni drugih znakov da bi blo kej narobe.sam to me moti zmeri bol d hod tja.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ljubosumje torej.Ne vem no, pač vpr ga in boš videla njegov odziv-ne da ga zdaj napadeš pa to.Ker sem na lastni koži občutila kakšna bijač od babe je lahko družinska prijateljica, ti svetujem previdnost.Dela se da si ji ok, po drugi strani pa komaj čaka da ti nož zarine v hrbet.Ampak ne pretiravati za brezveze, ziher nočeš izpasti kot ljubosumna punca brez samozavesti
The world is as you are.
-
aha. (: hvala.no saj sma se že veliko pogovarjala o tem..ampak on pač reče da si tako več zapoune če se uči s kom drugim.ampak to je zmeraj ona-.-
-
nisma sošolca,onadva sta.. in tudi nimava trenutno takišnih pogojev.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Not a big deal. Če se fant res lažje uči tako in so dejanski rezultati, ne vidim problema. Mogoče mu pač kakšen predmet ne gre in mu ona pomaga. Jaz sem se določene predmete vedno lažje učila v skupinah, npr. Programiranje in smo lažje skupaj ugotovili kako težjo nalogo, kot pa da bi sama doma 3 re se matrala (pač vsak poda kakšno idejo, se ideja nadgrajuje).
Druge rešitve, kot da se vpišeš na isti faks in se skupaj učita, ni.
A ne zaupaš fantu? A misliš, da bi te izdal na tak način?
Ne vem zakaj iščeš probleme, kjer jih ni. A misliš, da dejansko kaj imata?
Ma ne vem, js sm že marsikoga inštruirala in je bilo vedno le učenje
Druge rešitve, kot da se vpišeš na isti faks in se skupaj učita, ni.
A ne zaupaš fantu? A misliš, da bi te izdal na tak način?
Ne vem zakaj iščeš probleme, kjer jih ni. A misliš, da dejansko kaj imata?
Ma ne vem, js sm že marsikoga inštruirala in je bilo vedno le učenje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kako naj se ona uči z njim?? No, če sta na podobnih faksih, so nekateri predmeti podobni. Dvomim, da bi pa ena z družboslovnega faksa lahko pomagala nekomu z naravoslovnega.
Koliko sta pa sploh stara? Katera faksa?
Koliko sta pa sploh stara? Katera faksa?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ja sej ni rečeno da on ne zna in da rabi pomoč (razlago) pri učenju ... naprimer pred izpitom ko naj bi že znal vse, mu lahko tudi ona pomaga tako, da mu postavlja vprašanja, pa on nanje odgovarja ..
meni je npr. lažje da mi nekdo postavlja vprašanja kot da bi se sama drkala z njimi ... in za to ne rabiš nekoga ki obvlada ta predmet - če si že prej predelal vprašanja in napisal odgovore in hočeš samo še preverit znanje .. no, takrat bi se lahko onadva skupaj učila
meni je npr. lažje da mi nekdo postavlja vprašanja kot da bi se sama drkala z njimi ... in za to ne rabiš nekoga ki obvlada ta predmet - če si že prej predelal vprašanja in napisal odgovore in hočeš samo še preverit znanje .. no, takrat bi se lahko onadva skupaj učila
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
Je v dvoje tudi veliko bolj učinkovito, kot pa če sam. V določenih primerih seveda.
-
*mala* ne mislim da kaj imata,in mu zaupam. ampak ne vem zakaj se skoraj nič ne uči več sam .. takšne stvari ki jih ni treba razumeti, se uči z njo. razumem da matematika,kemija in to.. je bolje delati s kom drugim.
srednja šola še za enkrat.
rezultati niso ravno kaj ekstremni.!
Libido. kaj pa naj naredim ? pogovorila sva se že.. rečiti pa mu ne morem naj ne hodi tja ker pravi da mu koristi.
no tukaj zelo veliko pove.da je to njegova biuša.
srednja šola še za enkrat.
rezultati niso ravno kaj ekstremni.!
Libido. kaj pa naj naredim ? pogovorila sva se že.. rečiti pa mu ne morem naj ne hodi tja ker pravi da mu koristi.
no tukaj zelo veliko pove.da je to njegova biuša.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mater ste ene ženske težke. Na svetu smo pač ljudje dveh različnih spolov. Statistično gledano je povsem nemogoče, da bi bili vaši fante vedno samo v moški družbi.
In s takim sitnarjenjem ga sigurno ne boš obdržala ob sebi, kvečjemu bo še prej začel gledat okrog, kje bo našel kakšno bolj skulirano bejbo, ki mogoče ne bo na vsake druge joške ljubosumna.
Objektivno gledano nisi ti nič na slabšem zaradi tega učenja. Niti ne daješ vtisa, da bi v resnici dvomila v njegovo zvestobo. Sama praviš, da je med vama še vedno vse tako, kot je bilo prej. Samo tebi gre dogajanje v nos in bi rada izsilila svoje.
In s takim sitnarjenjem ga sigurno ne boš obdržala ob sebi, kvečjemu bo še prej začel gledat okrog, kje bo našel kakšno bolj skulirano bejbo, ki mogoče ne bo na vsake druge joške ljubosumna.
Objektivno gledano nisi ti nič na slabšem zaradi tega učenja. Niti ne daješ vtisa, da bi v resnici dvomila v njegovo zvestobo. Sama praviš, da je med vama še vedno vse tako, kot je bilo prej. Samo tebi gre dogajanje v nos in bi rada izsilila svoje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov