Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Nov. 2007 16:36

moi T napisal/-a: Jochie nooo, ne rabi bit tak do tega tipa no, če si ti kao jebač, ne pomeni, da more to bit vsak!

nisem rekel, da sem jebač! rekel sem samo, da če je človek čisto na levi strani gaussove krivulje, je to znak, da nekaj ni v redu. ter če se je človek prijavil na forum zato, da tole zaupa svetu in prosi za nasvet, ima prav gotovo probleme s sabo kar se tega tiče! :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 08. Nov. 2007 16:51

Nisem se prijavil na forum zato, da bi dal vsemu svetu vedet, da sem junfr, ampak me zanima mnenje. Pač mi je bilo do nedavnega do deklet toliko kot za lanski sneg. Če sem pozno dozorel, je to moja stvar.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Nov. 2007 17:04

kar pogumno fantin.. nekaterim puncam je to prav sweet da si se pršparu pto :) pa nč hudga če si pozn odrastu.. js bi bla vedno otrok če bi bla lahko ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 08. Nov. 2007 18:02

Ej fantin ne se sekirat. Vedno bodo eni ki jih to ne bo motili in eni ki jih bo.

Pa saj je bilo tudi v tisti seriji Povprečni Joe en tipček, ki je bil star čez 30, pa še vedno junfer.. So what..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Nov. 2007 18:07

jst sem pa s tistimi, ki bi jih to motilo. pa ne toliko dejstvo, da še nisi seksal, ampak da, kot si sam rekel, nimaš nobenih (!) izkušenj z ženskami. pač se mi ne bi dalo ubadat s tem.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 08. Nov. 2007 18:17

Jst sam mislim da bi lahko zacele mozgane uporabljat. Namrec, zivljenja drugih ljudi so drugacna in tudi oni stvari drugace dozivljajo. Case in point: Sam zato ker se vam ponuja seks(odkrito ali po ovinkih) pretty much on daily basis, se ne pomeni, da se tudi tipom. Tko da je precej butast k govorite, da se sigurno ni nasel prave pa take. Ces da je zihr mel tono priloznosti pa jih ni izkoristu. Sej ni on isti k ti.

Model preprosto hoce izvedt kok mu bo to ovira v prihodnosti. Najboljsi nasvet je keep your mouth shut.
Uporabniški avatar
Kate Moss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kate Moss » 08. Nov. 2007 19:18

Uf privlači privlači :D
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 08. Nov. 2007 19:54

mislim haaaaaaaaaaalo!!!! pa kaj vam dela enim? tipček je vprašal za menje, pa ga boste eni tipično, kot je za ta forum, dobesedno raztrgali! pa kaj vam dela? človek pride gor, povpraša za menenje in eni bi ga kr krizizirali! pa to se ni zgodilo prvič! eni ljudej pridejo tu gor dejansko obupani in potem eni pišete take, da ti kr hudo rata! ste sarkastični, v glavnem tak nesramni, da bolj ne bi mogli bit!

pa kaj, če še ni mel punce?
jaz osebno tudi že zajle skozi celo srednjo šolo nisem mela fanta! pa kaj?! a je z mano kaj narobe? zaradi takih osebkov, ki mislijo, da če nimaš fanta/punce, da je nekaj hudo narobe s tabo, padejo/mo ljudje v depresije. pa kaj zaj? nam pač ne paše!
priznam, da je včasih sila, in ko bi pasalo, da bi bil kaki tipček, ki bi bil samo moj, kje pri meni, pa ni.

in ni nič narobe z mano, ker še nisem mela fanta(s tem bom odštela tiste oš zveze). verjamite, da sem simpatična punca, izredno komunikativna, brez kakršnih zadržkov, v glavnem, sem čisto normalna(in ne, ne hvalim se). pa pač nimam fanta. on pa nima punce, ker mu je tako ustrezalo. očitno se mu je zdelo, da ga ni nobena vredna, oz da ne bo izgubljajl časa z puncami, ki grejo ven samo zato, da se vsakič žvalijo z enim tipčkom!

ljudje, prosim, bodite malo sočutni,no!!!

lp
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Nov. 2007 19:58

nD
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 08. Nov. 2007 20:06

ma. . nisem rekla, da nima. . .sam da pa se potem nekoga totalno "raztrga" ?

nekateri ljudje včasih ne znajo uporabit pravih besed, da bi to na malo manj boleč način odgovorili. nwm, samam sem tip osebe, ko se me lahko hitro prizadane z besedami, ker si pač vsako stvar ženem k srcu. in ko vidim, kak nekateri odgovoarjajo na vprašanja drugim. . .kr hudo mi postane. ..

upam, da razumeš, kaj sem hotela povedat.

mislim, da je dovolj OT.

lp
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Nov. 2007 20:12

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 08. Nov. 2007 20:22

Jochie napisal/-a:
moi T napisal/-a: Jochie nooo, ne rabi bit tak do tega tipa no, če si ti kao jebač, ne pomeni, da more to bit vsak!

nisem rekel, da sem jebač! rekel sem samo, da če je človek čisto na levi strani gaussove krivulje, je to znak, da nekaj ni v redu. ter če se je človek prijavil na forum zato, da tole zaupa svetu in prosi za nasvet, ima prav gotovo probleme s sabo kar se tega tiče! :wink:

tu se moram strinjat z Jochiem...
Rebook#3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Rebook#3 » 08. Nov. 2007 20:30

DMN napisal/-a:Aja, moj nasvet: NE povedat da še nisi imel, ker potem boš še težje katero dobil, ker čisto VSAKA vpraša: ZAKAJ? ...groza... kr poglejte prejšnje poste če ne verjamete,
sicer pa sploh ni to tvoja dolžnost da poveš punci da še nisi imel nobene....to je tvoja stvar.

uglavnem TIHO BIT!!

Hahaha :D Tale izjava mi je tk posrečena! :P Sam je pa res! Punce smo dons kr "zatežene". Ne se dat Fantin, velik nas je še samskih poleg tebe. :wink:
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a electra87 » 08. Nov. 2007 21:25

Moj je tud tok star pa tud še ni mev nbene pred mano :) Je reku da pred mano ni še nbene poznav k bi se mu zdela tista ... vav ;) na vsaki je najdu kšn vzrok zakaj ne :)
je pa res da tud js še nisem, tko da me čist nč ne moti, da se bova skupi lotila raziskvanja tega ;) u bistvu mi je tko še bl zanimiv, k vem da zato nima tud nobenih pričakvanj od mene ... pa (ful mam nizko samozavest:(, oz vsako nezadovolstvo drugih z mano me čist potre) še sekirala se ne bom a sem dobr "opravla svojo nalogo" (lol, ker izraz;)) al ne :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Nov. 2007 21:28

Mahagonij napisal/-a:Jst sam mislim da bi lahko zacele mozgane uporabljat. Namrec, zivljenja drugih ljudi so drugacna in tudi oni stvari drugace dozivljajo. Case in point: Sam zato ker se vam ponuja seks(odkrito ali po ovinkih) pretty much on daily basis, se ne pomeni, da se tudi tipom. Tko da je precej butast k govorite, da se sigurno ni nasel prave pa take. Ces da je zihr mel tono priloznosti pa jih ni izkoristu. Sej ni on isti k ti.

Model preprosto hoce izvedt kok mu bo to ovira v prihodnosti. Najboljsi nasvet je keep your mouth shut.

Če bo bejba ful romantična, ji reci da si se šparal zanjo :D to bodo plus točke zihr..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]