Še nikoli res zaljubljena ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
sm mela včasih isti problem da se enostavno nisem mogla navezat in zaljubit sem pa vedno imela v glavi podobo češ da bo moj fant lep simpatičen, da bo vsem kolegicam lep in se bom lahko pohvalila kdaj z njim vse dokler me ni doletela izkušnja da sem se v takega dejansko zaljubila pa sem se močno opekla saj taki znajo biti kreteni.pa ne pravim da so vsi fantje ki so morda med lepšimi enaki vendar mogoče znajo to gdaj še kako dobro izkoristiti.
Zdaj sem v razmerju s fantom ki ga imam neprecenljivo rada je pa vsem kolegicam skorajda GRD vendar se ne oziram na to saj je konec koncev karakter tisti, ki je glavni.
važno pa je da si ti srečna
Zdaj sem v razmerju s fantom ki ga imam neprecenljivo rada je pa vsem kolegicam skorajda GRD vendar se ne oziram na to saj je konec koncev karakter tisti, ki je glavni.
važno pa je da si ti srečna
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
ne želi si maš premalo problemov? zaljubi se
ne se sekirat, bo že prišo čas za to. ljubezni ne moremo načrtovat, ker pač zgodi ko se
ne se sekirat, bo že prišo čas za to. ljubezni ne moremo načrtovat, ker pač zgodi ko se
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]