Še ena tema o ljubosumju..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ljubosumcek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ljubosumcek » 21. Jul. 2010 19:25

MarceLiica napisal/-a: ... Če on njo ljubi al kak je rekel, in ona njega, zakaj pa se potem razpisuje, da ni siguren.. Vas je res težko razumet..

Ker takrat nisem še ravno točno vedel pri čem sem. Vem da jo ljubim in ona ljubi mene, ampak vsak človek kdaj podvomi, mar ne? Zato sem se obrnil sem, tega problema nikakor nisem mogel zaupati kateremukoli prijatelju ali prijateljici. Pač bila so mi sumljiva sms sporočila, zato sem jo povprašal, in odprl se je (kar naporen) plaz besed. Vsekakor pa več kot sem pričakoval. In tudi glede na to, da mi je zaupala vse, povedala vse, mi zagotovila da sem edini moški, s katerim se spravi v posteljo (ali kam drugam), verjamem da misli resno. Zakaj bi mi drugače sploh povedala za vse to?

Tako da, predrage dame, se vam v tem trenutku zahvaljujem za vse tiste pozitivne poste, ki so mi po razmišljanju dale nek nov zagon oz. novo moč da se spoprimem s tem, in uspelo mi je. Za zdaj sem srečen, ko pa bom spet potreboval pomoč žensk, se pa obrnem na vas ;)

Pa lep pozdrav... do naslednjič ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Jul. 2010 22:32

Do naslednjič, ko boš odprl temo: Bil sem copata, pustila me je, varala, ampak jaz jo takooo pogrešam.Ja nič, se beremo ane :D
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jul. 2010 22:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 21. Jul. 2010 22:54

emanuela napisal/-a:Do naslednjič, ko boš odprl temo: Bil sem copata, pustila me je, varala, ampak jaz jo takooo pogrešam.Ja nič, se beremo ane :D

Phahahaha xD Se strinjam. Zakaj sploh neko temo odpiraš, če sam rešuješ zadeve in se vidva tako vroče ljubita in si zaupata? Don't u have friend to trust?.. Samo moralna spodbuda? Hm.. So lame.. :lol:
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 21. Jul. 2010 23:18

Ti bom dal en dober nasvet. Pojdi naprej in pusti to žensko. Jaz sem tak tip moškega, da mi ne pade na pamet, da bi se dopisoval z ostalimi in to pricakujem tudi od partnerke.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 21. Jul. 2010 23:24

obiskovalec napisal/-a:Ti bom dal en dober nasvet. Pojdi naprej in pusti to žensko. Jaz sem tak tip moškega, da mi ne pade na pamet, da bi se dopisoval z ostalimi in to pricakujem tudi od partnerke.

Točno tako! Če te bi imela resnično rada, potem ne bi potrebovala drugih moških, ampak le tebe. Nešteto moških je, s katerimi bi lahko šla npr. na pijačo, ona pa je šla s tistim "posebnim" .. Z bivšim FF.. Not cool..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Jul. 2010 7:23

Srsly.... sej ne morem verjet. :roll: Včasih se počutim kot da živim v nekem paralelnem vesolju, ker me ne moti, da si tip sms-a s kolegicami, hodijo skupaj ven in podobno. In po drugi strani, ker sem sama v vlogi punce ljubosumcka in sem od nekdajnjega f.f. potegnala ven super prijateljstvo in ko grema na kavo, je to res samo kava, kosilo je res samo kosilo in pir je res samo pir. In ko mi pošlje sms, mu odpišem nazaj, še več, če je kaj takega kar me spravi v krohot ga pokažem tud tipu. Bitch ena ko nimam morale in ne znam deda dat na ketno, bad bad me.

Pač ja, tipo je podvomil mal na momente, kar je čisto normalno, se lepo pogovoril s punco in ji verjame. To, da je pa dokaz da te ima tip rad v tem, da skensla vse kolegice oz. ženska moške kolege.... Hih.... Pa porkamadona, sej se ne gre za to, da jih potrebuješ, ampak prijateljstva je pa fajn ohranit ane. Potem pridejo pa ven teme ''weeeeeeeeee, tip me je pustu, js pa ne vem ka nej delam ker sn vse skenslala v času veze.''
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 22. Jul. 2010 8:19

Izmed vseh kolegov in kolegic zagotovo ne bom najprej odpikala vseh ostalih in na koncu FF, pa čeprav bivših, halo.
No, res je, da jaz sploh nikogar ne bi odpikala,če pa že koga, pa prej ff kot pa kolege.
Ker je res krog poznanih tako ozek, da si moraš tam iskati prijatelje in uteho...mhm.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Jul. 2010 10:12

Ja, ampak je razlika če je f.f. res samo f.f. ali pa f.f. postane oz. ostane prijatelj. Ne kolega in ne znanec, ampak prijatelj.

Ne vem sicer čemu pol služi odkritost tega, da mu je punca vse obrazložila. Magar bi pol rekla ''jah, en kolega od tam nekje, vsake tolk se mal dobima pa skup igrce špilama'' or smth....
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Jul. 2010 18:51

Tearjerker napisal/-a:Ja, ampak je razlika če je f.f. res samo f.f. ali pa f.f. postane oz. ostane prijatelj. Ne kolega in ne znanec, ampak prijatelj.
I don't buy it.
Tearjerker napisal/-a:Ne vem sicer čemu pol služi odkritost tega, da mu je punca vse obrazložila.
Kdo pravi, da je bila odkrita? Lahko mu je cist nalozila neki.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 25. Jul. 2010 19:35

Morte met res slabe izkušnje, da ne morete zaupat enmu.
Jaz imam za prijatelja mojega bivšega u bistvu je bil on moj prvi pravi tip, kasneje sva bila še FF nekaj časa ker sva se lih samo v temu ujela kar se zveze tiče pa moj tip ne dela panike, ko se z njim dobim na pijači.Ve pa vse o njem.Enkrat samkrat mi je rekel, da ga mal zaskrbi ko greva ampak, da se zaveda da je to njegov problem in mi ne mori s tem.
Mislim pa mi je moj bivši pokazal svoj nov flat, sva bila sam tam dve uri in nemoreš vrjet zgodil se ni nič razen tega da mi je uspelo preprogo polit s kavo.
Moje mnenje je, da če nissi sposoben it v neko zvezo z zaupanjem(s tem ne mislim naivnostjo) potem je ta zveza v štartu obsojena na propad
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Jul. 2010 21:09

F.F. nikol ne postane prijatelj... če je bejba v stikih z njim je z razlogom, ne rečem da spi z njim bo pa zagotovo začela ko bo med vama škripal..
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 25. Jul. 2010 21:33

Nesanica napisal/-a:F.F. nikol ne postane prijatelj... če je bejba v stikih z njim je z razlogom, ne rečem da spi z njim bo pa zagotovo začela ko bo med vama škripal..

Čisto za informacijo...ne sodi drugih žensko po tem kar bi sama naredila...mogoče je to res nekaj česar se posluži veliko žensk ampak garantiram, da nas ima veliko še toliko pameti v glavi, da spoštujemo partnerja tudi ko škripa in stojimo za tem, da se zvezo najprej konča preden se začne karkoli s komerkoli drugim.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Jul. 2010 21:36

1. strinjam se z izjavo, da ff ne postane prijatelj. če si prej ff in se ujameš še na prijateljski ravni, si zaupaš in razumeš, potem js to razumem kot razmerje fant-punca. in slej kot prej se od nekje prikradejo še čustva..

2. dvomim da te ženska vara. če bi te, bi ti verjetno skupna srečanja prikrivala, sploh pa se ne bi z njim skupaj pojavljala v javnosti. s tipom, s katerim bi varala fanta bi omejila stike na minimum, v telefon bi ga pomoje shranla kot žensko, sms-i bi bili zakamuflirani kot da se meniš za zapiske ipd... ne bi pa svojmu razlagala da grem na sprehod z njim. nevem, al pač ne znam varat. nism še, sm tuki še amaterka, bi pa nekako tako šlo...

3. zelo verjetno bo pristala z njim v postli spet, ko/če bosta vi2 končala. ampak who cares, ker takrat vidva ne bosta več v razmerju in ona lahko počne kar hoče. tak da pač ohranja stike, da ma rezervo. mogoč še ni čist 100% vate, ampak itak sta šele pol leta skupi. njemu pa tud paše takle za njo letat pa čakat da se te naveliča, ker 5 let dvomim, da jo bo čaku. bolj kot bosta vi2 resna, majn se bosta on2 družla. pomoje.

4. eni ste res obsedeni z nadzorom. a res hočte partnerju tako omejit stike z nasprotnim spolom, da ostane z vami samo zato ker vas nima šanse prevarat? kur* pa tip, ki ne premore tolk samonadzora da mu morm prepovadat družit se z vsemi bejbami, ki jih tretiram kot hot in ki se mečejo za njim in s katerimi je kdaj kaj mel, da ga neb spet zamikal. in za ženske mislim isto :evil:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Jul. 2010 22:04

s0nckic4 napisal/-a:.... bolj kot bosta vi2 resna, majn se bosta on2 družla. pomoje.

Se cist strinjam!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov