Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 07. Nov. 2007 18:09

Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 07. Nov. 2007 18:12

Men se to ne zdi nobena ovira, če še nisi imel punce.
Ampak zakaj pa je nisi imel? Ti ni bila nobena všeč, al ji ti nisi bil?
Očitno te taprava še čaka nekje :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Nov. 2007 18:14

j?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Nov. 2007 18:23

mene privlači pa sveže meso :P Moj je bil tud sveže meso, hvala bogu :P
samooo moooj :D

sej ni nč narobe če pri 22 nisi še imel punce.ač še nisi našel nobene pametne oziroma nobena tebe.Mal bol v akcijo pa bo.
Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 07. Nov. 2007 18:24

Glede na to, da sn sama na istem sam, da sn pač 20, bi blo nekam neprimerno, da bi me to motlo :D
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 07. Nov. 2007 18:27

*purple* napisal/-a:mene privlači pa sveže meso :P Moj je bil tud sveže meso, hvala bogu :P
samooo moooj :D

Popolnoma isto :)
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Killah_babe » 07. Nov. 2007 18:28

Jah zakaj si pa še nisi dobu punce?Kak posebn razlog??Men bi tud kul blo če moj tip nebi meu nobene pred mano :D je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat.. :roll:
I believe what I see,'cause seeing is believing!
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Nov. 2007 18:30

hmm, ubistvu me po eni strani odbija, po drugi strani pa privlači, ker lahko pomeni da si plah, al pa pač nevem kakšne razloge imaš da je še nisi imel, po drugi strani pa mogoče ravno ti veš kaj potrebuješ in iščeš, kar je spoštovanja vredno...

potem se pa mi poraja še eno prašanje, nisi imel punce sploh, niti odnosa s punco oz. pobližnjih kontaktov telesnih, al nisi prpravlen met punce pa se ti samo "goni" :?: :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Nov. 2007 18:42

Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat.. :roll:

sploh ni res tole :wink: Izkušen ma lahko že določene prijeme totalno v krvi ki recimo tebi sploh ne odgovarjajo, neizkušenega lahko pa vse naučiš kako tebi paše že v štartu, ko še ne ve kako in kaj točno :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 07. Nov. 2007 19:16

*purple* napisal/-a:
Killah_babe napisal/-a: je pa tud fajn ko vrjetno bolj ve kje in kk primit pa se dotikat.. :roll:

sploh ni res tole :wink: Izkušen ma lahko že določene prijeme totalno v krvi ki recimo tebi sploh ne odgovarjajo, neizkušenega lahko pa vse naučiš kako tebi paše že v štartu, ko še ne ve kako in kaj točno :)
Bedarija. Izkuseni se lahko prav tako prilagodi tvojim zeljam.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 07. Nov. 2007 19:19

Fantin napisal/-a:Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?

kaj mislim o tem? nic. to se mi ne zdi nic takega. pac isces tapravo in se ne zadovoljis kar z vsako. znas ziveti sam in ti love ni edini vir srece. meni se to zdi pohvalno. mene to privlaci, ker sem sama ko sem spoznavala mojega sedanjega fanta po neki intuiciji oz. bolje receno sreci spoznala lih takega, ki je bil star 18 let pa se ni spal z nobeno. in mi je bilo to nekaj najlepsega. :) tako da... nic panike, nic skrbi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Nov. 2007 19:59

Mahagonij napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

seveda se lahko, sej nism napisala da se ne more.Sam tud pa ni res, da neizkušen ne ve nič :wink: No, vsaj jst sm naletela na zelo hitro učečega oziroma naravni talent al kako? :D
še vedno pa ostajam pri tem, d aje imel pre dmano 0 kilometrine in da sem the one and the only :P
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Killah_babe » 07. Nov. 2007 20:02

Mahagonij napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Mata oba prav..V vseh primerih pač morš fantu povedat, kje ti najbolj paše..nej je izkušen al pa neizkušen..
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 07. Nov. 2007 20:06

Vse tole napisano je en navaden bla bla bla.
Ti povem resnico? Nesposoben si. Če si sam ne boš poiskal punce, boš celo življenje sam. Pika.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Killah_babe » 07. Nov. 2007 20:09

*purple* nism rekla da neizkušen neve nič, rekla sm da izkušen pač malo več ve od začetka:wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]