Se dela norca??!!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 29. Jul. 2009 11:57

No, sej sama dva bosta itak najbolj vedla kako in kaj:) Mogoče ni vse tko black. Tle lahko samo svetujemo, in itak je lažje govort k pa nardit. Sej ogromno punc ma take tipe k jih pol pizde niso vredni v smislu da lutajo okol , punce so pa doma, pa je težko kar prekinit zvezo, glih zarad čustev.

Kakorkoli, good luck Ell:)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Jul. 2009 12:41

Ellerjeva a drugače hodiš v službo? Maš kake svoje hobije? Ali samo sediš doma pa čakaš na fanta?
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 29. Jul. 2009 14:08

Huh kake štorije...

To da te nekaj časa noče predstavit, to sem doživel tudi sam (punca me skoraj 1 leto ni predstavla doma). Pa dobro to človek še nekako prenese in razume. Sploh tisti ki smo bolj toleratni tipi očitno.

Kar se meni tu zdi problem je laganje doma glede veze, očitno je namreč da vsi mislijo kako sta še vedno s staro punco skup.

Kaj bo to počel 18 let "za voljo otroka"? Potem bo pa otrok ugotovil enkrat kakšno maškerado se grejo in popenu ter se obesu?

Če jim je toliko do otroka bi raje gojil zdravo atmosfero in mu postregli ob pravem trenutku prave infromacije. Laganje otroku prav tako ni zdravo, niso tako neumni kot nekateri mislijo da so.

Zelo verjetno je ta moški tudi ali mamin sinček ali pa v groznem strahu pred domačimi oz. kaj podobnega. Stvari definitivno niso tako lepe.

Seveda pa je čisto možno da je tudi njemu vseskupaj grozno in bi raje odvrgel vse maske in živel normalno pa mogoče ne more... kdo bi vedel. Lahko da gre pač samo za zelo zaprto osebo ki se težko oz. čisto po svoje sooča s problemi. Iz njegovega pogleda si mogoče nakoplje še več problemov s tem ko tebe prizna. Neumno razmišljanje in glede večine se strinjam s tem kar so povedale kolegice. Razen mogoče da ni vse tako črno-belo.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 29. Jul. 2009 15:08

Ena možnost je tudi, da pri njem doma vedo, da nista več skupaj, vendar so bivšo imeli preveč radi. Lahko, da so mu rekli, da naj ne pripelje več katere domov. Pač pozna svoje starše in tega ne naredi, da te ne bi užalili ali morda celo poskušali razdreti vajino zvezo...
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 29. Jul. 2009 15:11

nepodpisana20 napisal/-a:Ena možnost je tudi, da pri njem doma vedo, da nista več skupaj, vendar so bivšo imeli preveč radi. Lahko, da so mu rekli, da naj ne pripelje več katere domov. Pač pozna svoje starše in tega ne naredi, da te ne bi užalili ali morda celo poskušali razdreti vajino zvezo...

Ja, ampak če je tako (močno dvomim), tudi ne rabi na morje z njo.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 29. Jul. 2009 15:15

Ja to je tudi res ja.... Je pa skoraj 100% to neka čudna familija, tako da nikoli ne veš :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Jul. 2009 15:22

Men se zdi bedno, da se niti tolk ne potrudi, da bi te na nek nacin vkljucil v svoje druzinsko zivljenje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Jul. 2009 15:37

Zdej se pa ON dela žrtev pa ti hoče slabo vest vzbuditi. Sori miško, po vsem kar je bilo, to da ti prideš par dni prej domov pač ne odtehta... :roll:
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a look-look » 29. Jul. 2009 17:15

tole me spominja na mojo situacijo pred meseci. krasen tip, res krasen, lepo sva se imela, ampak doma pa ni niti omenil, da ima kakšno. in seveda, ker so si z družino zelo blizu, je to ful čudno izpadlo v mojih očeh (da ni niti omenil, da ima kakšno, sej nisem nič drugega hotla sploh). no, je pa res, da je z bivšo zaključil par mesecev, preden sva midva začela, bila sta pa skupaj kar nekaj let. in seveda tudi ona ni vedela zame, čeprav sta še bila v stikih :wink: no, jaz sem temu naredila konec po pol leta, čeprav je blo to nekaj najtežjega zame. sva pa midva precej govorila o tem in on je meni pač rekel, da še sam točno ne ve, kako pa kaj, in da noče, da se ponovi zgodba z bivšo, ko je vsem moral razlagati, da sta končala in zakaj sta končala. bedn izgovor ja, verjamem pa, da je bil res zmeden. jaz pač mislim, da je ni prebolel, pa tudi če je bil zraven vame zatreskan - verjetno je še sam sebe slepil, kako mu ne bi potem jaz verjela?
Ellerjeva, mogoče še ni pripravljen iti naprej??? vsaj ne čisto zares, ker res fura neko vzporedno življenje. pogovorita se, če ne bo haska, mu pa reci adijo. brez pomislekov. srečno!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 30. Jul. 2009 22:13

in je pršu z morja?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 23:11

Mam občutek, da sta zdej pa onadva šla skupi na morje :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 04. Avg. 2009 19:21

Mene zanima razplet ... :gruebel:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 04. Avg. 2009 20:35

^ej mene tudi. Me razjezi, da nekdo nekaj vpraša,prosi za nasvet in na dolgo in široko razlaga o svojem problemu, potem pa nič ne javi kako se je izteklo :evil: .
ona*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ona* » 04. Avg. 2009 23:03

ellerjeva, strinjam se s tabo ko si napisala da mu postaviš ultimat, če se ne bo strinjal s tvojimi pogoji je najbolje da prenehaš z njim.pogovori se z njim in mu povej da bi te po 15 mesecih lahko že predstavil svojim in da bi lahko prenehal s skupnimi potovanji svoje bivše..saj se bo otrok moral prej ali slej sprijaznit da sta ločena..lp in veliko sreče :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2009 7:07

kok si izvirna^^

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov