Še nisem imel punce
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Aja, moj nasvet: NE povedat da še nisi imel, ker potem boš še težje katero dobil, ker čisto VSAKA vpraša: ZAKAJ? ...groza... kr poglejte prejšnje poste če ne verjamete,
sicer pa sploh ni to tvoja dolžnost da poveš punci da še nisi imel nobene....to je tvoja stvar.
uglavnem TIHO BIT!!
Edina pametna izjava!
Kaj ma koga to za brigat, sploh pa ignoriraj to kar je "normalno" in kaj ni za določena leta... Ni treba verjeti vsemu kar ženske filozofirajo o tem (sej vemo da rade to počnejo, samo ni treba tega vedno verjet al pa upoštevat

Zadnjič spremenil the big red machine, dne 08. Nov. 2007 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jah odvisno.. če bo to one night stand, res bodi raje tiho.. če pa se želiš spustit v kakšno resnejšo zadevo, je pa pomoje boljš da poveš, da bo ona vodila igro, saj namreč hočeš zadovoljit svojo punco? pr one night stand se gre pa itak skoraj vedno bolj za pravilo "vsak za svojo rit", tko da ni panike
ne vem no.. po eni strani bi blo dobro to povedat, da ne bo pol punca debelo gledala, ko se boš lomil in zgubil v njenem mednožju,..
če je pa res tolko punc (kot sem vidla) ki jim devičniki niso je pa dobro bit tiho.. težko kej rečt

ne vem no.. po eni strani bi blo dobro to povedat, da ne bo pol punca debelo gledala, ko se boš lomil in zgubil v njenem mednožju,..
če je pa res tolko punc (kot sem vidla) ki jim devičniki niso je pa dobro bit tiho.. težko kej rečt
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kukr jst vem ful ne. Ravno zadnjic sva z bratom debatirala na to temo, ker je on svojo zensko pa njeno prijateljico testiral. Rezultat: zenske pojma nimajo.DMN napisal/-a:aja, pa mislim da se devičnik nekako drugače obnaša al nevem kaj, ženske pa opazite take stvari pa malenkosti da kr hudo....

-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Mahagonij napisal/-a:Kukr jst vem ful ne. Ravno zadnjic sva z bratom debatirala na to temo, ker je on svojo zensko pa njeno prijateljico testiral. Rezultat: zenske pojma nimajo.DMN napisal/-a:aja, pa mislim da se devičnik nekako drugače obnaša al nevem kaj, ženske pa opazite take stvari pa malenkosti da kr hudo....Ocitno gre soet za isto zadevo kar sm zgori napisal.
kako ju je pa stestiral? če ne drugje, se najbrž zalomi v postelji?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
the big red machine napisal/-a:Aja, moj nasvet: NE povedat da še nisi imel, ker potem boš še težje katero dobil, ker čisto VSAKA vpraša: ZAKAJ? ...groza... kr poglejte prejšnje poste če ne verjamete,
sicer pa sploh ni to tvoja dolžnost da poveš punci da še nisi imel nobene....to je tvoja stvar.
uglavnem TIHO BIT!!
Edina pametna izjava!
Kaj ma koga to za brigat, sploh pa ignoriraj to kar je "normalno" in kaj ni za določena leta... Ni treba verjeti vsemu kar ženske filozofirajo o tem (sej vemo da rade to počnejo, samo ni treba tega vedno verjet al pa upoštevat)
Se strinjam. To je stvar, ki jo mirne duše lahko obdržiš zase, ker se nikogar ne tičeta tvoja ljubezenska in spolna preteklost oz. v tvojem primeru nič izkušenj. Ko se bo našla kakšna potencialna kandidatka, ki bo imela resne namene in se bosta poznala že dlje časa, se pravi te bo spoznala ne da bi vedela, da še nisi imel punce pred njo, takrat ji lahko poveš. Itak te bo spoznala kot dobrega partnerja in nič drugega ne bo pomembno. Vsaka normalna bo to sprejela kot nič posebnega, če pa ne bo, je problem v njej in ne v tebi. Meni osebno se to ne zdi nič čudnega. Enostavno nisem del večine, ki so mnenja, da je kaj takega nezaslišano oz. čudno. Tudi sama ne prehitevam s stvarmi, če čutim, da ni to to.

You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
Gossip girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:jst sm se pa prvič s fantom lupčkala pa za roke držala ko sm mela 12 let, prvi zmenek sm imela pr 14ih..
In čudn da mu je bed, ko je biu pa moje starosti je biu pa najbrž kšn übr g33k
Sorry NIA, ampak tole zadnje je pa dokaj neumestno.

You know you love me.
xoxo, GG
xoxo, GG
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
nevem za druge, rajsi sm s tipom ki se ni imel nobene, kot pa z enim ki je obdelau ze pou občine..
pač odkrivaš nove stvari z njim
it's nice i guess

pač odkrivaš nove stvari z njim

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]