Še nisem imel punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 167 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
da si grd? da si totalno nesamozavesten? da se ne znaš pogovarjat z ženskami? kaj še je lahko?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Zakaj neki tako rada prebiraš kaj pišem.sirova štručka napisal/-a:ne vem, ne poznam te, ampak že tule včasih take sekaš, da se še ateisti začnejo križat

Ali pa me ni zmožna sprejet takega kot sem.Dioniz napisal/-a:da si grd? da si totalno nesamozavesten? da se ne znaš pogovarjat z ženskami? kaj še je lahko?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hoces rect "vzrok tega"?sirova štručka napisal/-a::lol:
po moje je pa ni odbilo dejstvo, da še nisi nobene imel, ampak razlogi, ki so tud posledica tega, da še nisi nobene imel.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
sirova štručka napisal/-a:uglavnem fantin, temo si odprl pred tremi leti, pa se situacija od takrat še ni spremenila. Mislim, da je problem v tebi, ne v drugih, ki te "niso sposobne" sprejet takega kot si.

- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Fantin napisal/-a: Ta kolegica mi je rekla, da je njo očitno odbilo ravno to, da še nikoli prej nisem imel punce, in da bi njo prav tako odbilo. Zanima me, zakaj je temu tako?
2 varianti sta (verjetno gre v resnici kar za kombinacijo obeh).
1. Zakaj hudiča ta tip še nikoli ni imel punce, kaj je narobe z njim?
2. Hm, če še nikoli ni imel punce, potem lahko pričakujem cel kup začetniških napak, vse mu bo treba razlagat, nobenih izkušenj z ženskami nima.
-
Johnny - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Fantin pač kot prvo ne poslušaj "nasvetov" nekaterih uporabnic tukaj, ker še same ne vedo kaj bi rade. Pač cosmo tako super svetuje, že če pogledaš to, da nočejo nekoga, ki je nedolžen, ker očitno ne štekajo da se ti ne zaljubiš v človekove spolne izkušnje ampak človekovo notranjost in tudi nočejo enega zelo izkušenega, ker jim je očitno partnerjeva preteklost in izkušnost merilo za zvezo potem se pa čudijo zakaj so izkoriščene in nesrečne v ljubezni. Kot drugo pa kot moški ti lahko povem, da se ne sekiraj in obremenjuj s tem, ker ti bo še težje. Enostavno ti more dol viset zato in ravno takrat se ponavadi kaj nepričakovanega zgodi. Cele teme nisem bral ampak samo zapomni si, da naj ti gredo nasveti nekaterih uporabnic čez eno uho noter in čez drugo ven. Na silo pa ne rini v neko zvezo, ker to sem jaz delal in ponavadi največje zmaje dobival, enega imam še zdaj na grbi zaradi teh napak. Sem pa k sreči zdaj spoznal eno super punco s katero zaradi tega, ker sem jaz še vezan ne moreva imeti ničesar, sva le prijatelja ampak se da ko bom samski kaj razviti. Uglavnem pozitivno in samozavestno naprej.
Prvi neprebran prispevek • 167 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov