Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 08. Nov. 2007 10:55

Pojdi med vikedni ven,pa malo glej okoli sebe...z lufta ti nebo nič padlo...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 08. Nov. 2007 11:00

Jochie napisal/-a:look who's talking kar se primitivnosti tiče! :D

ej, sem prepričan, da ima 90% forumašic raje, deda, na katerem je počivala slina 30-tih pičk, kot pa deda, na katerem je počivala samo tvoja slina! :wink:

se dobr,da je tistih 10% lufta.. :D

sam tko-moj prvi,se pravi tisti,s kerim sm prvic sexala,jh je meu pred mano 7 zensk in to sam za sex..pa bil isto star k jst..ti lahko zagotovim,da ni nic kej dobr filing..sva se mela rada in vse,se je tud nacaku,da je dubu :wink: sam tisti dvom, da mu bom tud jst sam stevilka, je bil prisotn..no,sej pol sva bla 2leti skup :)

sicr pa,dragi moji,ce se v nekoga zaljubite,noro zatreskate,a se vam res zdi,da ga bote odjebal sam zato,k pred vami ni meu nobene?

mene sploh ne bi motlo,sm tud sama dokaj pozno nedolznost izgubla (pr 21ih) in to ne zarad tega,k neb blo prilike..ampak sm hotla,da bo prvic z nekom,k ga mam rada in on mene..in do 21ga takga nism spoznala..unlucky me..ko se ozrem nazaj mi pa sploh ni zau.takrat sm bla z glavo in srcem pri stvari,sm tocno vedla v kaj se spuscam..ne ko danes kake 15letnce,k sexajo k nore..mi nben ne bo reku,da si takrat dovol zrel za se spustit v spolnost..no,al pa sm jst bolj staromodna :wink:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 08. Nov. 2007 11:05

Pr men je pa tako, če je tip točno to kar jaz želim, zunanjos in notranjost me pru mal briga če prej nobene ni imel.
Defenitivno pa če bi zvedela da je podru celo mesto pa avtomatsko vhodna vrata in čaw čaw.

Če bi že mogla izbirat bi me prej odvrnlo to da bi jih imel več kod nič.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 08. Nov. 2007 11:09

Najbolj na živce mi gre,ko je kar neka starostna meja,v kateri bi mogo izgubit nedolžnost,imet ne vem kolko punc..itd.Pa kje to piše?Ljudje smo si različni in vsak najbolj zase ve,kdaj dozori,kdaj je pripravljen na kakšen korak naprej...Tako,da ne vem zakaj ga nekateri tako napadate.Sam zato,ker so neki stereoptipi,kdaj pri katerih letih se mraš dat dol..pa dajte no :roll:

Ti se pa ne sekiraj..Ko spoznaš kakšno punco,ji pač se bo kaj razvilo s tega,lepo povej kako je.Če je prava,bo to vzela zavkup in ne bo komplicirala.Sam ne tajit,tako kot je ena rekla,ker če človek nima čist nič izkušenj,bo punca takoj skapirala.Če ima vsaj malo izkušenj..

Pa še to.. Sama bi bla nekomu prva in tud imam izkušnjo s tem.Veliko raje vem,da tip ni imel pred mano nobene,kot pa da imam nekoga,kateri je že pol mesta dal dol.In misli,da je ne vem kak frajer in ne vem kaj.Takih se izgogibam na sto metrov.

Drgač pa piciyu dobro povedano.Se popolnoma s tabo strinjam! :zustimm:

Pa vso srečo. ;)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 08. Nov. 2007 11:42

očitno še nisi srečal prave
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 08. Nov. 2007 11:57

eh kaj se sekiras , te ze more bit tak!imam enega prijatelja, ki je gej:ampak se nikoli ni bil z zensko to je beddd, pa kolegica , ki je stara 25 let in se ni bila spolno aktivna ker je ze is osnovne sole zaljubljena v nekega tipa , no pravi da zaradi tega se ni, pa da ne more it kr z nekom.v glavnem nisi edini pa z tabo ni nic narobe.vse ob svojem casu.
lp
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 08. Nov. 2007 12:04

beba24 napisal/-a:eh kaj se sekiras , te ze more bit tak!imam enega prijatelja, ki je gej:ampak se nikoli ni bil z zensko to je beddd

tole je vsaj meni logično da ni bil z žensko ne vem no kaj bi bilo tukaj čudno?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 08. Nov. 2007 12:17

pravim dea se NIKOLI ni bil z zensko-ma pa zeljo.pa zamisli si da je enkrat z zensko pa da mu naprimer zenska bolj odgovarja mu se porusi celi svet(tak je reko)ker so ga vsi navajeni kot geja, pa obnasa se tak,.... pa ce logicno pogledas, je vecina gejev najprej bila z puncami, da so sploh ugotovili kaj so tak da........
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 08. Nov. 2007 12:43

Ojoj, kako hitro se je razvila debata! :D Jochie nooo, ne rabi bit tak do tega tipa no, če si ti kao jebač, ne pomeni, da more to bit vsak! Pač jez sm tudi vedno bolj padala na jebače (pač tko je naletelo in ne nalašč), je pa veliko punc, ki ima rado sveže meso. In če mu ni blo tega, mu pač ni blo! Mam brata, ki je star 21 in po moje tudi še ni mel punce, vsaj noben ga še ni vidu s kko no. Moja bivša cimra ma tudi zdej tipa, ki je bil devičnik in je prvič seksal pr 23-ih pa ji je najboljši! Prejšnji tipi so jo vsi sam skoriščali, ta jo pa ma res rad! Tko da... vsak po svoje, ne sme se sodit nobenga!

Mal vn it, pa mal plesat s puncami, pa bo kemija začela delat :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 12:55

metuljčica* napisal/-a:No offence, ampak če smo že pri primitivnosti, bi ravno spodnje izrazoslovje
*purple* napisal/-a:nekatere imamo rajši take moške na katerih ni počivala slina tridestih pičk in so samo naši.Hvala lepa za tiste mačote ki se veselo porivajo naokoli z vsem kar leze in kar gre.
uvrstila vanjo.

Drugače pa ne, ne bi imela fanta, ki je pri 22 še nedolžen. Pa tudi takega ne, ki jih ima za sabo že malo morje. Raje zlato sredino. :)

če bi šli analizirat moj prmitiven post in njegov, me prov zanima kter bi bil bolj žaljiv in primitiven.Kar sm jst povedala je čist res.Bom drugič namesto pičk-pisala punce pa bo, da boš zadovoljna. :)

moi T napisal/-a:sak po svoje, ne sme se sodit nobenga!

eni pač imajo očitno te pravice :roll:
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 08. Nov. 2007 13:43

Ah ste smešni......takoj se začnete neki prepucavat cccc

Uglavnem mislim, da tem mejam (starostnim) namenjamo čist preveliko pozornost (tudi jst-priznam). Sam če pa mal realno pogledamo, pa to res ni pomembno, kdaj zgubiš nedolžnost (dokler je še v mejah normale...upss :D ). Če sm čist iskrena bi jst kr mal debelo pogledala, če bi mi tip reku, da pred mano ni imeš še nobene...valda bi takoj vprašala ZAKAJ? Sam skenslala ga pa vseen ne bi...če bi vidla, da drugač vse štima in da je fant na mestu. Pač ni še srečal prave....tud prav. Bi pa pomoje hudičevo razmisnla, če bi bla s tipom, ki je mel že 30 bejb...in sm skor zihr, da bi me to full odvrnil. Čez čas ko hodiš z nekom, ti je pa tako boljš, da je mel pred tabo čim manj partnerjev. Moj recimo jih je imel manj kot jst in je tudi full manj izkušen....men je to super, ker vem, da sem jst prva, ki jo ima tok rad. :cool:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Nov. 2007 13:53

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 08. Nov. 2007 15:29

jst se pa do neke mere strinjam z jochiejem...men bi se zdelo čudno, da tip pri 22ih še ne bi seksal... :? pa ne rečem da bi ga takoj odjebala samo zaradi tega.
tiste, ki pišete bolje devičnik, kot nekdo, ki je spal že s pol mesta - halo, kot da imaš samo dve vrsti tipov, devičnike in kurbirje?? se da spoznati tudi kakšnega fanta (in bi rekla da je večina takih) ki so spali s čisto "sprejemljivim" številom punc. men osebno ne bi bilo fajn, da bi bil tip pri teh letih devičnik. bi mogla čakat par mesecev, da sploh pridem do konkretnega seksa :twisted: (govorim na splošno, kvaliteta seksa ni nujno odvisna od "kilometrine" tipa, je pa pogosto tako)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Nov. 2007 16:02

22 let in še nobene punce... Mene bi to odbilo v prvo. Sori. Neka logika se vklopi, ala: kaj naj počnem s tipom, ki očitno ni bil dober za nobeno drugo? Pač punce padamo na bad boye, večinoma. To sem vedno trdila in vedno bom.

Da ti ne vzamem vse volje, to je moje mnenje, mogoče katero drugo ta tvoja neizkušenost ne bi odbila; sto ljudi sto čudi. Ampak mislim da bi moral narediti en redno dober prvi vtis, da bi mel šanse.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BaBeBi » 08. Nov. 2007 16:27

ej jej jej...se je treba skregat ker se en še pač ni dol dal??? jochie...mislim...res primitiven post...ni nujno da je tip nesposoben ipd. mogoče mu dejansko ni blo...je pa res da je to nenavadno...zakaj ne? mislim...nimam nič proti devičnikom (magari so 30 let stari), če majo zato nek pameten razlog...poznala sem tipa, ki je iz osebnih razlogov odklanju vse stike s puncami ...in zdej je star 21, niti bežne avanture še ni imel in vedno bolj se umika vase, čeprav pravi, da si bo že našel punco ko bo čas...mislim da ne bi želela imeti tipa, ki ima neke take komplekse, ki so ga ovirali pri tem, da si najde dekle...koliko pa ima ta tip prijateljev? nevem če je vedno resničen izgovor, da ''mu ni bilo.'' prej bi rekla, da se ni dovolj cenil, da bi h kateri pristopil...in že če samo pogledamo...navadno se gre v srednji šoli vsaj 2 do 3x mesečno ven. ( da ne govorimo o faxih...) gre večja skupina, pa si vsak slej ali prej koga najde...če seveda gre kam...nevem...meni taki ljudje (mogoče ravno zaradi znanca) delujejo takoj malo asocialni. to bi me pa, iskreno rečeno, motilo. tako da...mislim da je vzrok njegove devečnosti zelo važen...po drugi strani pa seveda...nekoga, ki je pri 22ih imel že 30 bejb niti slučajno ne bi resno jemala in se z njim niti ne bi hotela zapletati. ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov