Še nedolžna
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
Eh grem stavit, da si ga je kdaj ker vrgel nate pa ti sploh ne veš.. Poznam jih dosti, ki imajo več kot zgolj "malo kg preveč" pa se žgejo na polno.. Prvo si je treba izbit iz glave princa na belem konju in prenehat fantazirat, kot drugo mal samozavesti pa bo šlo.. Če te pa postava tako moti pa delaj na tem, da jo "polepšaš".. Ampak lej, če ti v glavi štima potem postava ni problem, lahko imaš za dol past postavo pa ti ne bo pomagalo, če nimaš v glavi poštiman..
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
vidra72, **Abby**, trust, Picatinny, Nucky in Don Carleone!
Tole temo bi radi objavili v decembrski številki revije v rubriki C-m@ail, imamo vaše dovoljenje za objavo?
Lep cosmo pozdrav!
Tole temo bi radi objavili v decembrski številki revije v rubriki C-m@ail, imamo vaše dovoljenje za objavo?
Lep cosmo pozdrav!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
A ne bi bilo lepo (utopično razmišljanje sicer) če bi se mogoče kdaj upičili v kakšno bolj zanimivo temo o odnosih, ki vidi dlje od večkrat prebranih temah o nedolžnosti, seksu in nizki samozavesti? (vse v kompletu sicer).
The world is as you are.
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
emanuela, če imaš kakšen določen predlog za naslednji mesec, bi bili veseli tvojega predloga
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
men se pa zdi da je avtorica mogla že kr dost poguma zbrat, da je šla odpret to temo, in pomoje res ne bi blo kul od vas, da to zdej objavte še v reviji. ne vem no, bo sama povedala, samo moje mnenje
You make me smile, please stay for a while
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Pa sej nima nicka "Mojca Novak", kdo jo bo pa prepoznal iz tega..ah, še takrt ko pridejo vprašat, če lahko objavijo, nekaj ni prav..
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sej tud jz samo povem svoje mnenje.
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^resno? Ne dela mi sarkazem alarm, tako da vprašam za vsak slučaj
Sama mogoče preveč optimistično pričakujem, da se bo v reviji znašel kak članek, ki bo dejansko v pomoč mladim ženskam (torej nasveti, ki niso napisani toliko, da so tam, oblačila, ki si jih lahko privošči tudi srednji in nižji sloj prebivalstva itd)...pač, večni optimist
Sama mogoče preveč optimistično pričakujem, da se bo v reviji znašel kak članek, ki bo dejansko v pomoč mladim ženskam (torej nasveti, ki niso napisani toliko, da so tam, oblačila, ki si jih lahko privošči tudi srednji in nižji sloj prebivalstva itd)...pač, večni optimist
The world is as you are.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Şem večni optimist sarkazma da to ni bilo resno mišljeno, kot je rekla emanuela, kaj nič bol pametnega vam ne pade na pamet?
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
in če gremo sedaj nazaj na temo, prosim...
vidr'ca, za kile se ne rabiš sekirat, itak je danes 98% žensk ki imajo preveč kil. Ene malo preveč, druge veliko - s tem ne mislim žalit ženske, ampak je po statistiki pač tako
Sicer pa... ne morejo bit kile "izgovor" oziroma bolje rečeno razlog zakaj si še nedolžna. Sem prepričan da je še kaj na tem. Okoje, osebnost, družina/družba,...
vidr'ca, za kile se ne rabiš sekirat, itak je danes 98% žensk ki imajo preveč kil. Ene malo preveč, druge veliko - s tem ne mislim žalit ženske, ampak je po statistiki pač tako
Sicer pa... ne morejo bit kile "izgovor" oziroma bolje rečeno razlog zakaj si še nedolžna. Sem prepričan da je še kaj na tem. Okoje, osebnost, družina/družba,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov