Še nedolžna

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 12. Jan. 2014 18:50

Tulip, te čist razumem in čist spoštujem tvojo odločitev, imam tut sama kolegice ki mislijo isto in niso socialno zatrte ampak super punce :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Jan. 2014 18:54

hm, Tulip, koliko si ti stara? :)
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 12. Jan. 2014 18:55

Zadost.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 12. Jan. 2014 18:57

Pa daaaaj slovenc no. ZS, prosim te. Si samo delaš blamažo.
Js mam tudi 3 kolegice, nedolžne ko pomladno jutro. Ena je meni osebno tako huda, da bi jo še js povaljala če bi igrala za drugo ekipo. A bi rad tudi njihove št?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 12. Jan. 2014 18:59

Sarissima napisal/-a:Pa daaaaj slovenc no. ZS, prosim te. Si samo delaš blamažo.

? :rolleyes:

Sarissima napisal/-a:Js mam tudi 3 kolegice, nedolžne ko pomladno jutro. Ena je meni osebno tako huda, da bi jo še js povaljala če bi igrala za drugo ekipo. A bi rad tudi njihove št?

Zgolj informativno, kolk so stare te punce?
Zadnjič spremenil TLDR, dne 13. Jan. 2014 15:19, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 12. Jan. 2014 19:12

No, jaz sem 24.
Pač rabim malo bolj nekoga spoznat, se zbližat in kaj čutit. Pa, vem, da bi bila lahko sedaj že v resnejši zvezi ampak so bile zadnja leta v mojem življenju take okoliščine, ki so mi to preprečile oz. obrnile stvari na glavo. Kakšne so te okoliščine pa res ne bi javno pisala. :|
Zadnjič spremenil Tulip, dne 29. Apr. 2014 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Jan. 2014 19:13

kaj pa težite :P sam vprašal sem kok je stara, ne pa če bi se poročila z mano, fak no..

in ja, zdi se mi v redu punca. mi je všeč da je nedolžna in podobno kot jaz razmišlja, vsaj občutek mam tak.

sarissima, vsak mi lahko mail pošlje :) kar povej jim ga, na mojem profilu je :) sam mi je pa mal sumljivo zakaj to poveš po žnj letih? :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 12. Jan. 2014 20:05

Zanimivo, da se še najdejo punce pri takih letih, ki so nedolžne in niso debele/grde. Kapo dol. Sicer pa naredite si uslugo in ne ponucat svoje V-kartice z lokalnim playerjem ( custva/v-kom-je-problem-jaz-ali-on-t27353.html )
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 12. Jan. 2014 20:33

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
terezijO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a terezijO » 13. Jan. 2014 13:34

ko bi na tem forumu mal bolj bral, kar je napisano in manj iskal vzroke za špeter, bi blo veliko ljudem bistveno lažje. Punca pač nima problema, pa četudi iz tega delate problem. Verjamem, da pri starosti 27 let ne gre za šparanje, ampak zato, da še ni našla tistega pravega. Vejremite, sicer mora biti človek sam s sabo zadovoljen, če ni, naj najrepj naredi nekaj na temu. Tudi to se da, pa čeprav vsi pravite, da je težko. Enostavno, pogledaš se in tisto, kar te moti urediš. Ko urediš to in če vse skos vrtiš v družbi, kjer ni primernega človeka, s katerim bi se lahko zaštekal, potem je internet kar pravo mesto. Jasno, ko sebe spraviš v red, prej je brez veze, ker drugač v vezi samo negoduješ. Pa internet niti ne pomeni, da iščeš nekoga za sex, saj imate zaboga no tudi rubriko, da iščeš za redno vezo ne avanturo.
Malo se podučite, pa bo tudi punci na koncu veliko lažje.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Jan. 2014 13:48

tudi jaz poznam punce, ki so še nedolžne (ok, sicer so 21/22, ampak glede na to da če hočeš bit 'kul', se morš dat dol pri 14tih) pa so lušne dekline, športnice, pridne v šoli, družabne. ampak se pač zgodi, da se nesrečno zaljubiš ali pa preprosto ni primernih fantov, mogoče tud prestrogi starši..
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 13. Jan. 2014 16:07

terezijO napisal/-a:Punca pač nima problema, pa četudi iz tega delate problem.

Če je temu tako, zakaj pa je potem na že kar nekaj forumih odprla enako temo?

terezijO napisal/-a:Verjamem, da pri starosti 27 let ne gre za šparanje, ampak zato, da še ni našla tistega pravega. Vejremite, sicer mora biti človek sam s sabo zadovoljen, če ni, naj najrepj naredi nekaj na temu. Tudi to se da, pa čeprav vsi pravite, da je težko. Enostavno, pogledaš se in tisto, kar te moti urediš. Ko urediš to in če vse skos vrtiš v družbi, kjer ni primernega človeka, s katerim bi se lahko zaštekal, potem je internet kar pravo mesto.

Spet vprašanje če pravega še ni našla, ker ji iz množice kandidatov še ob nobenem ni srček zaigral, ali zato ker iz raznih razlogov nima možnosti spoznavati tipe.
terezijO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a terezijO » 13. Jan. 2014 16:38

če jo zelo dobro poznaš, potem jo vzpodbudi. Vsak človek je drugačen in pri vsakem je nekaj takega, na kar migne. Verjemite, ogromno je punc, starih 25-26 in še več let, ki so nedolžne zaradi tega ali onega.
škoda pa, ker se punca sploh ne vključi aktivno v debato, je potem vse skupaj veliko lažje. Morda je celo to tisti ključen problem, da vse skupaj samo pasivno spremlja.
Zakaj nekdo nima možnosti spoznavati ljudi? ne vem, mogoče vidim zelo omejeno, ampak je razlog po mojem samo v tem, da ta oseba čepi ves dan doma. Kdaj je treba tudi komu zatežit in priznat, da bi šel rad na pijačo in prijatelji njenih let bodo zagotovo razumeli njeno stisko in prošnjo. Pa to ne pomeni, da bodo šli iz usmiljenja ven. Več ko bo zunaj, več bo samozavesti. Če je zunanjih problemov toliko, naj se motivira in jih reši. Morda pa ji celo na direkt povej, kaj naj spremeni, če seveda sploh kaj.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 13. Jan. 2014 17:53

A ni brezvezno, da tukaj nekaj nabijate v tri krasne, ker itk ni uporabnice več na forumu in se je verjetno že dala dol :rolleyes:
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 13. Jan. 2014 19:54

^saj to. med tem ko je OP po vsej verjetnosti istočasno na vseh štirih in uživa v svojih trenutkih, folk tle piše neke politično korektne poglede na spolnost.

dosti o nedolžnosti 27letnic...

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov