Še nedolžna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
98% .
To je tista fora, ko zraven totalne neumnosti dodaš "raziskave so pokazale" ali "x% ljudi" in vse skupaj izpade kot kredibilen podatek
To je tista fora, ko zraven totalne neumnosti dodaš "raziskave so pokazale" ali "x% ljudi" in vse skupaj izpade kot kredibilen podatek
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Tulip
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
TLDR napisal/-a:OP, shujšaj pod nujno.
Shujšala bo zase (če bo hotela), da bo ona bolj samozavestna in se počutila privlačnejšo.. bila na splošno bolj zdrava v svojem telesu.
Drugače pa mislim, da ni nič narobe z nedolžnostjo in se mi zdi lepo, da nekdo počaka na posebno osebo, jaz nikoli nisem gledala zviška na tiste, ki so ostali dlje nedolžni... in tudi, če oseba čaka tako dolgo mislim, da tudi dozori in ve s kakšno osebo želi izvesti ta korak. Na tej točki se mi zdi bolje počakati na tisto res pravo željo in ne samo zato it kar z nekom, da boš lahko rekla, da si izgubila nedolžnost. Dosti je važen motiv te želje...to ga pa vsak sam pri sebi ve.
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- terezijO
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2014
s tem se pa res ne rabiš obremenjevat. najprej se poglej v ogledalo in tisto, kar te moti, naredi in izboljšaj na sebi. potem boš imela samozavest. Če ne ge drugače, zakaj pa na spletu ne najdeš koga in se dogovorita za pijačo? Jas osebno res ne vem, zakaj morajo biti moški tisti prvi, ki morajo narest korak naprej. Tudi na spletu najdeš osamljene duše. Pa ne pričakuj, da bo na prvi pijači preskočilo! Če se imata veliko za pogovorit, raje kaj za naslednjič obdržita, pa imata izgovor za novo pijačo
Poskusi
Poskusi
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
nekaterih od nas ne moti sama debelost več kot to, kaj je vzrok za debelost.
jaz mislim da kdor je debel, naj najprej uredi in organizira sebe, potem išče partnerja. v zvezi ne bo prostora še za te težave (ker skrbet za zdravje je pač treba, ves čas po malo, al pa ko se nabere in se ti vse uniči)
glede interneta pa ni dobro kar naenkrat na pijačo skočit. marsikatera hiti, spozna bedaka in obupa pri vsem skupaj. slika po nekaj časa in picture search pod nujno
jaz mislim da kdor je debel, naj najprej uredi in organizira sebe, potem išče partnerja. v zvezi ne bo prostora še za te težave (ker skrbet za zdravje je pač treba, ves čas po malo, al pa ko se nabere in se ti vse uniči)
glede interneta pa ni dobro kar naenkrat na pijačo skočit. marsikatera hiti, spozna bedaka in obupa pri vsem skupaj. slika po nekaj časa in picture search pod nujno
hej norci
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Tulip napisal/-a:Drugače pa mislim, da ni nič narobe z nedolžnostjo in se mi zdi lepo, da nekdo počaka na posebno osebo, jaz nikoli nisem gledala zviška na tiste, ki so ostali dlje nedolžni... in tudi, če oseba čaka tako dolgo mislim, da tudi dozori in ve s kakšno osebo želi izvesti ta korak. Na tej točki se mi zdi bolje počakati na tisto res pravo željo in ne samo zato it kar z nekom, da boš lahko rekla, da si izgubila nedolžnost. Dosti je važen motiv te želje...to ga pa vsak sam pri sebi ve.
Kaj pa če tukaj ne gre za to, da bi se ta oseba šparala, temveč je nedolžnost posledica nečesa? Npr. asocialnosti, nezmožnosti navezovanja intimnejših stikov ipd? Torej da ima oseba že dalj časa željo, toda ji do tega ne uspe priti? V tem primeru so take besede čisti strel mimo.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
šparanje ženske do 27 leta je en BS. Zadnjo, ki sem jo srečal, da se je šparala, je bila neka 19 letnica pa še ona se je nek kratek čas za tem poštemala. Je punca povprečnega izgleda in sem kar presenečen, da ji je uspelo tolk časa kenslat vagone tičov, sploh pa sedaj, ko je izguba nedolžnosti pri 14 letih nekaj skoraj običajnega.
Če se ženska do 27. leta ni dala dol, je ali nuna, ali pa nima vizuale, v to sem 99% prepričan. Še enkrat, OP, shujšaj.
Če se ženska do 27. leta ni dala dol, je ali nuna, ali pa nima vizuale, v to sem 99% prepričan. Še enkrat, OP, shujšaj.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- kataya
- Sramežljivka
Tulip napisal/-a:Kataya, glede na to, da vidim, da tema ni več aktivna, ravno tako tudi uporabnice ni na vidiku, sem pisala ta drugi del bolj na splošno...
Seveda je razlika med tem, ko nekdo želi izgubit nedolžnost a jo ne more, ker za tem tičijo določene težave in med tem, da nekdo zavestno čaka s seksom, ker se mu/ji ne mudi, samo zato, da bo lahko rekel/a, da ni več nedolžen/a.
Vse prevečkrat ljudje mislijo, da so nedolžneži apriori neprivlačni, asocialni ljudje itd., torej, da je v njih razlog, "da jih nihče noče"... pa to ni vedno res, ne more se tako posploševati... Vem, ker sem ena od takih (stara med 20 in 25, ne povem točno ), mi pa nihče ne bi pripisal nedolžnosti.
Avtorico teme osebno poznam in ta oseba je nedolžna zato, ker za tem tičijo določene težave in ne zato, ker bi zavestno čakala. In to je lahko resen problem. No, saj ponavadi je resen problem. Pred cca. 2 tednoma me je kontaktiral nekdo, ki je pri svojih skoraj 28. čisto na nuli in pravi, da ga to močno frustrira in ovira pri vsakdanjem funkcioniranju (in ne, ni na nuli zato, ker bi zavestno čakal). Kar je TLDR napisal, je na žalost takih ljudi čista resnica.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
TLDR napisal/-a:Če se ženska do 27. leta ni dala dol, je ali nuna, ali pa nima vizuale, v to sem 99% prepričan. .
se tako zelo ne strinjam da se bol nebi mogla (OT tudi marsikatera nuna ni evice več ko vstopi v samostan...ajoj kakšni predsodki). Imam prijateljice, ki so čakale pa tudi skoraj do 27ga leta in niso grde ali nune, pač 100 ljudi 100 razlogov in odločitev...
- kataya
- Sramežljivka
Je bistvena razlika, če neka ženska čaka na tistega pravega (pa ji obenem ne manjka ponudb in se ji zato ni treba sekirat, da bi neprostovoljno ostala devica), ali pa če je ženska devica zaradi težav na tem področju (socialna anksioznost, težave pri navezovanju stikov itd.) Pri vidri gre za slednje. Roko na srce, tudi vizualno ni neka tombola. S tem ko ji pišete naj se ne sekira, ker bo že prišel njen čas, ji prav nič ne pomagate.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kataja, vidra je lahko srečna da ma tebe za prijateljco
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]