Se dela norca??!!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 28. Jul. 2009 7:02

V petek spakiraj kovčke in se odpelji za čez vikend na morje ali v toplice. Naj še njega malo žere kje si in kaj delaš. Reči, da si morala bit sama, da zadevo premisliš. Vdri se v zemljo za dva dni.

Srečno.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 28. Jul. 2009 7:19

Mah men so te skrivalnice kr neki, zakaj bi mu ona neki vračala, sej nista 15 let stara ampak 30 in če se pri teh letih nista zmožna normalno pogovorit, kot dva odrasla pol pa js nevem...
Js nevem če bi zdržala da on pride domov, da bi se pogovorila, bi verjetno kr prej zaropotala, sam dobro tvoja odločitev... Tvoj je tak, kot moj zlo zna obračat besede in stim tudi tebe, ne se dat, sama sem to kr kmalu poštudirala in se preprost nisem pustila več.... Povej kaj hočeš, kaj te moti, če te ne bo še isti teden predstavil doma zaključi zadevo, ker po 1 letu in pol, res njegovi ne rabijo več časa da se pripravijo, to so samo izgovori...
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 28. Jul. 2009 7:27

se strinjam z ostalimi....

pripravi do vikenda nacrt... pomoznosti se odpeli km da se bo vrniu in tebe nebo... pripravi se na temeljit pogovor in nujno mu postavi ultimat. hiše.. samo tko bos vedla na cem si...

ce te bo brezbesed pelu do staršev in te predstavil jez nebi panicarila dalje, v obratnm primeru bi ga pa zabrisala iz stanovanja in si mislisla kako zelo me izkorisca!
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 28. Jul. 2009 7:56

Meni pa nekaj ni jasno. Glede na to, da sta večino časa pri tebi doma, skoraj živita pri tebi, kako je mogoče, da njegovi starši ne vejo za tebe? A jih sploh ne zanima, kje živi njihov sin in kaj počne? Ali pri njemu doma še vedno mislijo, da živi z bivšo? Ne vem to mi res ni jasno, ko starši ponavadi vedno vejo, kje živi njihov otrok in kako.

In ja. Potreben bo temeljit pogovor. Tudi sama nimam rada ultimatov, samo se mi zdi, da tu ne gre drugače. Pač daj mu čas, npr. 1 mesec, da naj se pripravi in pove doma, kako in kaj.

Se opravičujem, če sem preveč radovedna, samo pri vajinih letih, če se vama res zdi, da sta za skupaj, a o otrocih se pa nič ne pogovarjata? Kaj pa če se kdaj ponesreči in pride tako daleč?
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 28. Jul. 2009 8:11

[quote="nepodpisana20"] Ali pri njemu doma še vedno mislijo, da živi z bivšo? quote]

Tudi jaz sem pomislila na to.
(s)mej se
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 28. Jul. 2009 9:47

hvala za vaše odgovore in cenim vsako minutko ki ste si jo vzeli zame...
kakorkoli že, več glav več ve.. in ko berem tole se sama sebi zdim kreten... a kaj ko človek ne more kar tako iz svoje kože..
verjetno imate prav in njegovi res mislijo da sta z bivšo še skupaj... pa to ni res no.. ne morem verjet...
me je pa včeraj klical??!! da mi kao sliši glas... je rekel da mogoče pride prej nazaj... sem mu rekla da je vseeno in da naj pokliče ko pride....
mah... kot sem rekla,,, zmedena sem totalno... pri 28ih?! - bolano kajne...
prepričana sem, da je pogovor temelj vsega.... a kaj ko se bojim, da ne bo odkrit..... verjetno bom to itak začutila ko pride...
a glede njegovih kaj si mislijo; nimam pojma.... grozno....
samo sem skeptična glede ultimata... mislite, da ni to preveč napadalno.... grdo?
še enkrat iskrena hvala vsem!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 28. Jul. 2009 9:57

Ah ultimat je tako, če si 100% v njega in boš res izvedla grožnjo potem je ok, če je pa ultimat samo zato, ker upaš da se bo zbudil in itak naredil tisto kar upaš se ti lahko zelo hudo vrne nazaj. Kaj pa bo če ne naredi tako kot upaš? Moraš biti pripravljena na vse, ker čene nima smisla v ultimatu...
Sama vem, ko sem sbojemu dala ultimat, sem bila pripravljena še tisto minuto nehat z njim, ker mi je blo preprost že vseeno in sem vedela da tako ne morem več živet. Moj se je odločil takrat zame, samo dobro ve, da tisti ultimat še vedno drži in če ga prekrši bo konec za naju...

Najhuj je to, da se sedaj toliko ob živce spravljaš, ko bo pa nazaj, bo pa rekel 2 lepi besedi in boš vse lepo oprostila in stim nič naredila.
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 28. Jul. 2009 10:14

tanika; ja... se strinjam,,,,
ma itak imam vsake 5 minut drugačno mnenje, tok sem zmedena... ampak veš, nekako tudi meni že postaja vseeno,.... če razumeš kaj mislim...
sej kakorkoli obrnem... prebolevam ga na nek način že zdaj ko ga ni... mah ne vem...nisem več pametna... :(
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Jul. 2009 12:05

Draga gospodična... Upam da ti bo tole kaj koristilo - sem šla čez te bedarije.. preveč časa se je vleklo in na koncu... ugotoviš, da moraš zaupam občutkom!
Takoj, ko se ne počutiš ok, ko začneš dvomit, ko se začneš prepričevat, da pa ni tako slabo, ko začenjaš opravičevat partnerja... je konec.
In ti sedaj delaš točno to - veš oz. čutiš, da ni ok, ampak se prepričuješ, da je.
Meni je govoril da me ljubi, da sem ljubezen njegovega življenja, da je vse ok, da niti pogleda ne druge blabla... Na koncu sem pa zvedela, da me je na veliko varal in glumil okoli.
In ko začnem z novo vezo, prisežem, da takoj, ko bom slutila, da ni ok, bom šla. Tukaj partnerju žal ne moreš zaupat. Na žalost živimo v takem svetu in punce, ne delajte si utvar, kolk je vse super in ste vse pomirjene ob klišejskih besedah, kao, jst pa nism tak..
Verjamem, da obstajajo super dečki, ampak sledite občutku. Ta ne laže.
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 28. Jul. 2009 12:28

ja, tud sama se bojim da je tako... ker ti notranji filingi te razžirajo in ne izginejo... po drugi strani pa spet upaš....
bomo vidl...pride v soboto ali nedeljo..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Jul. 2009 12:47

In kaj ti je povedal ko te je poklical po telefonu? A je blo slišat kake glasove okol njega ali je bil kje na samem?
Ellerjeva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ellerjeva » 28. Jul. 2009 12:56

ma sej ne vem ampak pomoje je bil na samem.. prepričana sem, da ni blo nikogar zraven...
nč ni reku posebnega, ful je bil slabe volje slišat, reku kako sem, kaj je novega, da me pogreša...in da mogoče pride prej nazaj...
sej mi je že kr jasno počas da ga moram skenslat... sploh ko berem vaše odgovore se zdim sama sebi tak naivc... ufff
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 28. Jul. 2009 12:58

No sej mogoče pa le ni tolk hudo, verjetno tebe žre glih zato kr je bivša zraven, mogoče te ne bi tolk žrlo če nje ne bi blo, right?

Drgač pa, glede njegovi starih, glede na to da je tip že trideset, se verjetno res ne bodo vtikovali v njegovo življenje, tako da je čisto mogoče, da vedo da živi s teboj Ellerjeva, sam pač si mislijo, da je to njegovo življenje in se mogoče nočejo vtikovat.

Mogoče je šla mamica zraven tud ker pač nebi hčerke pustila oziroma jo noče, kar je čist za razumet. Verjetno so tud v dobrih odnosih glede na to, da je to le njihova vnukinja, ona pa njena mamica.

Ti se sam pogovor z njim kar te muči, vse mu povej pa sam posluš ga, mogoče delaš bleme za brezveze.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 28. Jul. 2009 13:00

Drugač pa to, da je klical nekje na samem, čist normalno. Tud js se raje umaknem iz gužve tko da saj lahko v miru kličem in slišm kar govri tist na drigu strani telefona. tko da naj te to ne žre:)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Jul. 2009 13:00

Ne počuti se kot naivka... al pa kaj podobnega...Si samo ženska, ki ima nekoga rada, in je povsem normalno, da to počneš. Večina jih to dela in najlažje je bit pameten, če si zunanji opazovalec. Gre samo za to, da se PRISILIŠ uporabljat razum nad čustvi. Da se PRISILIŠ zadevo zaključiti in it naprej. Tko kot je rekla še ena - ne pomagajo njegove besede, sms lahko napišeš tudi v postelji med seksom, ko gre tisti partner na wc ali kaj podobnega. Z dejanji ti ne pokaže in to je to. Probaj sicer še enkrat, ampak mislim, da bo brezveze.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov