Še nisem imel punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Killah_babe napisal/-a:*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:
NIma veze kok ve, vsaka punca je punca zase in vsaki paše kej druzga, tko da tkointko mora nanovo spoznat punco in prilagodit svoje znanje njej

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Killah_babe napisal/-a:*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:
jah ne, to spet ni nujno

lahko ima obdarjeno moškost, lahko je dal nevem kolk žensk čez, pa če se ni uspel naučit kako se z moškostjo upravlja , potem mu ne pomaga kilometrina

- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Nisem rekel, da si ne bom našel punce. Samo mnenje me je zanimalo.McLarnovc napisal/-a:Vse tole napisano je en navaden bla bla bla.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
Ne iščem miloščine.Jochie napisal/-a:misliš, da ti bo katera dala iz usmiljenja?
Joj, joj, fantje.
Sploh pa sem za odgovore ciljal na žensko populacijo. Punce še nisem imel, ker me punce, ljubezen in spolnost do nedavnega sploh niso zanimale, pač sem pozno dozorel.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Če kdaj naletim na tipa,ki prej nikoli ni imel punce pa bi bil star 22 let, zame ne bi bila nikakršna ovira..mogoče tudi misliš, če bi imele neizkušenega fanta.. Probat ni greh.
Nikol se ne ve,kko se pol kot partner izkaže. Pa ponavad so lih najbl neizkušeni najbl pozorni do punce..Tk da so ponavad neizkušeni zame bl na udaru 

-
azuc@r - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: blizu ljubljane
tuki usi neki govorite o zadovoljitvi pa kaj komu paše, jao , če je kemija je, če je ni je ni. prilagajat se morta tko al tko vedno oba. nikol ni samo edn dej drugi pa uzam...
to pa Fantin, da si pozno dozorel ni noben izgovor. sej človeka lih u puberteti meče, pa se pol eni zresnjo eni pa pač ne.. nevem, očitno te te stvari ne zanimajo lih preveč, pa ne čutš potrebe po tem... pol se pa čudmo da nataliteta slovencev upada

to pa Fantin, da si pozno dozorel ni noben izgovor. sej človeka lih u puberteti meče, pa se pol eni zresnjo eni pa pač ne.. nevem, očitno te te stvari ne zanimajo lih preveč, pa ne čutš potrebe po tem... pol se pa čudmo da nataliteta slovencev upada

-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ma ni to zdej neka groza, 22 let je še usen mlado ... Če so te bejbike začele zanimat šele zdej, pol go for it
, lahko najdeš tako k je lih tko neizkušena in je dejstvo o tem ne bo odvrnlo.
Js osebno pa ne bi mela neizkušenga fanta ... pač se rada (na)učim kej nouga od njih, mam rada, da stvari že u štartu nekak laufajo ... in tut nimam nobene potrebe al pa želje bit nekomu prva in edinaaa

Js osebno pa ne bi mela neizkušenga fanta ... pač se rada (na)učim kej nouga od njih, mam rada, da stvari že u štartu nekak laufajo ... in tut nimam nobene potrebe al pa želje bit nekomu prva in edinaaa

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
JA če jo zanima ji naj bi povedou..ne vem zakaj bi skrivou da ni meu nobene..
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Tudi ne nameravam razlagat. Je res, da sem brez izkušenj, pač me v srednji šoli ni razganjalo oz. "metalo", kot pravite. Znam brzdat svoje spolne nagone.azuc@r napisal/-a:jah sej ne rabš skrivat pa se sramovat al pa karkoli, samo na veliko razlagat pa tut lih ni fajn...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]