Še ena tema o ljubosumju..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ljubosumcek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
linChi, hvala za spodbudne besede, tudi jaz sem prišel na koncu do tega zaključka. Pač, prijatelja sta dobro leto, po tem sta ostala prijatelja, zagotovila mi je, da sem jaz edini, s katerim je. Dokler se ne izkaže drugače, ji zaupam. Pika
pa lep sončen pozdrav vsem skupaj!

pa lep sončen pozdrav vsem skupaj!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je povsem vseeno, ce ti nisi taka, ker tip ne more vedet tega. Oziroma bolje povedano, ce dobis neko zensko je nemogoce ugotovit kam spada, torej ti ne preostane drugega, kot da se sprijaznis, da imas 50:50 verjetnost, da bos v naslednjih 4 letih prevaran (pa najbrz ne bos zvedu), kar potem pomeni, da se je bolje ne prevec navezat na idejo prihodnosti glede poljubne zveze v teh letih.Ajča napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Jap. Zenske v zgodnjih dvajsetih ogromno varajo. Ce ji verjames samo pomeni, da zna dobro lagati.
Ja itak, vse ženske smo iste.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Frend, ki je obenem f** frend, nikoli več ne rata samo prijatu...če sta se onadva kdaj dajala dol, definitivno obstaja fizična privlačnost med njima...in to ne zgine kar tako. f** frend ostane f** frend....ker če bi bil ta prjatu res SAMO prijatu, nebi ona sexala z njim....
-
linChi - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
jah ne morš vsega sklepat tko..nismo si vsi enaki;) lahko je samo frend, js še kr to trdim:) ff je biu takrt, in ni več. pač sam pri sebi razčistiš kaj hočeš še naprej met z določenim človekom. to je to:) torej lahko rata nazaj samo prjatu 

- MarceLiica
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
ljubosumcek napisal/-a:No ja, niste me ravno pomirile, ampak saj sem sam to hotel, mar ne?
Mislim da se bom poskušal ravnati po nasvetu čuftike, in si vsake toliko ponavljati da sem res še vedno jaz tisti, v katerega se je zaljubila, in ne on.
MarceLiica, jaz je nebi totalno pustil in jo z njim poslal v 3pm. No, njega mogočeŽensko ljubim, in ona ljubi mene. Pač prišel sem do tega dvoma in se ga poskušam znebiti
Punce, hvala za pomoč
Včasih pa je to samo zatiskanje oči. Brez zamere, ampak če hodi s svojim FF na "sprehode", potem jas na tvojem mestu nebi bila prepričana da ona ljubi tebe, tako kot ti to praviš. Jaz bi to konkretno preverila, in s tem rešila vse dvome, šla bi pa za njima. To je to.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Dvomim, da bi ju ona zalezovala
Mi je pa že kar malo smešno brati takšne teme.Vedno ene in iste težave, vedno eni in isti razpleti.Kakorkoli svetuješ, ne ne, moja pa že ni takšna, v drugih je problem.Svetujem, da si prebereš kakšen priročnik in potem slepo zaupaš.
Dodajam:ja, dajmo odgnati vse novinke.Bo nas ravno deset ali manj kokodakalo na forumu,pa mogoče še kak, ki bo imel lahko rešljiv problem in bo to to.
Mimogrede, nova sramežljivka, dobrodošla na forumu, kjer boš morala paziti na pisanje svojega mnenja, because they will eat you alive

Mi je pa že kar malo smešno brati takšne teme.Vedno ene in iste težave, vedno eni in isti razpleti.Kakorkoli svetuješ, ne ne, moja pa že ni takšna, v drugih je problem.Svetujem, da si prebereš kakšen priročnik in potem slepo zaupaš.
Dodajam:ja, dajmo odgnati vse novinke.Bo nas ravno deset ali manj kokodakalo na forumu,pa mogoče še kak, ki bo imel lahko rešljiv problem in bo to to.
Mimogrede, nova sramežljivka, dobrodošla na forumu, kjer boš morala paziti na pisanje svojega mnenja, because they will eat you alive

Zadnjič spremenil emanuela, dne 21. Jul. 2010 14:35, skupaj popravljeno 3 krat.
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dej tole mal bolj obširno razloži, prosim, ker res zgleda, kot da bi ju šla zasledovat.MarceLiica napisal/-a:Včasih pa je to samo zatiskanje oči. Brez zamere, ampak če hodi s svojim FF na "sprehode", potem jas na tvojem mestu nebi bila prepričana da ona ljubi tebe, tako kot ti to praviš. Jaz bi to konkretno preverila, in s tem rešila vse dvome, šla bi pa za njima. To je to.

- MarceLiica
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
purple_rain napisal/-a:Dej tole mal bolj obširno razloži, prosim, ker res zgleda, kot da bi ju šla zasledovat.
Jaz nevem ali ve ne berete pozorno ali nevem kaj. Kaj ne vidite, da se tu ne gre o meni, ampak kolegu, ki ima problem s tem? Jaz sem rekl,a, da kao bi jas to naredila na njegovem mestu. Jaz in my life tega nebi naredila, ker nebi dovolila, da sploh moj fant hodi na sprehode z njegovo (bivšo) FF ali kakorkoli. Če on njo ljubi al kak je rekel, in ona njega, zakaj pa se potem razpisuje, da ni siguren.. Vas je res težko razumet..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zato ker smo smotane cosmokure tle, ane.. Meh, krneki.
Ne, ampak ker žal prebranega se ne da pravilno interpretirat in ne mormo vedt s kakšnim tonom bi sicer kaj takega v življenju rekla komu (ker "jz bi šla za njima" se pač sliši...rahlo narobe/trapasto), zato je zaželjeno, da se svoje misli/ideje čim boljš ubesedi, ravno zato, da se ogne takim nepotrebnim komentarjem (kot je med drugim tudi moj, priznam
).
Pa ni važno, da tema ne gre o tebi - sej nismo taki egoisti, da bi si teme "lastili" (zato pa se pa tud vedno tuli, da nej se gre pisat v že obstoječe teme in naj se ne odpira novih, "svojih")
; pač, si komentirala, nekdo je pa tebe - nič novega na forumu.
Ne, ampak ker žal prebranega se ne da pravilno interpretirat in ne mormo vedt s kakšnim tonom bi sicer kaj takega v življenju rekla komu (ker "jz bi šla za njima" se pač sliši...rahlo narobe/trapasto), zato je zaželjeno, da se svoje misli/ideje čim boljš ubesedi, ravno zato, da se ogne takim nepotrebnim komentarjem (kot je med drugim tudi moj, priznam

Pa ni važno, da tema ne gre o tebi - sej nismo taki egoisti, da bi si teme "lastili" (zato pa se pa tud vedno tuli, da nej se gre pisat v že obstoječe teme in naj se ne odpira novih, "svojih")

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]