Se dela norca??!!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 30. Avg. 2009 23:41

Prosim vas, prenehajte z drogiranjem.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Avg. 2009 23:46

KrvaviAnus napisal/-a:Prosim vas, prenehajte z drogiranjem.

Alo, sramežljivka, na koga je to letelo?
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 30. Avg. 2009 23:47

Na vse, ki sodelujejo v tej temi.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2009 0:08

Dobrodošel med nami, drogerašicami...would you like a joint or something stronger? :twisted:
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 31. Avg. 2009 0:39

A joint is good too :-) :krank:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2009 0:43

:D
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 31. Avg. 2009 12:29

Nass napisal/-a:^^ Z vsem ostalim se strinjam, ampak sori, to a ji bo predstavil otroka (in kdaj) je povsem njegova stvar in nima ona bit kaj užaljena.

To velja na začetku, se pa enkrat konča. Ne morem si predstavljati, da bi živela z nekom in ne bi poznala njegovih otrok. Prej bi razumela, da mi noče predstavit staršev. Otroci in partner naj bi bili najpomembnejše osebe v našem življenju in če ne želi, da se spoznajo nekaj ni v redu v zvezi.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Avg. 2009 13:24

emanuela napisal/-a:Dobrodošel med nami, drogerašicami...would you like a joint or something stronger? :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schmetterling » 07. Sep. 2009 18:09

Kaj se zdej dogaja... dej kej sporoči!
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 07. Sep. 2009 21:36

..............
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
Schmetterling
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schmetterling » 07. Sep. 2009 21:56

ijjjoj bad no :( očitno res.
Škoda k se naši odgovori niso nč prjel... :?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Sep. 2009 0:32

Tole me spominja na mojo sestrično, ki se pusti svojemu tipu pretepat. Vmes pa malo na policijo, pa spet nazaj k njemu, pa malo starše klicat na pomoč, pa spet nazaj k njemu, pa malo v varno hišo, pa spet nazaj k njemu. Vse za dobrobit otroka seveda, ker otrok rabi očeta. Tudi če je alkoholik, psihopat in pretepač.

So ljudje, ki se rodijo brez hrbtenice, in jim tudi kasneje ne zraste. Nasveti drugih ne padejo na plodna tla. Primejo se mogoče za pet minut, potem pa umrejo, ne glede na dobre namene in intenzivnost prigovarjanja.

Mogoče se bosta Ellerjeva ali moja sestrična kdaj spametovali. Ampak tudi če se bo to že kdaj zgodilo, bo to trajalo veliko dlje, kakor bi trajalo potrpljenje večine, ki ste v tej temi komentirali.

Da je možno, da ljudje v izjemno disfunkcionalnem odnosu vzdržijo tudi po celo življenje, pa lahko vidimo, če se količkaj malo ozremo po Sloveniji. Ne le da zdržijo - temveč so kasneje na to svojo vztrajnost in "ljubezen" še ponosni. In dostikrat v takih odnosih še vzgajajo otroke.

Žal tako je. :?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 08. Sep. 2009 11:03

Alwaleed napisal/-a:Tole me spominja na mojo sestrično, ki se pusti svojemu tipu pretepat. Vmes pa malo na policijo, pa spet nazaj k njemu, pa malo starše klicat na pomoč, pa spet nazaj k njemu, pa malo v varno hišo, pa spet nazaj k njemu. Vse za dobrobit otroka seveda, ker otrok rabi očeta. Tudi če je alkoholik, psihopat in pretepač.

So ljudje, ki se rodijo brez hrbtenice, in jim tudi kasneje ne zraste. Nasveti drugih ne padejo na plodna tla. Primejo se mogoče za pet minut, potem pa umrejo, ne glede na dobre namene in intenzivnost prigovarjanja.

Mogoče se bosta Ellerjeva ali moja sestrična kdaj spametovali. Ampak tudi če se bo to že kdaj zgodilo, bo to trajalo veliko dlje, kakor bi trajalo potrpljenje večine, ki ste v tej temi komentirali.

Da je možno, da ljudje v izjemno disfunkcionalnem odnosu vzdržijo tudi po celo življenje, pa lahko vidimo, če se količkaj malo ozremo po Sloveniji. Ne le da zdržijo - temveč so kasneje na to svojo vztrajnost in "ljubezen" še ponosni. In dostikrat v takih odnosih še vzgajajo otroke.

Žal tako je. :?

Na žalost se moram s tem kar strinjat...sploh ne vem kaj določeni pari še počnejo skupaj. Ob teh raznoraznih zlorabah me pa sploh kr mraz obliva...in ne razumem zakaj ženski ali pa moški sploh še vztrajajo. Vem, da je to že psihologija zraven in da po določenem času zlorabljeni ne ve več kaj je ok in kaj ne in se mu vse skupaj zdi v redu. Sem pa zadnjič brala nekaj na to temo in je pisalo, da je najhujša zloraba ženske do ženske..najprej sm kr pogledala potem pa je pisalo iz tega vidika kaj mama pusti, da njena hčerka vidi in je deležna. Kar če tko pogledamo je res in naravnost grozno.
Seveda otrok rabi očeta...ampak bolje pa bit brez, kot da jo zlorablja na tak ali drugačen način. To je pač moje mišljenje pa sem odraščala brez očeta ravno zaradi takih razlogov in sem zelo vesela.

Kar se pa avtorice teme tiče pa ne vem no, razumem zaljubljenost in zmešanost pa nisi ravno racionalen in seved ahočeš verjet osebi v kateri si zaljubljen..sam oh c'mon po določenem času pa ja spregledaš.
Ok ajde tud to bi še razumela, da gre pazit otroka k bivši ker otrok rabi red in en evrjamem, da ima pri njemu na primer svojo sobo in stvari vse kar rabi plus, da je treba za čez noč še s sabo jemat in za naslednji dan za v vrtec/šolo. Samo da pa te ne predstavi prijateljem, staršem itd. je pa čudno...al ne vejo zate al te skriva, ker ne namerava imet nič resnega s tabo itd.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Sep. 2009 11:17

Iz lastnih izkušenj-v bistvu iz moje družini ženskam res ne pomaga nič in nihče, dokler same pri sebi ugotovijo, da se je potrebno ceniti.Pred tem pa jih ne bo prepričal nihče.
Tako da lahko samo čakaš na spremembo, ki je mogoče ne bo.Najbolj mi pri takih gre na živce to, da jim niti toliko ni, da bi spremenile način življenja in se odcepile od bedakov že zaradi otrok.Ker to res pušča velike posledice na njih.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 08. Sep. 2009 11:37

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 25. Jun. 2013 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov