Sanje so se uresnicile
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Naj ti to ostane en lep spomin v življenju, brez veze pa je, da zdej kej več pričakuješ. On je znan in ima verjetno ogromno takih ponudb oboževalk in če je še sam, najbrž mu res ni problema iti v posteljo z njim.
Verjetno si mu bila všeč in te je zato povabil, gotovo pa te ni povabil zato, da bosta začela zvezo na daljavo.
Tako da ti ga lepo pozabi in ne pričakuj od njega ljubezenskih pisem in šopkov vrtnici, ker verjemi, da nisi edina.
Verjetno si mu bila všeč in te je zato povabil, gotovo pa te ni povabil zato, da bosta začela zvezo na daljavo.
Tako da ti ga lepo pozabi in ne pričakuj od njega ljubezenskih pisem in šopkov vrtnici, ker verjemi, da nisi edina.
- minny90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Trst
addie napisal/-a:Naj ti to ostane en lep spomin v življenju, brez veze pa je, da zdej kej več pričakuješ. On je znan in ima verjetno ogromno takih ponudb oboževalk in če je še sam, najbrž mu res ni problema iti v posteljo z njim.
hmm....
- minny90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Trst
*lilica* napisal/-a:MsN napisal/-a:minny90 napisal/-a:miteq napisal/-a:WTF bi še rada, če pa so se ti sanje že uresničle?
rada bi...vedno sanjala... da se bi te sanje nikoli ne koncale...
Vedno se enkrat zbudiš.
Ja, res je tako. Če je znana oseba, toliko starejši od tebe in že privč sta skoraj šla do konca, je najverjetneje tudi on dobil, kar je želel. Predlagam, da ga pustiš pri miru...če je tudi njemu kaj do tebe, bo to pokazal že sam..ti pisal sam od sebe, te klical...te povabil kam..
Vseeno raje ne pričakuj preveč.
strinjam se s tabo..ce mu je kaj do mene..me bo ze poklical
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
če si ga ti že enkrat kontaktirala potem si tak naredla vse iz tvoje strani.
zdaj je na vrsti on.
ampak dvomim da bi tukaj bilo kaj ven...
mlada si,....prepusti se toku dogodkov...
vso srečo...
zdaj je na vrsti on.
ampak dvomim da bi tukaj bilo kaj ven...
mlada si,....prepusti se toku dogodkov...
vso srečo...
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
minny90 napisal/-a:Peljal me je k njemu domov,klepetala sva,skuhal mi je vecerjo ob sveckah..Poljubil me je...Po vecerji sva si sla izposdit dva dvd-ja...Na kavcu sva se poljubljala..in nato..koncala v postelji..nisva sla do konca..a kmalu...
Ljubim ga... A nevem ce on cuti isto do mene..vcasih mi odgovarja na sms-e vcasih ne..Sem bila le avantura za eno noc ali kaj vec?
Vprasala sem ga ce bi me se kdaj rad videl..a nisem se dobila odgovora..kako naj se obnasam?On je znana oseba,starejsi je...Kaj naj storim??
Dobil je kar je želel in ima drugačne cilje v življenju, pomoje bi te rad položu bila si mu trofeja za eno noč in to je to....Pač nista šla do konca bo šel pa z drugo.... Sorry sam takšno je moje mnenje glede na to kar si napisala.....
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz ponavadi ignoriram, ce ne zelim na kaksno vprasanje odgovoriti oz. ce zelim kaj koncati... tako da, po mojem, noce vec nic od tebe... glede na to, kako si to opisala pa ce je bilo vse tako, kot si napisala, je skoraj logicno...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
minny90
vzemi to kot avanturo; blo je lepo in zanimivo- kot si sama napisala, zdej pa bolš da greš naprej, ker je škoda tvojih živčkov..
Pri nejm ne boš dosegla kaj več od tega kar sta imela, zato raje poglej za kakšnim drugim, in ne tratit energije (in solz) za njega...
srečno
vzemi to kot avanturo; blo je lepo in zanimivo- kot si sama napisala, zdej pa bolš da greš naprej, ker je škoda tvojih živčkov..

Pri nejm ne boš dosegla kaj več od tega kar sta imela, zato raje poglej za kakšnim drugim, in ne tratit energije (in solz) za njega...
srečno

-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Po moje ga tudi kr pozabi! Blo je kratko, a zate sladko
! Zdej pa bolj realnim ciljem nasproti in po moje se boš še kdaj režala svoji najstniški zaljubljenosti v popularnega moškega
!

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
saj veš, kje je doma, pa se mu nariši pred vrata!
ali pa mu napiši sms, da boš prodala svojo zgodbo v novello2000 ali pa puncam prodajala njegovo telefonsko številko!
poglej, če si uspela sestaviti takšen e-mail, da ti je zaupal svojo telefonsko št. boš sestavila še enega, kjer boš dovolj prepričljivo napisala, zakaj bi se vidva še enkrat dobila in se o vsem pogovorila...
pa kaj če je znana in slavna oseba??? prav tako hodi na veliko potrebo kot vsi mi!

ali pa mu napiši sms, da boš prodala svojo zgodbo v novello2000 ali pa puncam prodajala njegovo telefonsko številko!

poglej, če si uspela sestaviti takšen e-mail, da ti je zaupal svojo telefonsko št. boš sestavila še enega, kjer boš dovolj prepričljivo napisala, zakaj bi se vidva še enkrat dobila in se o vsem pogovorila...
pa kaj če je znana in slavna oseba??? prav tako hodi na veliko potrebo kot vsi mi!

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Že to, da si napisala da ti ni odpisal na vprašanje če bi se še kdaj vidla ti lahko OGROMNO pove.Najbrš
Mogoče si pa vse to sam sanjala ob tem, ko si se slikala+dobila avtogram. Marsikomu se u takem trenutku ustav svet. Sam poglej to RBD manijo
Sploh k berš izpovd šmrklce kako jo je Poncho gledou, se ji nasmejou pa sam njej peu. Men zlu podobnu zveni.
Hopla,hopla..Kaaaaaj pa če je vse res?

Mogoče si pa vse to sam sanjala ob tem, ko si se slikala+dobila avtogram. Marsikomu se u takem trenutku ustav svet. Sam poglej to RBD manijo

Sploh k berš izpovd šmrklce kako jo je Poncho gledou, se ji nasmejou pa sam njej peu. Men zlu podobnu zveni.
Hopla,hopla..Kaaaaaj pa če je vse res?

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
addie napisal/-a:Naj ti to ostane en lep spomin v življenju, brez veze pa je, da zdej kej več pričakuješ. On je znan in ima verjetno ogromno takih ponudb oboževalk in če je še sam, najbrž mu res ni problema iti v posteljo z njim.
Bi se strinjala s tem. Bolj kot boš sanjala, bolj bo bolelo, ko se boš zbudila.
Čimprej stopi na realna tla in ga pozabi. Naj ostane lep spomin. Če se bosta še kdaj sreala, se bosta. Če ne, pač ne.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]