Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Nov. 2007 21:43

Mislm sam eni ste pa res višek nesramnosti :roll:
In kaj če ni imel še punce?a kje piše da bi jo mogu met al kako?
In potem je nesposoben in vse.A je kdo pomisli., da pa mu mogoče ni pasalo?
Tud jst recimo sem bla kar nekej let za mojimi kolegicami, ker mene takrat ko so one že vadile na bananah kako se fafa, niti fantje niso zanimali kaj šele kakšen sex.takrat sem rajš cel dan z ostalimi ki so isto misli kot jaz, "zemljo kradla" in ristanc skakala, ter počela ostale najstniške stvari ki niso vključevale takih in drugačnih intimnosti. :) Sicer nism bla stara 22, ampak vseeno.Nikjer ne piše starostna meja in nikjer niti ne piše da morš :wink:

Zakaj nebi razlagal?Če to žensko odbije, ok prav, pa naj gre.take punce, kateri bi mogu lagat in se pretvarjat, pa po mojem mnenju res ne rabi :wink: če pa ktera na prvem zmenku presoja glede tega, potem pa sam bog ji pomagaj in spet...je ne rabi :)
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 07. Nov. 2007 22:03

tud men se ne zdi lepo, da je bil napaden sedaj zaradi resnice. to ni nic takega. ne sodi, da ti ne bo sojeno!
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a piciyu » 07. Nov. 2007 22:09

Se strinjam s purple!
...moj fant dokler mene ni spoznal, še tut ni imel punce... in nikoli ni še nobene položil... in to mi je bilo FUL LEPO, ko mi je ves sramežljiv in s povešenim pogledom priznal. In sem bila PRESREČNA, da sem mu bila lahko jaz prva (in zadnja). Saj ni bil problem, da ne bi bil lep, ampak ni naletel na pravo. Jaz imam raje simpatične, karizmatične fante, ki so devičniki, kot pa nekega mačoja, ki ne spoštuje ženske. Fant mi še dandanes govori, da je res srečen, da ni z neko nepomembno punco izgubil nedolžnost, ampak z žensko, ki jo ljubi - z mano.
Tako da Fantin, ko jo boš našel, boš RES SREČEN, da nisi naredil napake, ker so tvoji vrstniki že vsi izkušeni na področju sexa. Še boš užival, morda veliko bolj in dalje, kot 3/4 tvojih kolegov. Poleg tega informacija: večina punc ima rada takšne fante kot si ti, ki jih ne razganja in ki ne iščejo pozornost z neumnostmi in nagnusnostmi, kot so dirkanje z avtomobili, pecanje z grdimi izrazi (p***a, prasica, baba itd.). Za izgled pa le malo poskrbi, če ne skrbiš zanj (ne vem, če se). Punce imajo rade tut urejene fante. Good luck! :wink:
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Nov. 2007 22:23

ja, maste prav, še najbolj pa se strinjam s piciyu

pa saj ni važno, vsak piše svojo življenjsko zgodbo, kakršna koli pač je, glavno je da si zvest sebi pa si potem notranje res srečen, pa naj si drugi mislijo kar hočjo :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Nov. 2007 22:24

Fantin napisal/-a:Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?

preberite še enkrat post (zato sem ga citiral) ter pomislite/premislite...

vam bom pri tem pomagal...

fant najde cosmoforum, se prijavi, takoj odpre topic s postom z zgornjo vsebino.
zakaj to naredi?
po mojem, ker ima problem!!! verjetno sam s sabo ter z okolico!!! zakaj ima problem??? ker je na gaussovi krivulji na mestu, kjer je malo njih...in to na levi strani!!!

in potem vaši odgovori v stilu: super da si še nedolžen, takšni so mi všeč! in če ti to odgovori samsko dekle ter ji ti odgovoriš z: super, bi se lahko midva spoznala???
prepričan sem, da bo njen odgovor: NE!!!
zakaj??? zato, ker si pri 22-tih še nedolžen! zato, ker si s tem drugačen od drugih! zato, ker se je 99% vseh zemljanov pri teh letih že doldajčkalo! zato, ker si zaznamovan, ker ti to na čelu piše! s takimi pa ne želim imeti opravka!

zato, drage dame, ne bodite pokroviteljske s svojimi odgovori, raje imejte jajca ter mu dajte fukat iz usmiljenja, da ga boste odrešile problema. :wink:
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 07. Nov. 2007 22:37

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 07. Nov. 2007 22:42

jp, nekateri se užgejo prej, drugi pač kasnej... :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Nov. 2007 23:08

Jochie napisal/-a:
Fantin napisal/-a:Sem nov na forumu, če sem zgrešil rubriko, lahko administratorji temo prestavite.
Star sem 22 let, in še nisem imel punce. Zanima me, kaj mislite o tem. Bi imele za fanta nekoga, ki še nikoli prej ni imel punce? Vas to privlači ali odbija?

fant najde cosmoforum, se prijavi, takoj odpre topic s postom z zgornjo vsebino.
zakaj to naredi?
po mojem, ker ima problem!!! verjetno sam s sabo ter z okolico!!! zakaj ima problem??? ker je na gaussovi krivulji na mestu, kjer je malo njih...in to na levi strani!!!

in potem vaši odgovori v stilu: super da si še nedolžen, takšni so mi všeč! in če ti to odgovori samsko dekle ter ji ti odgovoriš z: super, bi se lahko midva spoznala???
zakaj??? zato, ker si pri 22-tih še nedolžen! zato, ker si s tem drugačen od drugih! zato, ker se je 99% vseh zemljanov pri teh letih že doldajčkalo! zato, ker si zaznamovan, ker ti to na čelu piše! s takimi pa ne želim imeti opravka!

zato, drage dame, ne bodite pokroviteljske s svojimi odgovori, raje imejte jajca ter mu dajte fukat iz usmiljenja, da ga boste odrešile problema. :wink:
Alo, kaj pa teb ni jasno? Ok, štekam, tole je tvoj moški pogled na stvar, ženske pa valda drugače gledamo - kot si lahko opazil po postih tuki. 100 ljudi, 100 čudi - enim pač neizkušeni res niso všeč, ene mamo pa rade take :D , ker niso preveč polni samih sebe, kot znajo bit "izkušeni frajerji". In manj izkušen tip je tud bolj pozoren, bolj se bo potrudil v odnosu s punco in vse naj naj .. pa še "oblikuješ ga po svojih željah" lahko. :D :D
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 08. Nov. 2007 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 0:01

purple_rain napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

zakaj to naredi?

Alo, kaj pa teb ni jasno? Ok, štekam, tole je tvoj moško pogled na stvar, ženske pa valda drugače gledamo - kot si lahko opazil po postih tuki. 100 ljudi, 100 čudi - enim pač neizkušeni res niso všeč, ene mamo pa rade take :D , ker niso preveč polni samih sebe, kot znajo bit "izkušeni frajerji". In manj izkušen tip je tud bolj pozoren, bolj se bo potrudil v odnosu s punco in vse naj naj .. pa še "oblikuješ ga po svojih željah" lahko. :D :D

Mislm Jochie, ti pa res vsak dan dokazuješ kok si primitiven :roll:
Verjetno je fant res pisal na forum da si najde eno za pofukat ja.sej ne vem, mogoče je, vseeno pa z njegovega posta tega niti približno ni za razbrati.Poleg tega kaj bi naredil po tvojem mnenju?Zaupal kolegu,za katerega bi to bila novica tisočletja in bi jo veselo znosil naokoli in se bi vsi iz njega norca delali in ga zajebavali, in ga vzeli na tak način, kot si ga zdaj ti. :roll: Res pravo moško reagiranje.Bravo, zdej bi ti pa res medaljo dala!
Drgač pa ja, nekatere imamo rajši take moške na katerih ni počivala slina tridestih pičk in so samo naši.Hvala lepa za tiste mačote ki se veselo porivajo naokoli z vsem kar leze in kar gre.Jst sm presrečna da sem ravno na takega naletela, kater je bil samo moj, ker očitno takih je danes zelo malo.In še hvala bogu, da ni tak primitivc!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Nov. 2007 0:04

look who's talking kar se primitivnosti tiče! :D

ej, sem prepričan, da ima 90% forumašic raje, deda, na katerem je počivala slina 30-tih pičk, kot pa deda, na katerem je počivala samo tvoja slina! :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 0:24

sej pravim..Nič drugega kot primitizem :roll:
meni je vseeno, važno da je moj :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Nov. 2007 7:45

No offence, ampak če smo že pri primitivnosti, bi ravno spodnje izrazoslovje
*purple* napisal/-a:nekatere imamo rajši take moške na katerih ni počivala slina tridestih pičk in so samo naši.Hvala lepa za tiste mačote ki se veselo porivajo naokoli z vsem kar leze in kar gre.
uvrstila vanjo.

Drugače pa ne, ne bi imela fanta, ki je pri 22 še nedolžen. Pa tudi takega ne, ki jih ima za sabo že malo morje. Raje zlato sredino. :)
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 08. Nov. 2007 9:24

Jao, Jochie, ne iščem tukaj neke punce, da bi mi dala. Samo mnenje me je zanimalo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Nov. 2007 9:27

x?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 08. Nov. 2007 9:57

metuljčica* napisal/-a:Drugače pa ne, ne bi imela fanta, ki je pri 22 še nedolžen. Pa tudi takega ne, ki jih ima za sabo že malo morje. Raje zlato sredino. :)

popolnoma se strinjam, ravnovesje pa je :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]