Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Vessy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Vessy » 13. Nov. 2007 20:43

^ po mojem se takšne izjave vzamejo preveč dobesedno. pač ima človek svoja merila. ok eni ekstremi jih majo res previsoko postavljena, samo večina pa jih le nima, ampak pač ma svojo idejo kakšnega partnerja si želi. zakaj bi blo to kaj slabega? pač nočejo vsi bit v zvezi samo zato, da so v zvezi pa da dobijo izkušnje.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 13. Nov. 2007 20:50

Pred kratkim sem srečal tapravo. :D
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 13. Nov. 2007 21:36

super! :razz:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 13. Nov. 2007 23:34

Srecat ni dovolj. More ti se kej ratat iz tega. :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Nov. 2007 23:35

Hej, začetek je pa le :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Nov. 2007 23:43

Fantin napisal/-a:Pred kratkim sem srečal tapravo. :D

:eek: :eek: :eek:

ona tudi tapravega???
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 14. Nov. 2007 7:17

Mahagonij napisal/-a:More ti se kej ratat iz tega.
Že delam na tem.
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 14. Nov. 2007 7:34

[quote="~NIA]
ni lepo povedano.. ok, če je devičnik, pa še plus do da si čist zalublena, probaš, valda daš šanso, sam če ni uredu in res nima pojma od pojma pač greš narazn predn se preveč navežeš..
enako če cela zalublena zveš da je položu pol občine.. se ne začeš spuščati v neko resno zvezo, sploh ne predn ne dobiš potrdila da nima spolno prenosljivih bolezni. In mislem da morš kljub 'vodenju srca' imet tok razuma da se ne spuščaš v neki kar veš da te lahko prizadene :?[/quote]

Boš s partnerjem skupaj nekaj let in ne boš izvedela, s kolikimi je spal, ker se pač o tem ne bosta pogovarjala, živela bosta srečno, skupaj in se imela neskončno rada... pred poroko ti bo zaupal, da je bil nekoč pravi spolni maniak in da si ga ti spremenila.. in kaj boš naredila.. pustila ga boš, aja, ker srce lahko nadzoruješ in se ne spuščaš v resno vezo, če ti tako hočeš.. men se pa bolj zdi, da ima srce glavno besedo pri vsem tem...

Fantin, tebi pa veliko sreče...

Aha, mi je jasno... ko boš prišla v moja leta boš mal drugač razmišljala.... sem prepričana....
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 04. Avg. 2009 10:48

BaBeBi napisal/-a:ej jej jej...se je treba skregat ker se en še pač ni dol dal??? jochie...mislim...res primitiven post...ni nujno da je tip nesposoben ipd. mogoče mu dejansko ni blo...je pa res da je to nenavadno...zakaj ne? mislim...nimam nič proti devičnikom (magari so 30 let stari), če majo zato nek pameten razlog...poznala sem tipa, ki je iz osebnih razlogov odklanju vse stike s puncami ...in zdej je star 21, niti bežne avanture še ni imel in vedno bolj se umika vase, čeprav pravi, da si bo že našel punco ko bo čas...mislim da ne bi želela imeti tipa, ki ima neke take komplekse, ki so ga ovirali pri tem, da si najde dekle...koliko pa ima ta tip prijateljev? nevem če je vedno resničen izgovor, da ''mu ni bilo.'' prej bi rekla, da se ni dovolj cenil, da bi h kateri pristopil...in že če samo pogledamo...navadno se gre v srednji šoli vsaj 2 do 3x mesečno ven. ( da ne govorimo o faxih...) gre večja skupina, pa si vsak slej ali prej koga najde...če seveda gre kam...nevem...meni taki ljudje (mogoče ravno zaradi znanca) delujejo takoj malo asocialni. to bi me pa, iskreno rečeno, motilo. tako da...mislim da je vzrok njegove devečnosti zelo važen......
Spoznavanje potencialnih partneric/jev preko prijateljev, prijateljic, na žurih ipd. je za en drek, govorim iz izkušenj.
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajčica* » 04. Avg. 2009 11:58

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:26, skupaj popravljeno 2 krat.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 04. Avg. 2009 17:49

zmajčica* napisal/-a:Star 22 ne 32! In to RES ni nč tazga, ko bi ve vedl kolk je takih...
Takih, ki pri 20+ še niso imeli punce, so se pa najmanj poljubljali, ali takih, ki pri 20+ niso niti prvega poljuba doživeli, ne vejo, kaj pomeni dotik ženske?
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 03. Jul. 2010 14:32

Spet obujam temo. Debatiral sem z eno kolegico in sem ji povedal, da sem se pred časom zapletel z punco, s katero je bilo vse lepo in prav, dokler me ni ona vprašala, ali sem že imel kakšno punco. Ko sem ji povedal, da še ne, je ona z mano prekinila stike. Ta kolegica mi je rekla, da je njo očitno odbilo ravno to, da še nikoli prej nisem imel punce, in da bi njo prav tako odbilo. Zanima me, zakaj je temu tako?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 03. Jul. 2010 14:36

Sm debatirala na to temo z eno kolegico in mi je rekla da njej ni fajn če bi blo za fanta prvič, zarad izkušenj. Ker kao pol nič ne ve, nima pojma po njenih besedah.
Meni osebno se pa ne zdi nič takega če je fant brez izkušenj in zato ne bi prekinila stike s potencialnim partnerjev.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Jul. 2010 14:38

te pa nisi pisal, da si srečal tapravo??
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Jul. 2010 14:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov