Še nikoli res zaljubljena ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Nesanica napisal/-a:Bodi srečna... ko te bo zadelo te slej ko prej čaka tema 'Kako ga preboleti...'
Zakaj pa bodi srečna.. raje sem en čas zaljubljena in ljubljena, pa tudi če me nekoč prizadene in ga prebolevam. Tisti božanski občutek ljubezni je še vedno najlepši.
Sicer pa prisilit da se zaljubiš se nemoreš, malo več lahko edino ven hodiš, spoznavaš nove ljudi in slej kot prej boš spoznala nekoga, ki bo povzročil tiste metuljčke v trebuhu tudi pri tebi
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
v življenju se vse zgodi z razlogom in vse pride spontano tko da počakaj tut tvoj čas bo prišel.men se je tut zaljubljenost zgodila kot strela iz jasnega in takrat ko sm to najmanj pričakovala tko da vredno je počakat.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
drugače pa nisi edina
Tudi sama sem stara dobrih 18 let in še nikdar nisem imela fanta. Niti nisem bila zares zaljubljena. Pa sem zelo komunikativna in baje ful simpatična in lušna.
Ampak je tudi meni zelo pomembna zunanjost in seveda tudi notranjost. In nisem taka, da bi mi nekdo rekel da se mu zdim lušna in bi z njim zginla za prvi vogal.
Tako da me prijatelji večkrat vprašajo kako to, da sem vedno samska čeprav imam toliko "snubcev".
ampak jaz mislim, da ko bom nekomu zares všeč se bo potrudu zame. Do takrat pa raje čakam, kot da sem z nekom, ki me ne bo zares cenil
Tako, da se sploh ne sekiraj, saj nisi edina
Tudi sama sem stara dobrih 18 let in še nikdar nisem imela fanta. Niti nisem bila zares zaljubljena. Pa sem zelo komunikativna in baje ful simpatična in lušna.
Ampak je tudi meni zelo pomembna zunanjost in seveda tudi notranjost. In nisem taka, da bi mi nekdo rekel da se mu zdim lušna in bi z njim zginla za prvi vogal.
Tako da me prijatelji večkrat vprašajo kako to, da sem vedno samska čeprav imam toliko "snubcev".
ampak jaz mislim, da ko bom nekomu zares všeč se bo potrudu zame. Do takrat pa raje čakam, kot da sem z nekom, ki me ne bo zares cenil
Don't worry, be happy!!
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Summer055 napisal/-a:drugače pa nisi edina
zdej me kr doug časa ni blo na forumu,..se nism mogla prjavt , ve kdo zakaj ? ? -.-
drugače pa summer055 , to si povedala kokr d bi js govorila čis tko,..men tut praujo d sm lušna, simpatična ..ampk js sm zgleda tok zbirčna..heh in me res veseli da nism edina *
iz kje pa si drugač ti ?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Punca vse je vredu s tabo. To je stvar, ki jo ne moreš načrtovati, ampak se zgodi, ko je čas za to. Vse ob pravem času na pravem kraju. Sem bila jaz na istem. Sem imela obdobje, ko sploh nisem hotela imet fanta pa če mi je bil še bolj všeč. Enostavno sem si zamislila, da bom še nekaj časa samska. Potem sem imela obdobje, ko mi sploh nihče ni bil všeč, torej sem tudi zbirčna. Ampak danes si mislim, da je vse to prav, da je bilo tako, ker le na ta način sem srečala človeka, ki mi je res všeč po videzu, karakterju, je prijazen, dober, simpatičen, torej res naj, naj. Za nazaj pa se smejim kako neumna bi bila, če bi ostala s katerim od bivših pa čeprav sem takrat mislila, da so najboljši, a kasneje sem pri vsakem ugotovila, da se sigurno, da dobit boljšega, oziroma so me začele določene stvari, ki jih na začetku ne vidiš motit.
- čarodejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
Vsi tisti, ki ji govorite da naj začne ven hodit in spoznavat tipe,.. - kaj pa če bo hodila ven in žurala, potem bo pa enega srečala ko bo letela v knjižnico po eno knjigo ki jo bo nujno rabila? Ne vem no, meni se zdi da bolj ko človek "išče", manj najde. Js sem se vedno prepustila, nisem iskala in tudi nisem kej preveč ven hodila, pa sem bila ravno tko že parkrat zelo zaljubljena (svet obrnjen na glavo, točno tko ).
Pusti da se ti ljubezen sama zgodi, predvsem pa uživaj v samskem življenju, ne obremenjuj se z ničimer, lepo pridna bod v šoli, ostalo bo pa vse prišlo s časom, believe me
Pusti da se ti ljubezen sama zgodi, predvsem pa uživaj v samskem življenju, ne obremenjuj se z ničimer, lepo pridna bod v šoli, ostalo bo pa vse prišlo s časom, believe me
-
Cordy - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2011
- Kraj: Ljubljana
Čarodejka, ti dam čisto prav. Meni so tudi vsi govorili, da naj grem v družbo, na žure in iščem ko lisica kuro, potem pa sem ga spoznala na nekem malem domačem žuru pri bivši sošolki. Sploh nisem bila pripravljena, samo zgodilo se je. Čeprav s tem tipom več nisva skupaj, ne iščem več, ampak se pustim presenetit. Mogoče bom pravega srečala v knjižnici, v čakalnici pri zdravniku ali pa bo to neznanec, ki mi bo pomagal pri čem.
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
Jaz se pa ne strinjam s to " bolje je ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti" filozofijo, ker se mi zdi, da vsakič ko furaš neko zvezo, kjer si zares zaljubljen in potem to končaš, te to "malo" uniči. Z vsako zvezo/zaljubljenostjo, ki je bila neuspešna pridobiš negativne izkušnje. Na podlagi tega se potem človek pri naslednji zvezi bolj "špara" (nekateri težko zaupajo, nekateri se bojijo zaljubit, spet drugi se bojijo da bodo spet prizadeti,...itd.). Se pravi na dolgi rok ni v tem nič pozitivnega. Naberamo si vedno več negativnih izkušenj in vzorcev, ki jih potem s sabo vlečemo v naslednjo zvezo. Se pravi več resnih zvez ko smo imeli, slabše je.
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ni cisto fluskula, ker za zenske taka varianta cisto deluje, ker imajo moznost, da so povsem pasivne.McLarnovc napisal/-a:teddy_ursa napisal/-a:ga boš že srečala ko ga boš.
Tole je ena večjih floskul, ki se vedno pojavlja v takih temah. Če ne bo sama nič naredila za to, da bi ga srečala, ga tudi ne bo. Princi na belih konjih, ki bi prišli na vrata, ne obstajajo.
Case in point:
purple_rain napisal/-a:Hm. Ampak veš, deluje tole, da "se pač zgodi". Res je mogoče, da če se "aktivno" ne išče, je pač mal dlje suša , ampak men se je do zdej vedno tko zgodil, da se je slučajno najdu (trenutno) primeren kandidat.
Taka je izkusnja vecine zensk.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov