Še nisem imel punce

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Nov. 2007 12:02

dreamhorse napisal/-a:Punce, bolj kot berem vaše poste, bolj se čudim. Brezglavo se zaljubiš v fanta, ki ti na vseh področjih strašno godi.. je prijazen, komunikativen, skratka tip da dol padeš... in pogovor slučajno naleti na to, da je še nedolžen. in zaradi tega ga boš pustila. Ali pa obratno.. položil je pol občine... ti pa si noro zaljubljena vanj in on se je totalno zaljubil v tebe. In to s kolikimi je ali ni seksal mislim, da ne bi smelo biti merilo, biti z njim, ali ne biti z njim. Pozor, one night stand izključeni, govorim o izrecno resnih zvezah. Se mi zdi, da to ne igra neke vloge. Če je položil pol občine, krasno, ima izkušnje, če pa ne, ga bomo pa že me kaj naučile.. še bolje, skupaj raziskujemo neodkrita področja in se tako še bolj spoznavamo. In bog ne daj, da nam je nerodno.. tako ali drugače...

Lepo povedano ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 13. Nov. 2007 12:07

dreamhorse napisal/-a:Punce, bolj kot berem vaše poste, bolj se čudim. Brezglavo se zaljubiš v fanta, ki ti na vseh področjih strašno godi.. je prijazen, komunikativen, skratka tip da dol padeš... in pogovor slučajno naleti na to, da je še nedolžen. in zaradi tega ga boš pustila. Ali pa obratno.. položil je pol občine... ti pa si noro zaljubljena vanj in on se je totalno zaljubil v tebe. In to s kolikimi je ali ni seksal mislim, da ne bi smelo biti merilo, biti z njim, ali ne biti z njim. Pozor, one night stand izključeni, govorim o izrecno resnih zvezah. Se mi zdi, da to ne igra neke vloge. Če je položil pol občine, krasno, ima izkušnje, če pa ne, ga bomo pa že me kaj naučile.. še bolje, skupaj raziskujemo neodkrita področja in se tako še bolj spoznavamo. In bog ne daj, da nam je nerodno.. tako ali drugače...

Super ja,
Je pač položi pol mesta in ker sem se jaz nora zaljubila vanj bova skupaj hodila na klinični odelek soba za spolno prenosljive bolezni.
Družbo mamo vsi radi ja!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 13. Nov. 2007 12:30

*_nincy_* napisal/-a:

Super ja,
Je pač položi pol mesta in ker sem se jaz nora zaljubila vanj bova skupaj hodila na klinični odelek soba za spolno prenosljive bolezni.
Družbo mamo vsi radi ja!

Pol občine je bolj prispodoba, gre za bistvo, ki sem ga hotela izpostaviti, da pri ljubezni ne moreš bit osredotočen na tako "nepomembne" zadeve, v narekovajih zato, ker so na svetu druge reči, ki so bolj pomembne, kot pa to, s kolikimi je seksal tvoj partner... (in koliko je za koga dosti spolnih partnerjev.. 5, 10, 100...). In pri pravi ljubezni take malenkosti ne smejo in niso ovira...potem bi velika večina moških in žensk ostala kr sama,... kaj se pa spolno nalezlivih bolezni tiče, pa nismo Amerika... to ni vsakodnevna stvar, in če se že gremo detajle, tudi fantje, ki so dobesedno položili ne pol, pač pa celo občino, ne morejo iz svoje kože.. dvomim, da se bo srečno zaljubil... Upam, da si razumela point zgodbe...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Nov. 2007 15:28

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala_181 » 13. Nov. 2007 17:23

haha..sj ne morš verjet kako razmišlate..po tem kokr pravte raj vidte da je meu vaš tip 50 beyb pred vami kokr nobene?? :eek: ne razumem tega ane...jez bi bla raj z enmu k ni me še nobene...usaj veš, da nima nobene bolezni, da mu ti res neki pomenš (pač..če si že njegova prva..) ..al pa da sm z enmu tipom k bi me meu res sam za to da me po****...ne vem..to ej moje mnenje..po moje nebi smel bit nobenmu bad., če se pr 20ih še ni dol da ane.. ne razumem folka k je vs iz sebe že k še ni meu punce pa ne vem kaj še use..use bo...počas..eni so hitrejši, drugi počasnejši..kaj bi blo če bi bli usi isti?

sploh pa..zadne cajte usi ma pretiravajo..poslušaš kkšne 14 let stare punce k se menjo s kokimi so se že dol dale..mi pr 14ih komi da smo vedl za kaj se gre :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Nov. 2007 19:49

~NIA~ napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:

Lepo povedano ;)

ni lepo povedano.. ok, če je devičnik, pa še plus do da si čist zalublena, probaš, valda daš šanso, sam če ni uredu in res nima pojma od pojma pač greš narazn predn se preveč navežeš..
enako če cela zalublena zveš da je položu pol občine.. se ne začeš spuščati v neko resno zvezo, sploh ne predn ne dobiš potrdila da nima spolno prenosljivih bolezni. In mislem da morš kljub 'vodenju srca' imet tok razuma da se ne spuščaš v neki kar veš da te lahko prizadene :?

ja joj use se da naučit ane.. skoraj noben fant, ne glede na to kok je izkušen, ne bo takoj vedel kako tebi paše..
drugač pa vsak po svoje kokr mu paše.. za ene devičniki niso, za druge so.. js mislim tako, ti drugače.. a je to narobe?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 19:52

Mene osebno ne bi motilo, če bi spoznala takega fanta. Enega celo poznam, ki še pri 20ih ni imel dekleta, ampak je čisto fajn tip. Veliko mu pomeni študij - kapo dol, kar pa ne pomeni, da je vase zaprt ali kaj podobnega. Še pač ni našel sebi primerne, pa kaj? :wink:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 13. Nov. 2007 19:52

bolj ko berem vaše poste, bolj se držim za glavo. .. mislim, da bi se mogla debata med vami zaključit in da bi moral še oni fant, ko je to vprašal kaj povedat. . .

moremo sprejet dejstvo, da eni smo takega menjna, drugi pa drugačnega. ..

osebno se strinajam z dreamhorse, ampak žal je nekaterim veliko bolj pomemben dober sex kot pa dejstvo, da so našle čudovito osebo. .. .

ljudje smo pač različni. .
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 19:56

bambina x napisal/-a:bolj ko berem vaše poste, bolj se držim za glavo. .. mislim, da bi se mogla debata med vami zaključit in da bi moral še oni fant, ko je to vprašal kaj povedat. . .

moremo sprejet dejstvo, da eni smo takega menjna, drugi pa drugačnega. ..

osebno se strinajam z dreamhorse, ampak žal je nekaterim veliko bolj pomemben dober sex kot pa dejstvo, da so našle čudovito osebo. .. .

ljudje smo pač različni. .

Saj ni kaj za povedati z njegove strani... No, če ima fant še kaj za povedati ali vprašati, potem kar. Ampak kar se teme tiče - kolikor tukaj vidim (in med puncami vsak dan), je več kot očitno kako je večini zakoreninjeno v zavesti, da je samoumevno, da ima fant pri 21ih že za sabo resne (ali neresne) zveze, ampak mislim, da to sploh ni pomembno. Saj pri 21ih šele praktično začneš živeti mladost in imaš še veliko vsega pred seboj. Kar je pa preteklost, pa je pač bilo - četudi še ni bil z nobeno.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kiana » 13. Nov. 2007 20:13

podobno razmišlam kot bambina x in tamala_mrha... vedno bolj je za nekatere pomembno, da si imel punco/fanta že pred 20 letom in da si izkušen v postelji... :(
sama sicer ne spadam med take in me ne bi motlo, če tip ne bi bil z nobeno - tudi čudno mi ne bi blo, če bi spoznala takega... (že poznam neki takih, ki so še po 20em nedolžni)...
have I told you how good it feels to be me...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 13. Nov. 2007 20:15

jaz sem za današnje čase zelo pozno izgubila nedolžnost-pri 22ih sem kljub temu čisto normalna punca.
celotno srednjo šolo sem bila precej nesamozavestna in sem vedno imela občutek manjvrednosti,zato sem se pač izogibala fantov.tudi,če mi je kak fant (ki jih v bistvu ni bilo malo) odkrito povedal,da sem mu všeč se mi je to zdelo popolnoma nemogoče,saj sem se vedno imela za grdo in iz tega ni bilo nič.potem pa je sčasoma prišel drug problem-bila sem stara "že" 20 let in še vedno nedolžna.takrat se mi je zdelo da sem že pripravljena na seks,ampak me je bilo nedolžnosti tako sram,da sem se zaradi tega izogibala tesnejših stikov s fanti.no ko je prišel pravi,pa ni bilo problemov.je pa res,da še danes zelo malo mojih prijateljev ve,da sem tako pozno izgubila nedolžnost in mi je o tem zelo nerodno govoriti zato se te teme preprosto izogibam. tudi moji prijateljici,ki je stara 22 in tudi še devica,tega nisem povedala. današnja družba mi je pač vcepila v glavo,da to ni normalno kaj šele kul, in ne glede na to da se sama sebi zdim neumna da tako razmišljam, tega enostavno ne morem racionalizirati do te mere,da bi lahko brez sramu priznala recimo kakšni svoji kolegici da sem tako pozno izgubila nedožnost.
tako da temu fantu lahko samo rečem veliko sreče in upam da o tem ne razmišljaš tako kot jaz.pomoje pa bo tvoja punca še vesela da je tvoja prva.sedaj itak ne moreš ničesar več spremeniti zato kar pogumno,sicer pa je za zvezo veliko drugih stvari bolj pomembnih kot je ta tvoj problem
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 13. Nov. 2007 20:17

bambina x napisal/-a:bi moral še oni fant, ko je to vprašal kaj povedat.
Evo me. Sem zelo čustven. Razmislite, kaj naj bi to pomenilo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 13. Nov. 2007 20:20

bambina x napisal/-a:bi moral še oni fant, ko je to vprašal kaj povedat.
Evo me. Sem zelo čustven. Razmislite, kaj naj bi to pomenilo.
softTouch napisal/-a:jaz sem za današnje čase zelo pozno izgubila nedolžnost-pri 22ih sem kljub temu čisto normalna punca.
celotno srednjo šolo sem bila precej nesamozavestna in sem vedno imela občutek manjvrednosti,zato sem se pač izogibala fantov.tudi,če mi je kak fant (ki jih v bistvu ni bilo malo) odkrito povedal,da sem mu všeč se mi je to zdelo popolnoma nemogoče,saj sem se vedno imela za grdo in iz tega ni bilo nič.potem pa je sčasoma prišel drug problem-bila sem stara "že" 20 let in še vedno nedolžna.takrat se mi je zdelo da sem že pripravljena na seks,ampak me je bilo nedolžnosti tako sram,da sem se zaradi tega izogibala tesnejših stikov s fanti.no ko je prišel pravi,pa ni bilo problemov.je pa res,da še danes zelo malo mojih prijateljev ve,da sem tako pozno izgubila nedolžnost in mi je o tem zelo nerodno govoriti zato se te teme preprosto izogibam. tudi moji prijateljici,ki je stara 22 in tudi še devica,tega nisem povedala. današnja družba mi je pač vcepila v glavo,da to ni normalno kaj šele kul, in ne glede na to da se sama sebi zdim neumna da tako razmišljam, tega enostavno ne morem racionalizirati do te mere,da bi lahko brez sramu priznala recimo kakšni svoji kolegici da sem tako pozno izgubila nedožnost.
Nekaj takega je bilo tudi pri meni.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 13. Nov. 2007 20:26

Fantin napisal/-a: Sem zelo čustven. Razmislite, kaj naj bi to pomenilo.

hm...a mogoče iščeš eno tako deklico, ki bi ji lahko poklonil vse, sebe, svoj čas, svoje srce, svojo pozornost, se pravi sebe celotno komplet pa si želiš da bi bla samo tvoja, brez da bi se bal da ti bo kdaj ušla...? to mi je nedolgo nazaj razlagal kolega, ki je tudi še samski pri 22ih in ni imel še punce in je rekel da čaka na tako, ki bi bila še iskrena, odprta, pridna, pa vseeno dobro zgledala, da bi bla prov huda...

ko sm ga poslušala mi ni bilo nič jasno... tipo še ni imel punce pa že postavlja meje in jo izklesuje kakšna mora bit, in kadarkoli se mu kakšna približa, začne ocenjevat.-.....
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 13. Nov. 2007 20:28

azuc@r napisal/-a:hm...a mogoče iščeš eno tako deklico, ki bi ji lahko poklonil vse, sebe, svoj čas, svoje srce, svojo pozornost, se pravi sebe celotno komplet pa si želiš da bi bla samo tvoja, brez da bi se bal da ti bo kdaj ušla...? to mi je nedolgo nazaj razlagal kolega, ki je tudi še samski pri 22ih in ni imel še punce in je rekel da čaka na tako, ki bi bila še iskrena, odprta, pridna, pa vseeno dobro zgledala, da bi bla prov huda...

ko sm ga poslušala mi ni bilo nič jasno... tipo še ni imel punce pa že postavlja meje in jo izklesuje kakšna mora bit, in kadarkoli se mu kakšna približa, začne ocenjevat.-.....

hja, to je pa sanjanje o sanjski ženski, ki pa žal oz. na srečo NE obstaja. enako kot velja za sanjskega moškega. . .

;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov