Se dela norca??!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Uf pomoje se ne slepi samo rahlo, ampak zeeeeeloooo
Ok razumem, da naj kdaj tudi on čuva njuno hčerka, saj je tudi njegova...samo zakaj rabi v tem primeru spat pri bivši doma pa tudi ne vem?! Bi jo lahko tudi k vama pripeljala, ne pa da on hodi k njej... Pa tudi med tem časom bi te lahko že predstavil staršem in bivši...
Ok razumem, da naj kdaj tudi on čuva njuno hčerka, saj je tudi njegova...samo zakaj rabi v tem primeru spat pri bivši doma pa tudi ne vem?! Bi jo lahko tudi k vama pripeljala, ne pa da on hodi k njej... Pa tudi med tem časom bi te lahko že predstavil staršem in bivši...
- di0na
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
ok Ellerjeva ku sm si uzela čas in prebrala celo tole štorijo sm na začetku še misla da si boga in sočustvovala s tabo ampak sedaj pa mislim da si malo (oprosti izrazu) neumna!!!! tip gre prespat k bivši?? pa ka ti ni jasno da to ni normalno!!! in ti čist vesela po vrnitvi tvojga iz morja pišeš tle gor da sta se use zmenla in bla bla bla ... vidva se nista nč zmenla sam preselila se bota za sebe in to nebo spremenilo ničesar ane? sej sta tut že zdej živela skupi tk da to ni za njega očitno nobn problem. kje je zdej tista tvoja ideja o tem da tip neki priva? ah dej res me razpizdi da se mu kr tkole pustiš neki podjebavat. sploh nimaš svoje hrbtenice. pomoje mu sploh neupaš reči da nesme prespati pri bivši pa nebi bilo s tem nič narobe če more pazit otroka naj ga pri sebi doma pa pika. se opravičujem usem ampak tole sm mogla napisat kr da pa en tip tkle podjebava žensko se mi pa ne zdi fer pa rečte kar hočte ampak tle zgleda že bl tko da se ti sama s sebe delaš norce kr se mu pustiš...
se opravičujemše 1x
se opravičujemše 1x
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Ellerjeva napisal/-a:in danes bo spet spal tam ker ima ona kao date, jutri pa tudi ker gre ona ven.... mislim.... ok tud prov, lepo da skrbi za tamalo ampak ženska pa tud ne more kr tko ven hodit...
Zakaj pa ne? Tudi ona ima lahko življenje in tudi oče lahko pazi na otroka. Samo večinoma ga ločeni starši pazijo vsak na svojem domu, tvoj pa tega ne more, ker ne želi, da se spoznata. Razumem, da ne pokažeš otroka vsakemu partnerju, ker ne veš kako bo, vidva pa naj bi imela že resno zvezo, glede na to, da živita skupaj. Jaz bi bila užaljena, če bi imel resen tip otroka in se mu ne bi zdela toliko vredna, da mi ga predstavi.
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
^^ Z vsem ostalim se strinjam, ampak sori, to a ji bo predstavil otroka (in kdaj) je povsem njegova stvar in nima ona bit kaj užaljena. Samo če ju noče predstavit pa naj kako drugače pogrunta, kako bo pazil otroka ne da bi spal pri bivši (kar pa je čudno).
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
sončk napisal/-a:Sam ZAKAJ ji pa ne bi predstavu otroka? Star je 2 leti in dvomim, da bi sploh dojel kdo ali kaj je Ellerjeva, kaj šele, da bi imel neke travme
Če ima 2 letni otrok travme, ko spozna novo osebo, pa imamo resni problem z njegovo socializacijo. Normalno da otroku ne poveš "to je tvoja nova mami", ampak otroka spoznaš z osebo v smislu nove, prijazne, pozitivne osebe v njegovem življenju.
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
^^ Jst bi se pomoje pošteno prepričala, da je oseba, ki jo predstavljam otroku, res tista, s katero nameravam ostat... Tko k da bi jo poroču, no
Ampak kakorkoli, to da je ne predstavi otroku, je še najmanjši problem - mene bolj bega to, da je ne predstavi staršem, prijateljem...
Ampak kakorkoli, to da je ne predstavi otroku, je še najmanjši problem - mene bolj bega to, da je ne predstavi staršem, prijateljem...
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Ne zameri, ampak ko sem prebrala tvoj prvi post sem si mislila "mater, ti pa se pustiš za nos vlečt." ..
Lahko povem, kaj bi jaz naredila na tvojem mestu. Definitivno nebi pustila, da me skriva, ker bi se počutila kot ljubica. K bivši hodi spat, z njo na morje, lepo prosim? Meni to ne gre skup.
Bi definitivno mal povzdignila glas, postavila par ultimatov - pa mi je vseeno če bi se 3 mesce skup vsak dan kregala. Neko spoštovanje do tebe pa tud mora imet. Posebej, ker se nameravata preselit skup v stanovanje. Kako bo izgledalo to - za njegov r.dan bo povabil k sebi družino tebe pa poslal na izlet?
Kakorkoli, upam, da boš zrihtala. Držim pesti
Lahko povem, kaj bi jaz naredila na tvojem mestu. Definitivno nebi pustila, da me skriva, ker bi se počutila kot ljubica. K bivši hodi spat, z njo na morje, lepo prosim? Meni to ne gre skup.
Bi definitivno mal povzdignila glas, postavila par ultimatov - pa mi je vseeno če bi se 3 mesce skup vsak dan kregala. Neko spoštovanje do tebe pa tud mora imet. Posebej, ker se nameravata preselit skup v stanovanje. Kako bo izgledalo to - za njegov r.dan bo povabil k sebi družino tebe pa poslal na izlet?
Kakorkoli, upam, da boš zrihtala. Držim pesti
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
......
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moje mnenje pa je, da se ta tip laže sto na uro in ti mu lepo slediš.Mogoče njegova sploh niti pribl. ne ve zate in je šla vohunit samo zaradi tega, da vidi kaj se dogaja in ji mogoče ni bilo jasno zakaj se kdo vozi v njegovem avtu.Jaz mu zagotovo ne bi verjela, niti dopuščala da me ima tako za norca, ni šans.Ti pa če želiš imeti tipa, ki mu ne boš niti pribl. nikoli prioriteta-ne mislim v smislu ti proti otroku, pol pa ne vem no.Sama se odloči, če boš lahko v vezi, kjer ni zaupanja.
Prvi neprebran prispevek • 144 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]