Se dela norca??!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lexia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2005
joj no pa kaj sve tok napadate to bivšo!!!
a je kera mogoče pomislila na tega otroka, men se pa zdi lepo, da dve osebi kljub temu da nista več skupi, gresta skupi na morje za voljo otroka, da se otrok vsaj tist teden počuti kot da ima oba starša in da vidi, da lahko stvari dobro funkcionirajo kljub temu, da sta starša narazen.
tko da bivša iz mojga stališča ni ničesar kriva, kriv je zgolj on ker ni tak dec, da bi ti pogledal v oči, še predno je šev in s teboj razčistil vsako podrobnost in ti razložil vse kar ti leži na duši....pač tipičen strahopetec je tale tvoj
a je kera mogoče pomislila na tega otroka, men se pa zdi lepo, da dve osebi kljub temu da nista več skupi, gresta skupi na morje za voljo otroka, da se otrok vsaj tist teden počuti kot da ima oba starša in da vidi, da lahko stvari dobro funkcionirajo kljub temu, da sta starša narazen.
tko da bivša iz mojga stališča ni ničesar kriva, kriv je zgolj on ker ni tak dec, da bi ti pogledal v oči, še predno je šev in s teboj razčistil vsako podrobnost in ti razložil vse kar ti leži na duši....pač tipičen strahopetec je tale tvoj
- Ellerjeva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2009
ej zdaj pa res ne vem več kaj naj si mislim
dobim sms;
ze tako ali tako sem v k... celoten ta kvazi dopust je v ku....dejansko bolj kot ne se konstantno ukvarjam s teboj....da le tebi ne bi bilo bad.....
kako je meni... nobody gives a fuck...naredim tako, da grem pet dni prej domov zaradi sebe, tebe, naju... .... namesto veselja dobim sranje...in potem se počutim kot kreten... in res se je lepo vrniti domov kjer te namesto veselja čaka vojna... sicer pa kot praviš sama... bova jutri na štiri oči dorekla oz. se pogovorila, ker ti smsi nimajo smisla.....lubam....
evo, to mi je poslal....
pa sej človek ne more bit normalen...
zdej mam pa jaz slabo vest ker sem mu psihirala z smsi... priznam, bili so malo depresivni, ....
nasvet al najbolje kar "šamar"
dobim sms;
ze tako ali tako sem v k... celoten ta kvazi dopust je v ku....dejansko bolj kot ne se konstantno ukvarjam s teboj....da le tebi ne bi bilo bad.....
kako je meni... nobody gives a fuck...naredim tako, da grem pet dni prej domov zaradi sebe, tebe, naju... .... namesto veselja dobim sranje...in potem se počutim kot kreten... in res se je lepo vrniti domov kjer te namesto veselja čaka vojna... sicer pa kot praviš sama... bova jutri na štiri oči dorekla oz. se pogovorila, ker ti smsi nimajo smisla.....lubam....
evo, to mi je poslal....
pa sej človek ne more bit normalen...
zdej mam pa jaz slabo vest ker sem mu psihirala z smsi... priznam, bili so malo depresivni, ....
nasvet al najbolje kar "šamar"
- MsN
Ma daj, ženska, spravi se k sebi - stara si 28 let in na forumu polnem najstnic in popolnih zvez sprašuješ o resni partnerskih problemih, poleg tega kot 13-letnica citiraš partnerjeve smse in probleme rešuješ preko žice.
Počakaj, da se vrne in zadeve reši z njim.
Počakaj, da se vrne in zadeve reši z njim.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Zdej bo hotu v teb vzbudit slabo vest, češ kakšna si, da je on pršu sam zarad tebe domov, ker te ma tolk rad, ker mu je tolk do tebe, ti pa si takšna do njega, nesramnica! Ne se mu pustit, upam da bosta stvari razčistla tko kot je treba... čeprav me pa res zanima kako bo stvari obrazložu.
Sicer si pa tko dobra, da si tko dolgo to prenašala, js bi že prej začela težit kaj je narobe.
Sicer si pa tko dobra, da si tko dolgo to prenašala, js bi že prej začela težit kaj je narobe.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
MsN napisal/-a:Ma daj, ženska, spravi se k sebi - stara si 28 let in na forumu polnem najstnic in popolnih zvez sprašuješ o resni partnerskih problemih, poleg tega kot 13-letnica citiraš partnerjeve smse in probleme rešuješ preko žice.
Jah, ali pa spraševat kolegice, ki niso bile nikoli v podobnem položaju. Ne vem, zakaj bi bilo narobe vprašati za nasvet nekje, kjer bo morda vsaj kdo znal svetovati. Poleg tega so tudi 30-letniki le malo boljši od najstnikov, nekateri pa še to ne ...
Sicer pa Ellerjeva, ne nasedaj tem otročjim foram no ... kakršna koli je že situacija (on dela to, ker starša mislita, da sta z bivšo še skupaj; on te ima samo za kratek čas; whatever), tale sms je čisto igranje na struno tvoje krivde, kao kolk si zlobna da mu moriš ko mu gre že itak vse narobe, doma bi pa ja moralo biti vse finofajn itd. Jah, sam si je kriv da ni! Ne pusti se mu omajati, pa naj bo tečen kolikor hoče.
Every rose has its thorn
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Ma daj, ženska, spravi se k sebi - stara si 28 let in na forumu polnem najstnic in popolnih zvez sprašuješ o resni partnerskih problemih, poleg tega kot 13-letnica citiraš partnerjeve smse in probleme rešuješ preko žice.
Word.
Dejmo zdej polni razsvetljenja hitro pisat "grozilne" smse partnerju, ko ti neke x ženske na forumu tulijo, da kako te bo ta tip zajebal. Dejmo delovat za njegovim hrbtom in prej zajebat njega, preden bo on mene in reševat naša nezadovoljstva s partnerjem z cosmoforumom. A tipa pa ne znaš direktno vprašat, zakaj te ne predstavi staršem? Mislim, kakšne kvazi-zveze.
Rolling Eyes Ne se mu pustit
Prosim ne se dat tipu- poslušaj to cosmokuro in ostale jokalice, ki so bile uboge izzigrane in samo one vejo, kakšno hudo tekmovanje in konstantno poslušanje notranjega glaska je zveza
(Nasvet: najdite si takega partnerja, kjer vam detektiv ne bo drugi poklic.)
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
se pravi...če si zdaj tako zmedena,v vseh 15 mesecih odkar sta skupaj, ga tud 1X nisi vprašala zakaj te ne predstavi,zakaj gre na vse roj.dneve sam, zakaj gre na dopust z BIVŠO IN NJENO DRUŽINO in ZAKAJ ZABOGA si tako nezaželjena v njegovih izvenzveznih aktivnostih...ej bejba.....NE RAZUMEM. in če je odgovor otrok je to eno navadno ''PRESERAVANJE''. to so buče,naj jih kotali drugje ne pa ženski, ki naj bi jo imel ''rad''. resnično upam da boš dala karte na mizo in prišla zadevi do dna.
- kitty17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
- Kraj: Maribor
se moje mnenje...
glede na to da sem full eksploziven tip, bi ze ob prvi taki (npr po pol leta) naredla stalo, pa to tako da bi se ga primlo... ocitno si bla skos tiho pa si pozirala stvari pa igrala njemu na ljubo... moj bi verjetno dobo kaj v glavo, ce bi si drznil it na morje tak, pa se potem vrnit k meni pa nikome nista.
v glavnem, brezveze zgubljat besede, kar je blo povedano v dosedanjih komentarjih je vec kot dovol, primi stvar v svoje roke, zanima pa me razplet.
veliko srece
glede na to da sem full eksploziven tip, bi ze ob prvi taki (npr po pol leta) naredla stalo, pa to tako da bi se ga primlo... ocitno si bla skos tiho pa si pozirala stvari pa igrala njemu na ljubo... moj bi verjetno dobo kaj v glavo, ce bi si drznil it na morje tak, pa se potem vrnit k meni pa nikome nista.
v glavnem, brezveze zgubljat besede, kar je blo povedano v dosedanjih komentarjih je vec kot dovol, primi stvar v svoje roke, zanima pa me razplet.
veliko srece
-
*coco* - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
KDAJ pa torej je ta pravi čas? če se ne motim govorimo tukaj o ODRASLIH ljudeh in o neki resni vezi. torej fant nima ''mozga'', da bi priznal novo vezo. koga se torej boji?mame? bivše?(kar bi blo še bolj žalostno). Mislim da je to mal patetično. ellerjeva nikakor te ne kritiziram,ker navsezadnje smo vsi krvavi pod kožo,hočem samo izpostavit dejstvo da sta oba živela v nekem milnem mehurčku.in hvala bogu da je zdej poču.verjetno je res da te ima rad in te ljubi,le jajc nima da bi s tem soočil.
- poshboom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2009
nehaj skoz mislt na njega pa peit u šoping k bo kmal konc razprodaj.Ko bo pa domov pršu se bota pa že zmenla.
Zarad tipa sploh ne rabiš bit neki depresivna.. možnosti sta sam dve. Je pravi al pa ni. Če je potem se bo tak vse razčistl, če pa ni pa itak bolš da greta narazn.
Zarad tipa sploh ne rabiš bit neki depresivna.. možnosti sta sam dve. Je pravi al pa ni. Če je potem se bo tak vse razčistl, če pa ni pa itak bolš da greta narazn.
- MsN
poshboom napisal/-a:nehaj skoz mislt na njega pa peit u šoping k bo kmal konc razprodaj.
No, ta nasvet je več kot fenomenalen!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov