Še nisem imel punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
~NIA~ napisal/-a:DMN napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:nevem kako sm jst lih tko mela prvo zvezo, preživela prvi poljub, prvi zmenek in to brez da bi pošilala obupana pisma teti Justi ali pisala vprašanja na forumIn tud pogovarjala sem se z vsemi tipi spontano in nism razmišljala kaj so mi že na forumu rekl da lahk povem in kaj naj zadržim zase..
Očitno so eni res brez lajfa no, da rabjo take nasvete kaj morjo povedat pa kaj ne itd..
ja pa človk je star že 22 oz. 3 leta starejši od tebe in ga jaz čist popolnoma razumem, ni to fajna stvar
jst sm se pa prvič s fantom lupčkala pa za roke držala ko sm mela 12 let, prvi zmenek sm imela pr 14ih..
In čudn da mu je bed, ko je biu pa moje starosti je biu pa najbrž kšn übr g33k

- silly1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2007
Mislim, da bi se marsikdo strinjal, da odgovori žensk v tej temi ne odražajo realnega stanja. Morda le v določenih krogih, medtem, ko bi v drugih, lahko mirno priznal punci tudi nedolžnost, pa ne bi gledala nate kot na mega frika, tudi bolje bi bilo, da iščeš v teh drugih krogih. No pa vseeno, tako, za vsak slučaj, to informacijo raje zamolči, kot so že dejali. Ziher je ziher. Čeprav s tem tudi tvegaš, da te bo spregledala punca, ki bi se ji nedolžnost zdela simpatična. Eh, kakor se obrneš....
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^odgovori v tej temi so iz obeh krogov, tako iz določenih kot iz tistih drugih.
če res veš kaj si napisala, poskušaj bit malo bolj konkretna in razloži, kateri so tisti drugi "krogi", mogoče mu boš pa s tem celo kaj pomagala.

če res veš kaj si napisala, poskušaj bit malo bolj konkretna in razloži, kateri so tisti drugi "krogi", mogoče mu boš pa s tem celo kaj pomagala.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz ti tud svetujem da bodi tiho... sej lahko poveš pač pol enkrat k bosta s punco že neki časa skupi, nvem zakaj bi ji to sploh mogu povedat, tvoja stvar
sam gre tud meni na živce da dons nisi normaln, če se nisi dal dol že pr 14... jz bi bolj spoštovala nekoga ki počaka na nekoga ki je vreden tega, kokr pa tipa ki je biu s taprvo
v bistvu so mi tipi ki so imeli ze veliko deklet prav odbijajoči... in si ne želim met tazga

sam gre tud meni na živce da dons nisi normaln, če se nisi dal dol že pr 14... jz bi bolj spoštovala nekoga ki počaka na nekoga ki je vreden tega, kokr pa tipa ki je biu s taprvo

v bistvu so mi tipi ki so imeli ze veliko deklet prav odbijajoči... in si ne želim met tazga
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
Nadine napisal/-a:v bistvu so mi tipi ki so imeli ze veliko deklet prav odbijajoči... in si ne želim met tazga
Me neither.

You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Sem imela neko obdobje, ko sem hotela moške zastopit, zakaj jih zanimajo nedolžna dekleta (no, na koncu mi je večina sicer rekla, da nedolžne nikada više, da se ne zna naštimat, pa nerodno, pa sem pa tja
) in sem jaz pač probala zvohat nekje nedolžne dečke. Pa še našla sem jih
. Tisti pubec je bil takrat star 21,22 let, pa še ni imel ženske, nedolžen,... Bil je pač tip človeka, ki se je rad zabaval s kolegi, pa se zanimal za računalnik in ga ženske niso interesirale kaj preveč. Pa sva pristala skupaj. Posmeha z moje strani ni bilo, četudi sem bila mlajša od njega in itak ni bil moj prvi.
Priporočam ti, da če boš iskal žensko, da si tiho glede števila 0. Ženske znajo bit hudičevo zlobne in posmehljive, pa če naletiš na tako, te zna dejansko še v večjo zadrego spravit, ti zbit moralo,... Če pa si boš dobil u izi pa ql bejbo, pa se sam ne sekiraj
.

Priporočam ti, da če boš iskal žensko, da si tiho glede števila 0. Ženske znajo bit hudičevo zlobne in posmehljive, pa če naletiš na tako, te zna dejansko še v večjo zadrego spravit, ti zbit moralo,... Če pa si boš dobil u izi pa ql bejbo, pa se sam ne sekiraj

-
Queen Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
Tonja napisal/-a:no, na koncu mi je večina sicer rekla, da nedolžne nikada više, da se ne zna naštimat, pa nerodno, pa sem pa tja
To so očitno morali biti kr eni tipsoni, da so o tem razpravljali na takšen način, češ kaj pa naj delam z nedolžnim dekletom, če še nima nič izkušenj. Khm, če se ne motim, je tudi za te tipe enkrat bilo prvič. Vse je enkrat prvič in skozi to gremo vsi, basta. Če bi sama naletela na takšnega, ki bi iskal izkušene oz. glavno da ne nedolžnih, bi se mu izognila v velikem loku in ga po hitrem postopku skenslala, ker mi je takšen način razmišljanja gaden. Glede skrivanja nedolžnosti... naj se fant sam odloči. Meni osebno se to ne zdi čudno (pa četudi se potem nekateri oglašate, da dandanes pa vendarle ni normalno tako dolgo biti nedolžen).
Zadnjič spremenil Queen Bee, dne 28. Dec. 2007 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Mene sicer ne bi tak fuuul motlo če bi mela enga ktermu bi bla prva, sam priznam pa, da bi se mi zdelo mal nenavadno, da bi bil, ne vem, en star npr. neki čez 20 let, pa še ne bi pred mano nobene mel. Takoj bi pomisnla, da je mal čudn.
Razn tega bi me pa mučlo tud to - npr. da bi js mela resne namene z njim. Zihr bi me blo strah, da si bo slej ko prej želel še mal več izkušn nabrat, predn se "ustali". Seveda pa tud v postli ne bi ravno rada mela enga nerodneža (no sej zdej nočem trdit da so vsi neizkušeni nerodni, sam nekak ta 2 pojma avtomatsko povežem skup).
Če potegnem črto, je pri men verjetn bolj ne kot ja, za neizkušene. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
ojč.eto tud jst bom nekej napisala.Poglej nekateri ljudje pri tridesetih nimajo partnerja.Sama sem svojega fanta našla preko interneta in sva danes skupaj že 3leta,fora pa je da sem njegova prva punca.Torej nevem iz mojega stališča mene to ne odbija če sem njegova prva in zadnja punca,prav tako se ne obremenjuje on.
Nehaj se obremenjevati s takšnimi rečmi ljubezen pride ko pride.Če se imata dva rada res nima veze če si njen prvi.Uživaj!
Nehaj se obremenjevati s takšnimi rečmi ljubezen pride ko pride.Če se imata dva rada res nima veze če si njen prvi.Uživaj!
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
Punce, bolj kot berem vaše poste, bolj se čudim. Brezglavo se zaljubiš v fanta, ki ti na vseh področjih strašno godi.. je prijazen, komunikativen, skratka tip da dol padeš... in pogovor slučajno naleti na to, da je še nedolžen. in zaradi tega ga boš pustila. Ali pa obratno.. položil je pol občine... ti pa si noro zaljubljena vanj in on se je totalno zaljubil v tebe. In to s kolikimi je ali ni seksal mislim, da ne bi smelo biti merilo, biti z njim, ali ne biti z njim. Pozor, one night stand izključeni, govorim o izrecno resnih zvezah. Se mi zdi, da to ne igra neke vloge. Če je položil pol občine, krasno, ima izkušnje, če pa ne, ga bomo pa že me kaj naučile.. še bolje, skupaj raziskujemo neodkrita področja in se tako še bolj spoznavamo. In bog ne daj, da nam je nerodno.. tako ali drugače...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov